Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok kaç metre koştuğu yetmiyor, Engin'e verdiği pas yetmiyor, Cale'ye verdiği pas yetmiyor. İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor. Adam pas vermekle kalmıyor Umut'tan sonra bu takımın en golcü ismi oluyor hala bizim taraftar Colman da Colman diyor. E pes yani !

Alanzinho dururken bunlar yapılıyor üstelik. Colman'nın fizik gücü yetersizmiş. Tabi diğer tüm oyuncularımız mükemmeller bu konuda. Selçuk, Alanzinho mesela.

Tövbe tövbe.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok kaç metre koştuğu yetmiyor, Engin'e verdiği pas yetmiyor, Cale'ye verdiği pas yetmiyor. İnsanoğlu hep daha fazlasını istiyor. Adam pas vermekle kalmıyor Umut'tan sonra bu takımın en golcü ismi oluyor hala bizim taraftar Colman da Colman diyor. E pes yani !

Alanzinho dururken bunlar yapılıyor üstelik. Colman'nın fizik gücü yetersizmiş. Tabi diğer tüm oyuncularımız mükemmeller bu konuda. Selçuk, Alanzinho mesela.

Tövbe tövbe.
      Futbolcularımız son zamanlarda aşırı maç oynadılar fazlada yüklenmeyelim sakatlık çıkmadığına dua edelim.
      ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Top kaybı yaptı ama Colman ve Alanzinho'dan başka fark yaratacak oyuncumuz yok işte. Sırf bunun için katlanıyorum. Engin'e attığı pas mesela. Maç alma pası işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çıkmamalıydı O Dakikalarda Oyundan. Kendine Geldiğinin sinyallerini vermişti oysa ki.
          Hocanın Saçma Değişikliğine Kurban gitti.
          maç boyunca ne yaptıda hocanın saçma taktiği oluyor bence gitmeli bize istikrarlı adam lazım ben beğenmiyorum kendisini bazen çok iyi bazende çok kötü
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Kalecinin üzerinden neden vurmadi topu anlamadim. ah ah
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaş bu taraftar kitlesi ile bizden hiçbişey olmaz. ofansif orta saha oyuncusuna top kaptırıyo diye kızyolar. colman dün iyi oynadı arkadaş yoruldu diyemi çıktı bilmiyorum ama yerine girecek adamın ceyhun olmadıgını biliyorum. 1 kez karşı karşıya kalıp 3 tane pozisyon hazırlayan başka bi ofansif oyuncumunz yok ayrıca ofansif oyuncular için defansif olarak en iyi olanımızdı neden alan degilde colman çıktı açıklayabilecek varmı

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kalecinin üzerinden neden vurmadi topu anlamadim. ah ah
                o açıdan ve o mesafeden gerard da aşırtamazdı o topu

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maç boyunca ne yaptıda hocanın saçma taktiği oluyor bence gitmeli bize istikrarlı adam lazım ben beğenmiyorum kendisini bazen çok iyi bazende çok kötü
                  maçı bi daha izle ne yaptıgını görürsün

Yorum

• Kötü olduğu maçlarda bile bir pas atıyor ve oyunun gidişatını değiştiriyor..Her maç üst düzey oynaması beklenemez tabiki..Son haftalarda çok fazla sayıda maç yaptık yorgunluk var..Kısa zamanda toparlar Colman
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Colman,Cale ve biraz da Gabriç dışında futbolun ne demek olduğunu bilen futbolcu sayımız az.pardon birde Selçuk var.
                      Önümüzdeki seneyi bu adamların üstüne kurmamız gerkiyor.
                      Colman'a sadece fizik yükleme yapsınlar bir zahmet,adamda Allah vergisi futbol yeteneği,zekası ve takım oyunu mantelitesi var.
                      Sadece biraz daha güç gerekli.
                      Gerisini otur izle,Maradonada izlesin.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Dünkü macta kötü oynadin...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Acaba Colman'dan ne istiyoruz önce bunu bilmemiz gerek..

Bi Alex bi C.Ronaldo bi Messi kadar çok gol atıp çok asist yapmasını mı..?

Yoksa bi Makalele bi Essien kadar çok top çalmasını mı..?
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• arkadaşlar colman dün kötü oynamadı sadece her zamanki futbolunu oynayamadi biz onu her zaman aynı görmek istiyoruz ama oda insan herzaman aynı olamaz ki takımda o olmadı mı orta sah çöküyor bu yüzden o bizim göz bebeğimiz
                            Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.

Yorum

• biraz baskı gördünmü siniyor etkisizleşiyor.
                              ilginç

Yorum

• Çıktıktan sonra golü yediğimiz ve rakibin orta sahamızı daha rahat geçtiği su götürmez bir gerçek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X