Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası en merak ettiğim isim.Tipi tam bir futbolcu tipi.Ama sahada görücez nasıl olduğunu.Ancak içimdeki hisler büyük bir yıldız olacağı yönünde.
    Colmandante

Yorum

• hayde hayırlısı bu sene kim tutar bizi selçuk ve burak ( gökhan ünal ) olursa iyi olur
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• bence başarılı olamıcak çünkü onun yerinde oynayan ayman hüseyin war hangisini kesicek bence bir an once forvet oyun kurucu ve orta saha sol alınmalı

Yorum

• İlk olarak icAA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence başarılı olamıcak çünkü onun yerinde oynayan ayman hüseyin war hangisini kesicek bence bir an once forvet oyun kurucu ve orta saha sol alınmalı
          zaman gösterecek bunu.ama bence ayman da hüseyin de yeterli bir ön libero değil.formayı kapacağını düşünüyorum.
          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Pas yüzdesi yüksek olsun gerisi her türlü kabul edilebilir.
            Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
            Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
            Sevdik bi kere napalim

Yorum

• Transferlerimizi göreceğiz..

Hızlı geldiler ..umarım hızlı gitmezler.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• yok ya hepsıde hızlı gıdecek değilya ::::::::( belkı ıclerınde uyum sorunu yaşayanlar olabılır ama bence colmon yarealı oalcak şimek ını yavaşlatılmış halıymmış ve ondan daha ıı bıleklerıne hakımmışşş
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• colman çok iddalı konuşuyo.iyi olmasa o kadar da konuşmaz heralde.göreceğiz artık.hazırlık maçlarını iple çekiyorum
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• bu adam hoşuma gitti yaa konusması görünüşü heyecanla bekliyoz artıkk oynamasını
                    Umut Bulut

Yorum

• bir zamanlar lig bitsin diye beklerken şimdi lig başlasın diye bekliyoz ey Allah'ım sen nelere kadirsin.teşekkürler sadri babaaa
                      Umut Bulut

Yorum

• Colman'ın dil sorunu falan olursa ben buradayım yönetime duyuruyorum...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colman'ın dil sorunu falan olursa ben buradayım yönetime duyuruyorum...
                          hangi dileri konusuyorsun?

Yorum

• hayirli olsun..
                            Haddini BiLen MERTTİR!!
                            Vatan BöLünmez TEKTİR!!
                            Cumhuriyet İçinde Cumhuriyet Kuran NAMERTTİR!!
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!

Yorum

• bana biraz kısa ve ön libero için cılız geldi, muhtemelen 10 nuamaryı giyecekse önlibero hüseyin ile selcuk oynayacak forvet arkası colman
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman'ın dil sorunu falan olursa ben buradayım yönetime duyuruyorum...
                                Colman birkaç yıldır Belçika'daydı; Fransızca biliyordur. Yattara da ana dili gibi Fransızca konuştuğuna göre bir problem olmaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X