Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman sen ne sandın Trabzonu.. ha Arjantin ha Trabzon siz tango yaparsınız biz hoptek

Sevgiler saygılar sana Latin Amerikalı ..
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçlarda çok beğendim, tekniği süper, dar alanda inanılmaz paslar atıyor, adam kaçırma şutlar, iyi bir transfer oldu. Dünkü idmanın en iyilerindendi.
      işte Latin amerika ekolü bu olsa gerek

''Trabzon’daki fanatizm kanımı kaynatıyor''
      tam yerindesın Colman..

viva Colman
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 13:20.

Yorum

• Colman Türkçe öğreniyor
        Trabzonspor'un tarihinde ilk kez formasını giyecek ilk Arjantinli futbolcusu Colman, Türkçe öğrenmek için yoğun çaba gösteriyor. Bu konuda her sorduğu soruya cevap vermeye çalışan kaptan Hüseyin'in ilk etapta Arjantinli futbolcuya “Merhaba, nasılsın, iyiyim” kelimelerini öğrettiği belirtildi.

Kampta Colman'ın yaşadığı en büyük sıkıntının ise teknik heyetin yardımcılarının argo kelimeleri normal konuşmada geçebilecek kelimeler olarak Arjantinli futbolcuya öğrettiği, Colman'ın ise takım arkadaşlarına bu argo kelimeleri kullandığında tam bir karmaşa yaşandığı öğrenildi.

Bordo mavili futbolcular, özellikle soru sorarken bu argo kelimeleri kullana Colman'a, “Arjantin'in Cem Yılmaz'ı” diye takıldığı öğrenildi. Arjantinli futbolcu Cumartesi ve Pazar günü kampı ziyaret eden Bordo mavili taraftarlara cep telefonuyla fotoğraf çekmesi dikkat çekti.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

coLmaN roportaj trabzonspor Tv

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman'in Lig TV'deki röportajini izledim. Direk Merkez'de degil ama yaninda oynarim, sag ve sol kanattada oynayabilirim dedi. Kendisini tanidigimiz hangi futbolcuyla karsilastirirsin sorusuna Delgado diye cevap verdi. Gercekten futbolunu merak ediyorum.
            Ben radyodan dinledim o röportajın özetini. Anladığım kanatlar değil, merkezin solu veya sağında oynarım diyor. Yani göbekteki ikiliden biri olarak. Stil olarak evet Delgado'ya yakınım diyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nasıl oynadığı değil nasıl oynayabileği önemli. yoksa marcelinho da dünya yıldızı olarak geldi ama burda doğru düzgün top bile istop edemedi. bence koşsun , mücadele etsin , formasını ıslatsın uzun lafın kısası elinden ne geliyorsa onu yapsın yeter.

Yorum

• İlk olarak temeltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nasıl oynadığı değil nasıl oynayabileği önemli. yoksa marcelinho da dünya yıldızı olarak geldi ama burda doğru düzgün top bile istop edemedi. bence koşsun , mücadele etsin , formasını ıslatsın uzun lafın kısası elinden ne geliyorsa onu yapsın yeter.
                marcelınho'nun top bile istop edememesinin tek sebebi, ziya doğan denen psikolojik ruh hastası adam idi. ve de kendi mevkiinde oynatılmayışı..

Yorum

• z.d denen pırasa adamı sol bek oynatacaktı.

Yorum

• boş verin bunları arkadaşlar. adam 2 mt yanındakine doğru düzgün top atamıyor , ayağında top tutamıyor sebebi ziya doğan ! çok güzel bir kıvırma payı. yani helal olsun marcelinho ya insanları böyle basit ayak oyunlarıyla kandırabiliyorya.

Yorum

• marcelinho nun koyu bi hayranıyım
                      bu adam 10 senedir istediği yere top attı onlarca gol attı heralde vahiy indi sora oldu bu ziya doğanın suçu yok

Yorum

• Avrupa gördüğü belli Colmanın...

Düşünerek oynuyor, çok faydalı olacak İnşallah

Yorum

• arkadaslar bu adamin oyun tarzini izleyipte bilen varmi,, nasil bir oyuncudur yani pass filan iyi verebiliyormu,, adam gece biliyormu,, defansif olarak neler yapabiliyor,, ofansif olarak neler yapabiliyor bunlarii bilen varmi.??

Gerede kampinda one cikan oyunculardan biriymis baya bir merak ettim adami
                          TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• Yattara hayranı Colman

Hayran olmayanlar utansın....
                            .

Yorum

• İlk olarak GuRBeTCii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar bu adamin oyun tarzini izleyipte bilen varmi,, nasil bir oyuncudur yani pass filan iyi verebiliyormu,, adam gece biliyormu,, defansif olarak neler yapabiliyor,, ofansif olarak neler yapabiliyor bunlarii bilen varmi.??

Gerede kampinda one cikan oyunculardan biriymis baya bir merak ettim adami

delgadoya benzetiyolar ama duran top kullanırken ben robert pires'e cok benzettim ben, klas topcu lige damgasını vuracak!!

Yorum

• Onu bunu biLmem abi adamın tipinde var futboLcuLuk

Yorum

Çalışıyor...
                                X