İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesİn bİr gÖrÜŞÜ var colwoman dedİyse o kendİsİnden meÇhul onun yazdigini eleŞtİrme hakkin varmi kİ? Colman eleŞtİrİlİyorsa demekkİ bİ zayİfİyetİ var colman gİder ama bİz taraftar kaliciyiz bunu bİlİn ona gÖre hareket edİn derİm sİze
Çok bilen taraftarımıza futbolcu beğendiremediğimiz için 3 sene takımda kalan oyuncu sayısı 3'ü geçmedi...
Colman başlığındaki birçok mesajı okuyunca da Colman'ın ömrünün fazla olmayacağını düşünmeye başladım...FxY
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın sürekliliği olsa Alex'i yalan eder.
Yorum
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesİn bİr gÖrÜŞÜ var colwoman dedİyse o kendİsİnden meÇhul onun yazdigini eleŞtİrme hakkin varmi kİ? Colman eleŞtİrİlİyorsa demekkİ bİ zayİfİyetİ var colman gİder ama bİz taraftar kaliciyiz bunu bİlİn ona gÖre hareket edİn derİm sİze
Böyle devam edin hiçbir zaman kadro istikrarınız olmasın, klube her yıl gelen giden futbolcular olsun onlarca, her yılda yedi yedi yedi diye bağırın!
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu söylerken ciddi mi yazıyorsun Adem abi ?
Yorum
-
colmanın kalıcılığı ile ilgili bu saplantıyı anlamıyorum. sanki colmanı alan onu svenler, ilk 11 de oynatanlar taraftar, kalıcı olması hayranlarının elinde.
ben sen ne yazarsak yazalım futbolcu-hoca -yönetim arasında olcak herşey.
colman eleştiriliyor zaten en sert eleştirilen oyunculardan biri. bunda da bi mahsuru yok. bu taraftarlık öğretin içinde teşekkürler 34 yıldr bu takımın taraftarı olarak hiç colmanın gidici olacağını bilmiyordum.
ama colwoman eleştiri mi aşalama mı?
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu söylerken ciddi mi yazıyorsun Adem abi ?Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarikaydı bence oyuna girdikten sonra. Sezer'in yanında oynayacak kişi kesinlikle Selçuk değilde Colman olmalı.
Hayırlısı..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
Yorum