Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macin en kötü adamiydi penalti oldu babama dedim cok kötü oynuyor kaciracak diye icime dogdu öylede oldu..

cikmasi gereken 2.isim ilk tayfun sonra colman..daha öncede kötüydü sadece gol atiyor diye kimse görmüyordu veya örmek istemiyordu
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kalecinin sağ köşesini iyice süzdü, sola hiç bakmadı bile. Yer mi kaleci daha uyanık olmalıydı!

En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 03.10.2009, 00:24.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu adama niye bukadar tahmul ede bilior bu broos anliyamiorum ya
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• yaktın bizi bugun colman.. bi günün bi gününü tutmayo..
          bu adama baktın kötü oynuyo anında dışarıı al yaa.. kötüyse kötü gidiyor heep...
          iyi gününde iyi ztn ..
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Aslında Hiç Stili Değildir Penaltıyı Yerden Vurmak.. Ama Nedense Böyle Birşey Yaptı..

İlk Yarıda Kaçan Pozisyonda Gol Olmasını Penaltıdan Daha Çok İstemişdim..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adama niye bukadar tahmul ede bilior bu broos anliyamiorum ya
              Bu Adam Futbol oynuyor, digerlerinin ne oynadigi belli degil...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bügün çok çok kötüydün tangocu toparla kendini

Yorum

• geçen gece river-gimnasia maçına baktım... gimnasia ligin en alt sıralrında ve o takımdan en az 5 adam bu takımda yıldız olur ! colman gibiler arjantin liginde fazlasıyla var...ordan daha iyisini bulmalıyız. hep bir yanı eksik...
                  En son ilhan tarafından düzenlendi; 03.10.2009, 01:15. Sebep: Düzgün ifadeler kullanalım lütfen.

Yorum

• Bu mac 90 dak. oynatmicakti hoca onu...Engin'in girmesini bekledim...ama maalesef....vasattin be Colmanim...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Arkadaslar ben baska mac mi seyrettim yoksa yanlis kisiyi mi gördüm. Bence bugün Colman müthis bir mac cikardi ( penalti ve kacirdigi pozisyondan haric ). Cok merak ediyorum eger penaltiyi atsaydi nasil yorumlar yazilacakti buraya. Bence bugün sahanin en iyisiydi kim ne derse desin. Tabi penalti haric...
                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Sadec Şansizlik yaziktir colmana kİm İstemez bu golu atmak

Yorum

• İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sergen'in ifade ettiği gibi,HALI SAHA TOPÇUSU !
                          colman hali saha topcusuysa sergen ne acaba ?

Yorum

• Şu ruhsuz halindeyken hiç çekilmiyosun.
                            Kaçırdığı penaltıya bişey demiyorum şansızlıktır olabilir.Ama hata o dakikaya kadar onu oyunda tutan hocada.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              colman hali saha topcusuysa sergen ne acaba ?
                              Jokey !

Karaktersiz bir insan. He de geç, he.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• son 3 mactir colman iyi oynuyor dün sansizdi o yüzden onu bisey demiyorum.. hic olmazsa su an en golcü oyuncumuz yanilmiyorsam 3 gol
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                                X