Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim bu takımın modacısı?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Altın kolyen eksik bu ne la kro
      Tangocu da

Manisa maçında çok kötü değilde sıradan oynadı aslında.Bizim ondan beklediğimiz sıradanın üstünde oynaması olduğu için gözümüze kötü göründü.

İlk maçın günahı olmaz diyorum ve Colmanın en kısa sürede kendini toplayacağına inanıyorum.Hemen vazgeçmek olmaz Colman değerli bir oyuncudur.Toplar kendini.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim bu takımın modacısı?
        Kombinasyon güzel

Zokora'ya bak Colman'a bak

Yorum

Kro ççç tam anlamıyla uymus ççç
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Yapma okul arkadaşım,

Göz önünde olan en fazla eleştiriyi almasın..Tabiki hataları var ama sayabileceğimiz ondan değerli 3 tane oyuncu sayabilirmiyiz takımda...

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu haftaya kadar iyidi yani Osman?

Önceki sezondan beri beğenmiyorum kendisini.

Yorum

• Pes 2012 Top500 listesinden

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• adam futbolu bilmiyor. mesela savunma yaparken tek amacı topu kapmak . bu yüzden adamı bırakıp topa hamle yapıyor ve rakibi bir vucut hareketiyle ondan sıyrılıyor.rakip cezaalanına yakın bölgelerde yapılabilecek birşey ama kendi sahanda özelliklede kademe oluşmamışken yapılacak iş değil. adamını marke et dönmesine müsade etme arkadaşlarına zaman kazandır önceliğin bu olmalı ama bunun farkında değil. aksi gibi şenolhocada farkında değil

Yorum

• Ulan Pes bile Colmanı 82 yapmış güzel haber bu sevindim.

Bence bundan daha iyisinide hak ediyor.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pes 2012 Top500 listesinden

renktaş nasıl ulaştın buna bizde bakabilirmiyiz
                    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Demo sürümü var internette Pes 2012 oradan indirip bakabilirsin belki.

Ben geçen indirdim ama kurmadım eve gidince ilk işim onu kurup kurcalıcam
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

abi bu adamın normal hayattada saç bandı falan takması gerekiyor. bu ne tipsizlik
                        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk geldiğinde hücuma daha çok katkı yapıyor goller atıyor asistler yapıyordu, selçuk inandan sonra defansif pozisyona geçti, şimdi zokora var defansif poziyonda onun yerini dolduracak ancak colman ilk geldiği zamanları aratıyor bence, yinede şu an takımın en formda isimlerinden...
                          Uftin Karalardayım...

Yorum

• manisa maçında yediğimiz golde m. erdoğanı kovalasa belki o pası atamayacaktı...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              manisa maçında yediğimiz golde m. erdoğanı kovalasa belki o pası atamayacaktı...
                              Doğrudur...
                              7

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kro ççç tam anlamıyla uymus ççç
                                Küpeli kro.

Yorum

Çalışıyor...
                                X