Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amin...

Bu sene patlama yapabilir...
    insanlah amiiin...

Yorum

• hadı kocum be kewel falan dınlemessın sallayacaksın turkıyeyı

Yorum

• Brems ÖvdÜĞÜ İÇİn Umutluyum Adamdan. Çok Şey İstemİyorum Syzmek Kadar Olsun Yeter.
        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Colman hakkında çok iyi duyumlar alıyorum.Yattara kadar parlar diyorlar.İnşallah büyük bir patlamaya imza atacak ligde.Zaten transfer edilirken katlanılan onca naz bundan olsa gerek.
          Colmandante

Yorum

• Trabzon'un gladyatörü olacağım

Bordo-mavili ekibin yeni transferi Colman, FOTOMAÇ'a iddialı açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, "Benim lakabım Gladyatör. Bu lakabı hak ettiğimi herkes görecek. Trabzon'un şampiyonluk hasretini bitirmeye geldim" şeklinde konuştu.

Gladyatör

"Hem savunmaya hem de forvete çok katkı sağlayan birisiyim. Trabzonspor'un şampiyonluk özlemini bitirmeye geldim".

Trabzon'un Belçika Ligi takımlarından Germinal'den transfer ettiği Colman, taraftara umut dolu mesajler gönderdi. "Gerek savunmaya gerekse hücuma çok katkı sağlayan bir futbolcuyum" diyen Arjantinli ön libero, "90 dakika boyunca savaşırım. Bu nedenle bana Belçika'da gladyatör lakabını takmışlardı. Artık Trabzon'un
            savaşçısıyım" ifadelerini kullandı.

ÖZLEM SONA ERECEK
            Bordo-mavili
            takımın 24 yıldır şampiyon olamadığını bildiğini söyleyen Gustavo Colman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Taraftarın özlemini tahmin edebiliyorum. Çok kaliteli bir kadro kuruldu da ortada. Arkadaşlık ortamı süper. Biz takım olarak bu hasreti bitirip, şampiyonluk kupasını alacağız. Bunu başarmak için çok çalışacağız"

TÜRKÇE ÖĞRENİYOR
            Şu anda yaşadığı tek sorunun dil problemi olduğunu belirten Arjantinli oyuncu, "Çok az İngilizcem var. Şimdilik bu şekilde arkadaşlarımla anlaşıyorum. Türkçe'yi öğrenmeye başladım. İspanyolca ile benzer kelimeler var. Kısa zamanda öğreneceğim" dedi. Colman son olarak, taraftara seslendi ve kendilerini tribünde görmek istediklerini belirtti.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Lakabı "Gladyatör" müş ilk kez duydum / Yeni performansıyla biz taraftar olarak ona yeni bi lakap buluruz
              .

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Brems ÖvdÜĞÜ İÇİn Umutluyum Adamdan. Çok Şey İstemİyorum Syzmek Kadar Olsun Yeter.
                Daha ne isteyeceksin

Yorum

• Fotomaç'ın uydurması gibime geliyor Gladyatör Yoksa Colman transferinde bütün yabancı forumları gezdik hep beraber hiç böyle birşey göremedik
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha ne isteyeceksin
                    somers gibi olmasın da diye bilürdü
                    Şaka Bi yana bende çok ümitliyim..
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• selçuk inanla birlikte kasıp kavurmalılar ortalığı

Yorum

• Yorum

• akamemz (11 hours ago) Show Hide
                          butun trabzonsporlulara birsey soylim....bu adam cok kolay calim atan...cok zor calim yiyen bir orta saha oyuncusu...gerisini siz dusunun...trabzonum bu sene sampiyon

bır yorum....!

Yorum

• akamemz üstad yorumunu yapdı ya bu sene colman'dan da şampiyonluktan da eminim

Yorum

• herhalde essien gibi bir futblcu saglam ama teknik insallah ögledir

Yorum

• Biraz çelimsiz gibi geldi bana. O yüzden pek sağlam olduğunu düşünmüyorum. Buna karşı çok teknik bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X