Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne presler yaptı ama hayran kaldım..

(UEFA)

Yorum

• Bugün çok iyiydi teşekkürler Colman.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Colman'in gol atmasina cok sevindik

FORZA COLMAN!!

Yorum

• Seni izlemek büyük keyif Colman..
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• zevkle izliyorum colmanım

aynen devam

Yorum

• Ve Colman golle buluştu

Trabzonspor'da son bölümlere girilirken kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Colman bu sezonki ilk golünü attı.

Takımın birinci penaltıcısı Burak Yılmaz’ın yokluğunda rakip fileleri havalandıran Arjantinli, bu sezonki ilk golünü de atmış oldu. Tangocu, son golünü 21 Mart 2010 tarihinde Trabzon’un 1-0 kazandığı maçta Galatasaray’a karşı atmıştı.

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Adamım kendini buldu sonunda.

Böyle devam et Colman.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• takımın penaltıcısı colman olmalı burak bana penaltı konusunda güven vermiyor...dün gayet iyiyidi colman...
                  poetricus

Yorum

• İlk golünü attı moral olur inşallah.
                    .

Yorum

• Sağda, solda , ortada, cezasahasında, en geride, her yerde...Büyüksün reyiz

Yorum

• İzlediğim kadarıyla gayet iyiydi =)
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• son haftalardaki formsuzluğu artarak devam ediyor..

hele ki bazı pozisyonlarda topu kontrol etmeden ayağıyla löyle bir süserek dokunma tribi dün iki kez başımıza büyük iş açacaktı..

daha agresif ve üstekli olduğunda seyrine doyum olmuyor ancak dün özellikle ilk yarıdaki hali dayanılır gibi değildi..

takımın en önemli adamlarından biri olarak acilen toparlanmalı..
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Defansın önünde çalım atmaya çalışıp top kaybetti son dakkalarda inşallah bir daha olmaz.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• bu sene formsuz olduguna katiliyorum insallah attigi gol eski arzusunu geri getirir.

Yorum

• gayet iyi gördüm

her hafta daha iyi ooluyor

gol atmasına maçı kazandığımızdan daha çok sevindim desem yalan olmaz
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X