Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman'daki hırs ve istekse Engin'deki Serkan'daki Umut'taki ne

enginin hirsi mi?

engin icin soylenecek en uygun soz

keskin sirke kupune zarar..

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      norveçde alanzinhoyu duydum cale milli takımdan duydum toni silva senegal milli takımından duydum song kamerun milli takımı daha sayimmi sana heral bunlar yeterli sana istersen sayim

norvec ligindeki , hirvat ligindeki futbolcuyu duyan birinin belcika liginde oynayan colmani duymamis olmasi biraz sasirtici.,,

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colman bu takimin 7.yabancisi olur ancak..
        Doğru tersten bakınca 7. oluyo..

Kimse kusura bakmasın arkadaş Colman şu an itibari ile Trabzonspordaki en verimli en iyi futbolcudur..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

norveçde alanzinhoyu duydum cale milli takımdan duydum toni silva senegal milli takımından duydum song kamerun milli takımı daha sayimmi sana heral bunlar yeterli sana istersen sayim
          Yahu sen şakamısın arkadaş ya Songa Sylvaya eyvallah da Alanzinhoyu Caleyi nasıl duydun onları duyduğuna göre Gabrici, Brülsü, Faty Papyi de duymuşsundur..

Yorum

• Benim bildiğim Cale bizim takıma geldikten sonra bir kez milli oldu.Bizden önce milli takımda oynamıyordu.He, Hırvat ümit milli takımı takip edildiyse bilemicem

Yorum

• -colman bu takımda çok az kötü oynayan futbolculardandır..

-Bence az koşuyor ama çok üretiyor..sahada ne yaptığını bilen ender futbolcularımızdan..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

gördünmü sen yumruklarken duvarları bırakın bu işleri trabzon almasaydı adını duyarmıydın

yattarayı trabzonspor almasaydı ? değil sen ginede bile ismi duyulmazdı
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu sen şakamısın arkadaş ya Songa Sylvaya eyvallah da Alanzinhoyu Caleyi nasıl duydun onları duyduğuna göre Gabrici, Brülsü, Faty Papyi de duymuşsundur..

belçika ligini takip edipde alanzinhoyu duymamak bence sacma olur hatta ımkansız ? yani simdi türkiye ligini takip edip ardayı yada alexi duymayan bir ınsan olabilirmi ??? arkadaslar bazı seyleri yorumlarken bırazda dusunerek yorumlayalım alanzinhoyu duymamıs olmamız neyi degistirir ? yada bırılerini bizler duydugumuz içinmi iyi oynuyorlar ? herkesın duydugu gordugu ama bızde topa bıle vuramadan gıden 10 larca ıyuncu yazarım suraya topu oynayan ısım degıl futbolcunun kesndısıdır
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• itiraf.com ben colmanin ismini transfer edildiginde duydum ve ilk kezde havaalaninda en buyuk TRABZONSPOR demeye calisip diyemedigi roportajda gordum ama bu ne beni futbol cahili ne de colmani kotu futbolcu yapar.,
                    bu takim unlu musampalari - marcelinholari da gordu.. bol kopuklu tras yapip gittiler..

Yorum

• tjikuzu da bundesliga patantli milli futbolcu, ernst e gider yapiyodu sezon basi, cvsi saglam bilindik futbolcu tiplerden, ... gel gor ki ses var goruntu yok.. simdi bu adam kaliteli , colman kalitesiz... ne yaman celiski

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        itiraf.com ben colmanin ismini transfer edildiginde duydum ve ilk kezde havaalaninda en buyuk TRABZONSPOR demeye calisip diyemedigi roportajda gordum ama bu ne beni futbol cahili ne de colmani kotu futbolcu yapar.,
                        bu takim unlu musampalari - marcelinholari da gordu.. bol kopuklu tras yapip gittiler..
                        marcelinho giddikden sora gollerine devam etti ama nerde sorun demek trabzonda

Yorum

• Bu çene ile satıcaksınız colmanı ha gayret
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belçika ligini takip edipde alanzinhoyu duymamak bence sacma olur hatta ımkansız ? yani simdi türkiye ligini takip edip ardayı yada alexi duymayan bir ınsan olabilirmi ??? arkadaslar bazı seyleri yorumlarken bırazda dusunerek yorumlayalım alanzinhoyu duymamıs olmamız neyi degistirir ? yada bırılerini bizler duydugumuz içinmi iyi oynuyorlar ? herkesın duydugu gordugu ama bızde topa bıle vuramadan gıden 10 larca ıyuncu yazarım suraya topu oynayan ısım degıl futbolcunun kesndısıdır
                            Abi yanlış yazmışsınız galiba Belçika değil Norveç Alanzinhonun oynadığı lig her neyse Norveç ligini takip ettiğinden bahsediyor bu arkadaş ardından da Caleyi Hırvat milli takımından tanıdığını söylüyor. Cale Trabzonspora geldikten sonra milli takıma seçildi diye biliyorum ve ekliyorum bu arkadaşın Norveç ligini yakından takip ettiği hiçte inandırıcı değil..

Yorum

• Bu akşamki belediye maçında Colman Show yapacaktır ve bizim taraftarlarca bu ligin en iyi orta saha oyuncusu seçilecektir yine zaten Colmanın show yapabileceği bi takım süper lig takımları kendisine 1 beden büyük gelir....
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşamki belediye maçında Colman Show yapacaktır ve bizim taraftarlarca bu ligin en iyi orta saha oyuncusu seçilecektir yine zaten Colmanın show yapabileceği bi takım süper lig takımları kendisine 1 beden büyük gelir....
                                Denizli Belediye bilene çok ona ancak amatör ligte kendini gösterebilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X