Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta birçok yabancı futbolcu gibi Colman da cezalı duruma düştü.Ama Colman'ın bir farkı gösterdiği performansla erken tatile çıkmayı hakediyor helali hoş olsun.
    Bordomavi.net

Yorum

• Bugün takimin en iyileri arasindaydi,ben begendim.

Colman in erken tatile cikmak icin kart gördügüne inanmiyorum cünkü kendisi bu tip faulleri genelde yapan bir futbolcu.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hafta birçok yabancı futbolcu gibi Colman da cezalı duruma düştü.Ama Colman'ın bir farkı gösterdiği performansla erken tatile çıkmayı hakediyor helali hoş olsun.
        şenol hoca izin vermeyeceğini açıkladı...

Yorum

• Oyun içerisinde bir standartı yakalayamadı. Hırsı kesinlikle vardı ama bazen umursamaz ve ona yakışmayan top kayıplarıyla da olumsuz işler yaptı...

Şenol Güneş, sarı kart cezalısı Colman'a izin verilip verilmeyeceğiyle ilgili olarak ise, ''Colman'ın iznini hafta içinde düşüneceğiz, ama erken gitmek için kart görenlere izin vermeyeceğim.'' dedi.
          İzin konusunda çok fazla artniyetli olmamak lazım. Ceyhun'da cezalı duruma düştüğünde kendisine 4 gün izin verildmişti. Colman'a da özellikle yeni doğan bebeği de gözönüne alınarak yarından itibaren 29 Aralık'taki kampa kadar izin verilmeli. Sonuçta kupa maçı önemli de olsa, Ceyhun onun eksikliğini hissettirmeyecektir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Erken tatil vs. hikaye.

Adam takır takır topunu oynadı.

Kaçak güreşmek yerine, kısasa kısas yaptı.

Helal olsun.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şenol hoca izin vermeyeceğini açıkladı...
              Saygı duymak lazım fakat ben olsam gönderirdim.
              Bordomavi.net

Yorum

• Colman'ın karakteri belli .

Ben de olsam oyuncuma güvendiğimi belirtip gönderirdim ama hocann vardır bildiği .
                Twitter Adresim

Yorum

• Bir önceki mesajımda Colman'ın kart görmesi konusunda çok fazla artniyetli olmamak lazım demiştim. Ancak bu yorumumu maçı canlı izlememe dayanarak yapmıştım. Ancak maçın tekrarını TV'den izlerken stadda gözümüzden kaçan Colman'ın hareketlerine resmen şaşırıp kaldım. En az 3-4 pozisyonda kasıtlı olarak rakibine tekmeler savurup durmuş. Colman'ın genel oyun yapısı baskıcı da olsa gayet yumuşakken, bu maçta bir anda saldırgan hale dönmesinin altında maalesef ki tatil planlarının olduğunu düşünüyorum. Sarı kart almanın çok daha basit yolları varken, bu tip hareketlere kaçmamalıydı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu kadar haksızlık edip insanları töhmet altında bırakmayın ya, kendi attığı uzun topa 60 metre koşup rakibe pres yapan bir adamdan bahsediyorsunuz.Rakip sert diye yakınıp; ısıran, yıldıran ortasaha istiyorsunuz, Colman bunu yapınca da bilerek kart gördü oluyor. Yattara ve Jaja nın yapmadıkları baskıyı sahanın her yerinde yaptı adam. Medya karışıklık istiyor, alın size bahane. "Colman bilerek kart gördü..."

Önce biz taraftar olarak beynimize ve kalbimize gusül abdesti aldıralım, sonra medya ve rakiplerden dürüstlük bekleyelim.Hemen ağlamanın manası yok, Colman yoksa Ceyhun var, Barış var,Engin var...
                    En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 09:07.

Yorum

• Süper di süper.Colman'ın hangi niyette olduğunu Şenol Hoca bilir,en yakışanınıda yapar.
                      Ben oynadığı oyuna bakıyorum,şapkam olsa çıkarırdım
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yine boş boş sallamalar başlamış. Yok bilerek kart görmüşte,yok aklı tatildeymişte. Guti ile karıştırmayın. Colman'ın böyle bir şey yapmayacağını herkes biliyor. Aksi bir durumda zaten Konyaspor gibi önemli bir deplasman maçından önce adama izin verilmezdi. At gözlüğü ile bakmaktan vazgeçin artık.

Dün rakibin sert oyununa tekmelerine karşılık veren tek isim Colman'dı. Jaja'yı tekmeleriyle oyundan düşüren rakip oyuncular aynı şeyi Colman'a yapamadılar.

Colman dün üstüne düşen görevi yine yerine getirmiştir.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bence dün sahanın en iyilerindendi helal olsun Colmana ..
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir önceki mesajımda Colman'ın kart görmesi konusunda çok fazla artniyetli olmamak lazım demiştim. Ancak bu yorumumu maçı canlı izlememe dayanarak yapmıştım. Ancak maçın tekrarını TV'den izlerken stadda gözümüzden kaçan Colman'ın hareketlerine resmen şaşırıp kaldım. En az 3-4 pozisyonda kasıtlı olarak rakibine tekmeler savurup durmuş. Colman'ın genel oyun yapısı baskıcı da olsa gayet yumuşakken, bu maçta bir anda saldırgan hale dönmesinin altında maalesef ki tatil planlarının olduğunu düşünüyorum. Sarı kart almanın çok daha basit yolları varken, bu tip hareketlere kaçmamalıydı...
                            kendi teorini kendin yıkmışsın, dediğin gibi kart almanın basit yolu varken niye rakibi tekmeler bi oyuncu? rakip her fırsatta seni ve arkadaşlarını tekmeliyosa ne yaparsın? Colman'ın bazen aklı oyunda olmayabiliyor ama tatil planları için böyle bişey yaptı demek art niyettir...
                            tatil planı yapan adam böylemi oynar... teşekkürler Colman...
                            Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Colman'ın burada 3. yılı bundan önceki 2 yılda böyle birşey oldu mu?
                              Yok..
                              Daha önce niye yapmadı da şimdi yapıyor?
                              Kasıtlı kart gördüğüne kesinlikle inanmıyorum,onu gutiyle falan karıştırmayın

Yorum

• Dokunulmazlık sahibi oyuncumuz.Ne yazık ki ona yapılan eleştiriler birilerine şiddetle batmakta. Bir dolu avukatı var anasını satayım. Umarım devre arasında o bölgeye kaliteli bir transfer yapılır da kendisini 11 de görmek durumunda kalmayız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X