Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Penaltı atışını iyi vurdu ama mahmut mudur nedir iyi kurtardı.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• colman ı eleştirmeye gerek yok .ondan önce 10 tane adam var eleştirilecek...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lütfen , "ne olduğunu bilmek gerek" açıklamamdan alınmayın , sizi kıracak bir ifade amacında değildi . Top kayıpları bir çok farklı sınıfta inceleniyor ve bunun sebebinde türlerinin farklı eksikliklere işaret etmesi yatıyor . Bir ayraç koymak istedim , tarafınızdan hakaret cümleleri yazılmasına sebep oldu . Sonuçta burada yüz yüze değil , yazı ile anlaşılırz . Çevresel koşullara bağlı olarak algı farklılığı oluşabiliyor .

Burayı birikimini arttırmak için takip eden binlerce üyeden biriyim . Dikkat ettiğim , yanlızca bu iletişim çift yönlü işlemesine özen göstermem . Beni takip eden bir kaç forum yazarı varsa da bu özelliğimi iyi bilir . Hiç birimiz futbol konusunda referans alınacak kişiler de değiliz , temsil ettiğimiz bireysel fikirlerimiz . Bunları defalarca yazmaktan da usanmam .

İnsanı usandıran muhalif bir görüş karşısında savunduğu fikri çatıştırmayı bırakıp , şahıslara hakaret etmeyi , aşağılamayı tercih eden psikolojik eğilimle muhatab olmak . Karşıt fikirlerden bir füzyon oluşturma imkanı varken , kelime cımbızlama sanatı ve iki satır yazıdan karakter tahlili yapmak kolay geliyor . Forumumuzda bu konuda gerçekten büyük yetenekler var .

İnsanlara fırsat verin , bu korkulacak bir şey değil . Tarafınızdan ezik olarak adledildim , canınız sağolsun . Foruma duyduğum saygıdan , bunu bir kan davasına dönüştürecek , kompleks yapıp forumu meşgul edecek değilim . Yanlış anlaşıldığım bir yer var ise tekrar özür dilerim .
        Forumu uzun süredir ziyaret edemediğimden, bu cevabınızı göremedim.. Geç de olsa kısa bir şeyler de ben yazmak isterim..

Chovy'ye yazdığım gibi ikili tartışmaların uzamasını sevmem. Tartışmaların uzaması aynı takımı tutan, belki bir çok ortak özelliği olan insanların birbirlerine hakarete varan sataşmalarına neden oluyor.

Alıntıladığım bölümdeki bahsettiğiniz cümlenizden alınmamın sebebi de budur. Belki de bu yüzden pireye kızıp yorgan yakmış olabilirim. Tıpkı sizin yukarıda yaptığınız gibi tartışmalarda özür dilebileyecek erdemi gösterebilen herkese sonsuz saygı duymuşumdur.bu anlamda saygıyı hakettiğinize inanıyorum. Bu nedenle sınırı aştığım, sizi kırdığım bir yer olmuşsa ben de özür dilerim..

Yorum

• yav nasıl penaltıyı tartısmaya gerek yok anlamıyorum adam yuruyerek penaltı atıyor kalecı heralde alır..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bence aşırı büyütülen bir oyuncu.Hani oyunu bir anda değiştirebilecek.Nokta paslar ile golcüleri pozisyona sokabilecek bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Onun yerine Alanzinho o noktada serbest oynatılabilir.atak yönü ile bize daha çok şey vereceğine inanıyorum.
            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
            43 Kütahya
            41 Kocaeli

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yav nasıl penaltıyı tartısmaya gerek yok anlamıyorum adam yuruyerek penaltı atıyor kalecı heralde alır..
              Depar atarak çeker o zaman bi dahakine
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• colmanda kaçırdı penaltıyı bir daha ki penaltıyı kullanmaması lazım.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      colmanda kaçırdı penaltıyı bir daha ki penaltıyı kullanmaması lazım.
                      bence her zaman onun kullanması lazım .bir çok takımda penaltıları 10 numara tabir edilen futbolcular kullanır.zaten bizde ayakları onun gibi düzgün bir futbolcuda yok...

Yorum

• Bu oyuncumuzun pek sağı solu belli olmuyor.Bu maçta iyi oyun bekliyoruz.
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu oyuncumuzun pek sağı solu belli olmuyor.Bu maçta iyi oyun bekliyoruz.
                          Aynı zamanda bir üstteki mesajın cevabı olmuş.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav nasıl penaltıyı tartısmaya gerek yok anlamıyorum adam yuruyerek penaltı atıyor kalecı heralde alır..
                            Lee Yong'da hiç açılmadan atıyordu penaltıları korkardım kaçırıcak diye..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• colman yeri geldiği zaman daha basit oynamayı alışkanlık haline getirse verimi iki katına çıkacaktır
                              şu haliyle yeteneklerinin yarısından istifade edindiğimizi düşünüyorum, diğer yarısı kafada bitiyor
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bence çok güzel top oynuyor verdiği güzel paslar ile gölcülerimizi pozisyona sokuyor. Penaltı kaçırmış olabilirsin, zaten kaçırmayan futbolcu zor bulunur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X