Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşam kendisini hiç beğenmedim. Böyle olmamalı daha iyisini bekliyoruz..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok koşuyor dediğimiz Umut Bulut ilk yarı en çok koşan ilk beşte yok ama göklerde. Colman ilk yarının en çok çalışan ve koşan ismi ama yerlerde. Bu işte bir terslik var.
      Önemli olan çok koşmak veya az koşmak değil. Önemli olan şey verimli olabilmesi. Alex ligin belkide en az koşan oyuncusudur ama bu ligin tartışmasız en iyisidir. Adam tek başını takımını taşıyor. Fenerbahçe değil Alexbahçe.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• bence egemen yok diye perfonmansi dusuk. cok guveniyorum colmana. egemen geldikten sonra gene muthis isler yapacak.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
        Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• bize imzayı attıktan sonra ''arjantin milli takımı'' demiştin, hedefin buydu.

takım şampiyon olursa bu hedefine ulaşman için büyük bir adım atmış olacaksın, farkındasın dimi ?

kendine gel.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Belkide boyle yetenekli bi orta saha daha gelmez ama boyle istikrarsiz bi adamda daha gelmez. Ne oldu bu adama halen anlamiyorum

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• sezon sonu gönderilmeli, keyfini bekleyecek halde değiliz artık. dün resmen takımı sabote etti, saç baş yoldurdu bize.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Evet koşuyor dün de koştu ama top ayağındayken efektif hareketleri yok son dönemde.
                Ne kendisi pozisyona girebiliyor ne de arkadaşlarını sokabiliyor.Bizim ihtiyacımız olan oyuncu top kullanabilen bir oyuncu.
                Çok rahat yapabildiği şeyler, çok kaliteli ama bir sıkıntı var belli.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• çok koşuyor ilk yarının en fazla koşan adamıydı manisa maçında ama ikili mücadelelerde çok zayıf kaldı düzgün pas attığını görmedim bir an önce düzelmeli takımın iyi bir colmana ihtiyacı var şampiyonluk yolunda.
                  Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Defans şuanda hiçbir şekilde oyun kuramıyor.Bu Selçuk ve Colmanın okadar rahatını bozuyorki belkide Egemen sakatlandığından beri olan düşük performanslarının en büyük sebebi bu.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ücret iyilestirmesine aldigi olumsuz cevaptan sonra performansinda ciddi bir düsüs yasadigini düsünüyorum.

Devre arasinda onun mevkiisinde oynayan bir oyuncu almaliydik,o zaman colman a bagli kalmazdik.

Su haliyle bile bundan sonra ilk11 deki yerini alacaktir ama düzelme olur mu onu zaman gösterecek.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Herkes diyor Colman'ın performansı düştü.

Katılmıyorum.Geçen 9 gol ve bir çok asist yapan colman bu sene ortada yok ?

Neden?Çünkü Şenol hocanın siteminde Colman defansif ortasaha gibi. rakip kapandığında zaman zaman ileri çıkıp oyun kuran bir oyuncu halina geldi.Koyun bu adamın forvet arkası bir yere ondan sonra değerlendirme yapın.Ben Colman'ın en son ne zaman şut çektiğini hatırlamıyorum.

Colman rakibe basan bir oyuncu.Jaja gibi mücadele etmeyen bir oyuncu olsaydı daha ofansif kullanılabilirdi.Ancak savunma yönüde iyi olan bir oyuncu olduğu için bu yönde kullanıyor.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• senol hoca ersun hocaya gore daha geride oynatiyor colmani, forvet arkasindan bir on liberoya donustu resmen. eski kimligini kazanbilmesi icin bir kac mac kaleye yakin oynatilmali.

yine de manisa macinda yaptigi pres ve caldigi toplarla ortasahada selcuktan daha iyi bir goruntu verdi.. bana gore ilk yarinin ceyhunla birlikte en iyisi idi
                          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Colman geri cekildi diyenlere katilmiyorum nasil geri cekildi ?

Gecen sene senol hoca geldiginde söyle oynatiriyordu..

-------------Umut-------------
                            -??--------Alan---------??
                            -------Colman--Selcuk--------
                            Solda genelde Engin oynardi sagda ise genelde bizi o dönem deli eden Burak...

Bu sene ?? yine ayni sadece alan ilk 11 de yok jaja var okadar. Yani nasil geri cekilmis onu anlamadim.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Üzerinde ki ölü toprağını atman dileğiyle kayseri maçında !
                              ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Şampiyonlukta senin iyi oyununun etkisi yadsinamaz. Oyna Colman, oyna.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Yükleniyor...
                                X