Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir iki oyuncunun iyi oynamasinlar bu isler olmuyor istikrar lazim takima bu nasil olusur traftar takimina sahib cikar yerli veya baska ülkelerden sehirler den gelen oyunculara sahib cikmasinla olur

yönedim takimin her paun kayibin da gidin hocaya sorun demesinle olmuyor bir yönedim takimina yönedimine traftarina sahib cikmak yönedim teknik katroya sahib cikmali yönedim yaptigi yanlislari kabullenmeli

arkadaslar bu saydiklarimin hangisi trabzonspor da var

Yorum

• yetenekli ancak ''avrupa'' ve şampiyonluk hedefimizle daha iyilerine ihtiyacımız var
      isimler önemli değil
      önemli olan Trabzonspor
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence aşırı büyütülen bir oyuncu.Hani oyunu bir anda değiştirebilecek.Nokta paslar ile golcüleri pozisyona sokabilecek bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Onun yerine Alanzinho o noktada serbest oynatılabilir.atak yönü ile bize daha çok şey vereceğine inanıyorum.
        Hayır hayır Hakan bence oyunun her anında kendiside pozisyona giren ve arkadaşlarına nokta atışı yapabilen süper bir adam ayrıca dikine çalım atıyor ki bu her babayiğitin harcı değil.Bence az bile övülüyor İstanbul eziklerinden birinde oynasa hergün posterini verir medya.Tek sorunu (bence) konsantrasyon bazı maçlarda istediğni yapamıyor maça konsantre olamıyor.

Yorum

• son maçlara bakın ve bana colmandan daha hırslı bir futbolcu ismi söyleyin... takıma katkı yapabilmek için her şeyi yapıyor...
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• Colman oyun içerisindeki sürekliliğini arttırması gerekir . Bu söylendiğinde verilen cevap "öyle olsaydı La liga'da oynardı" şeklinde oluyor .

Colman defansif özelliklerini ve fizik gücünü iyileştirmelidir . Bu söylendiğinde de verilen cevap "öyle olsaydı Premier ligde oynardı" şeklinde oluyor .

Yani biraz açarsak , bir kısmımız biraz daha ortalama bir futbolcu profili arzularken , yani bir ortasaha futbolcusunda buluması gereken nitelikleri en azından asgari olarak taşıması gerektiğini savunurken , diğer yarımız bu fikri Trabzonspor'u sınırlayarak denkleştirmeye çalışıyor .

Dünya futbolunu takip etmeye çalışan ve sürekli yeni isimlerin ardına takılan bir futbolseverim . Futbolcuların yaşadığı evreler , lig organizasyonları ve ülkeler arası futbolcu transferleri hakkında bir miktar bilgi sahibi olduğumu da düşünüyorum . Hiç bir defa , "öyle olsaydı şurada oynardı" savını kanıtlayacak bir gözlemin sahibi olamadım . Hiç bir defa transferin kalitesini daima ödenen miktarın belirlediği düşüncesini doğrulayacak birikimim olmadı .

Gelişen , küreselleşen dünya futbol endüstrisini halen 1980'lerin kuralları ile tanımlamaya çalışıyor ve fena halde karavana atıyoruz . Colman gibi sağda solda , burnumuzun dibinden dünyanın öbür ucuna kadar artık onlarca alternatif var iken , "Colman" mevcut durumundan daha ileri gidemediği" takdirde de bu takımda var olmalıdır düşüncesini savunmak , gerçekten zor iştir , dayanağı çok azdır . Örneğin aşağı yukarı bir Colman maliyetine Vojvodina'nın dağlarından çıkan bir çocuk parmak ısırtıyorsa tüm Bundesliga'ya , üstelik istisnasız her ligde böyle sayısız başarı hikayesi varken "ama bizimkide ayaklarına çok hakim" diyebilmek bazılarımıza çok garip geliyor . Bir de bu açıdan bakmaya çalışın .

Kendi kendimizi sınırlıyoruz . Trabzonspor sadece Rus ligine değil , Dünyanın top 20 kulübünün alaka göstereceği oyunculara sahip olabilir . Bunu mümkün kılacak olan güç yine bizim içimizde . Bu gücü serbest bırakmalı .

Yorum

• Colman'ın nokta paslarıyla forvetleri topla buluşturmadığı savına maalesef katılamayacağım.Colman yetenekleri üst düzey olan bir oyuncu.En büyük problemi konsantrasyon eksikliği ve yavaş oluşu.Serdar kardeşime de katılıyorum öyle umursamaz bir oyuncu değil, takımda hırsını sahaya yansıtan ender oyuncularımızdan bence.
              Colmandante

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman oyun içerisindeki sürekliliğini arttırması gerekir . Bu söylendiğinde verilen cevap "öyle olsaydı La liga'da oynardı" şeklinde oluyor .
                Hüseyin topu ileriye doğru oynasa Trabzonspor'da değil Real Madrid'de oynardı.
                Yattara profesyonel olsa Trabzonspor'da değil Barça'da oynardı.
                X şunu şöyle yapsa Trabzonspor'da değil XX'de oynardı.
                Umut her girdiği pozisyonu gol yapsa Trabzonspor'da değil ABD'de oynardı.

Şaşırılmayacak şeyler bunlar. En azından bizim forum için pek şaşırmıyorum bu tip mesajlara ve savunma şekillerine.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Teşekkürler Farabi.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Sadri Şener gerekli transferleri yapsaydı Real Madrid'in başkanı olurdu zaten Bu da yeni olsun

Yorum

• Halamin biyigi olsa Amcam olurdu.

Colmani yollayin bakalim, sak diye nasil bulacaksiniz daha iyisini. Masallah böyle futbolculari bulmak icin senelerce kivrandigimizi unuttuk, 3 günde kurtulmaya bakiyoruz.
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Colman oyun içerisindeki sürekliliğini arttırması gerekir . Bu söylendiğinde verilen cevap "öyle olsaydı La liga'da oynardı" şeklinde oluyor .

Colman defansif özelliklerini ve fizik gücünü iyileştirmelidir . Bu söylendiğinde de verilen cevap "öyle olsaydı Premier ligde oynardı" şeklinde oluyor .

Yani biraz açarsak , bir kısmımız biraz daha ortalama bir futbolcu profili arzularken , yani bir ortasaha futbolcusunda buluması gereken nitelikleri en azından asgari olarak taşıması gerektiğini savunurken , diğer yarımız bu fikri Trabzonspor'u sınırlayarak denkleştirmeye çalışıyor .

Dünya futbolunu takip etmeye çalışan ve sürekli yeni isimlerin ardına takılan bir futbolseverim . Futbolcuların yaşadığı evreler , lig organizasyonları ve ülkeler arası futbolcu transferleri hakkında bir miktar bilgi sahibi olduğumu da düşünüyorum . Hiç bir defa , "öyle olsaydı şurada oynardı" savını kanıtlayacak bir gözlemin sahibi olamadım . Hiç bir defa transferin kalitesini daima ödenen miktarın belirlediği düşüncesini doğrulayacak birikimim olmadı .

Gelişen , küreselleşen dünya futbol endüstrisini halen 1980'lerin kuralları ile tanımlamaya çalışıyor ve fena halde karavana atıyoruz . Colman gibi sağda solda , burnumuzun dibinden dünyanın öbür ucuna kadar artık onlarca alternatif var iken , "Colman" mevcut durumundan daha ileri gidemediği" takdirde de bu takımda var olmalıdır düşüncesini savunmak , gerçekten zor iştir , dayanağı çok azdır . Örneğin aşağı yukarı bir Colman maliyetine Vojvodina'nın dağlarından çıkan bir çocuk parmak ısırtıyorsa tüm Bundesliga'ya , üstelik istisnasız her ligde böyle sayısız başarı hikayesi varken "ama bizimkide ayaklarına çok hakim" diyebilmek bazılarımıza çok garip geliyor . Bir de bu açıdan bakmaya çalışın .

Kendi kendimizi sınırlıyoruz . Trabzonspor sadece Rus ligine değil , Dünyanın top 20 kulübünün alaka göstereceği oyunculara sahip olabilir . Bunu mümkün kılacak olan güç yine bizim içimizde . Bu gücü serbest bırakmalı .
                        Sorun şu bence Colman çok büyük yıldız olmasada Trabzonspor'da bulunabilecek bir yabancı. Mesela yabancıları önem sırasına göre sıralarsak Colman nerede olur? 1-Gabric 2-Colman diyorum ben. Geriye kalan 6 kişi gönderildikten sonra Colman'da pekala gönderilebilir. Bilmem katılıyormusunuz?

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin topu ileriye doğru oynasa Trabzonspor'da değil Real Madrid'de oynardı.
                          Yattara profesyonel olsa Trabzonspor'da değil Barça'da oynardı.
                          X şunu şöyle yapsa Trabzonspor'da değil XX'de oynardı.
                          Umut her girdiği pozisyonu gol yapsa Trabzonspor'da değil ABD'de oynardı.

Şaşırılmayacak şeyler bunlar. En azından bizim forum için pek şaşırmıyorum bu tip mesajlara ve savunma şekillerine.
                          Bizim forum yöneticileri daha gözönünde olsa BMN forum'un değil TRABZON FORUM AVM'nin yöneticisi olurdu.
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim forum yöneticileri daha gözönünde olsa BMN forum'un değil TRABZON FORUM AVM'nin yöneticisi olurdu.
                            Ama mutlu olmazlardı be abi.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halamin biyigi olsa Amcam olurdu.

Colmani yollayin bakalim, sak diye nasil bulacaksiniz daha iyisini. Masallah böyle futbolculari bulmak icin senelerce kivrandigimizi unuttuk, 3 günde kurtulmaya bakiyoruz.
                              Geçmiş ile bu gün arasıdaki farka gelişim diyoruz . Hala bıyığı ile uğraşmaya gerek yok . Gelişimin ne anlama geldiğini bilmek yeterli .

Yorum

• Ben nedense Colman ı geliştirilmeye açık bir futbolcu olarak görüyorum.Yani doğru mevkide doğru görev verilirse ve yapacakları konusunda gelişmesine teknik ve fiziki katkılar sağlanırsa çok kolay adabte olabilecek futbol zekasına sahip.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X