Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi ben Colmanı beğenen bir taraftarım. Israrla kendisini eleştirdiğim olmamıştır.

Sadece Colman kötü başladı diyorum bu sezona.

Yorum

• Ben de ısrarla sana söylemiyorum.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ''Birtan'' yazınca üstüme alınıyorum abi ister istemez.

Yorum

• Ama siz diyorum bak. Kelime oyunu yapmayalım lütfen ! Colman'ı eleştirelim. (?)
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yönetim Selçukla hangi şartlarda sözleşme uzatırsa, aynı şartlarda Colmanın da sözleşmesini ekstradan 1-2 yıl daha uzatıp yeni bir sözleşme imzalatabilir.

Bir de bu yıl daha defansif oynamaya başladı, önünde Jaja var, bazen Alan var. Ofansif katkısı düştü önünde adam olunca

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ama siz diyorum bak. Kelime oyunu yapmayalım lütfen ! Colman'ı eleştirelim. (?)
              Tamam Dursun abi, Kral topçu ya bu Alejandro

Yorum

• Trabzon'da gergin anlar!

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Trabzonspor'un bugünkü antrenmanında önce Teofilo ve Tayfun ardından da kaptan İbrahima Yattara ile Gustavo Colman arasında gerginlik yaşandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman neşeli başladı. Takım kaptanı İbrahima Yattara hafif tempoda başlayan antrenmanda kolbastı dahi oynarken takım arkadaşları bu futbolcuyu alkışladılar.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maç oynandı. Çift kale maçta ilk olarak as takımda yer alan Teofilo ikili mücadelede sert girdiği Tayfun'u yere düşürdü. Tayfun da buna sinirlenerek yerde Kolombiyalı oyuncuya tekme attı. Daha sonra iki oyuncu arasında gerginlik yaşanırken araya giren takım arkadaşları olayın büyümesini engellediler.

Çitf kale maçın son bölümünde ise yedek takımda oynayan takım kaptanı İbrahima Yattara, Colman'ı ayağıyla sert girerek düşürdü. Colman da buna tekme ile karşılık vererek Yattara'nın üzerine yürüdü. İki oyuncu arasında itişmeler yaşandıktan sonra araya giren yardımcı antrenör Ünal Karaman, takım kaptanı Yattara'yı çekerek uzaklaştırdı. Colman'ı ise Zafer Yelen ve Engin Baytar tutarak sakinleştirmeye çalıştılar.

Antrenmanın bitiminde de teknik direktör Şenol Güneş, Yattara ile saha içinde konuştu. Güneş'e olayı anlatan Yattara'nın kafa ve dirsek işaretleri yaptığı gözlendi.

Polonyalı oyuncu Glowacki'nin yer almadığı antrenman çift kale maçın ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Kim kavga çıkarıyorsa cezasını ödemeli...

Yorum

• Yattarayla Colman arasında her zaman bir olay oluyor.. Bu iki oyuncu hep birbirlerine zıt gidiyor.
                    FIRTINA

Yorum

• - Rahat Bırakılsın Colman ..Eğer Giderese Çok ararız..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Rahat Bırakılsın Colman ..Eğer Giderese Çok ararız..
                        Ama önce gitsin...
                        Gitsin ki değerini anlayalım!
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattarayla Colman arasında her zaman bir olay oluyor.. Bu iki oyuncu hep birbirlerine zıt gidiyor.
                          Ya da öyle lanse ediliyor.

23.09.2010 Trabzonspor Resmi Facebook sayfasının "Sarmaş Dolaş" adıyla paylaştığı fotoğraf.

Ben buna inanıyorum. Ya da inanmak istiyorum diyelim

Yorum

• BMN Multimedia Colman bolumunden bir yorum. 18-09-2009, 20:03, Mahmut Pervaneli, Colman la Yattaranin arasi cok mu iyi ?
                            18-09-2009, 20:05, Trabzonlu_ts61, hemde çok yattara kapıyı çalmadan evin içine giriyorhemde ayakkabılarıyla.

Aha'da ispati. Yattara Colman'in oglu Mateo ile oynarken.
                            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• hepsine cezayi vereceksin
                              22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN Multimedia Colman bolumunden bir yorum. 18-09-2009, 20:03, Mahmut Pervaneli, Colman la Yattaranin arasi cok mu iyi ?
                                18-09-2009, 20:05, Trabzonlu_ts61, hemde çok yattara kapıyı çalmadan evin içine giriyorhemde ayakkabılarıyla.

Aha'da ispati. Yattara Colman'in oglu Mateo ile oynarken.
                                Evde öyle pek ahım şahım değilmiş Şaka bir yana şu an kulüpte kavga çıkaracak oyuncu yok zaten. Herkes bir biriyle iyi. Ama en ufak bir tartışma medyaya büyük yansıyor. Ben bile en yakın arkadaşlarımda haftada 1-2 kez tartışırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim