Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyun olarak iyiydi ama o golü o dakikada o klastaki bir oyuncunun kaçırmasını yakıştıramadım.
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Görevini yerine getirdi.İyiydi.Sanki topa vurmaktan korkar hali var.İlk yarıda da vurması gereken yerde pas vermeyi düşündü sürekli.

Kaçırdığı pozisyonu gol yapmalıydı.

Yorum

• Bu lakayit ve umursamaz tavırlarına bir son ver, ya da güle güle..
        bu hareketlerin yüzünden 3 puan kaybettik..

ayrıca colman'ın Trabzonspor'da vaktinin dolduğunu düşünüyorum..
        çünkü çok sebebi var..

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu lakayit ve umursamaz tavırlarına bir son ver, ya da güle güle..
          bu hareketlerin yüzünden 3 puan kaybettik..

ayrıca colman'ın Trabzonspor'da vaktinin dolduğunu düşünüyorum..
          çünkü çok sebebi var..

Ne kadar cabuk alip yolluyoruz kendi oyuncularimizi. Kendinize gelin allahinizi severseniz. Colman bence cok iyi degil ama kesinlikle kötü de oynamadi.
          Hem hangi lakayit hareketinden bahsediyrsunuz anlamadim? Gol kacirdi evet ama orda kalecenin mükemmel refleksi vardi, yoksa bu top kesin girmisti.
          Ceza sahasinin icinde adama karate yapti diyorsunuz. Rakip futbolcu arkadan geliyor, Colman onu görmedi bile.
          Yani lütfen kendi oyunuclarimiza sahip cikalim. Bu takim 2 günde bi mac oynuyor biraz anlayis gösterin lütfen. Artik yavas yavas sIkIlmaya basladim burda bazi yorumlari okuyunca....
          Trabzonspor 1967

Yorum

• Ligde hiç oynamıyor , göstermelik pres yapıyor. Avrupada Bilbao ve İnter maçlarında ise dünya çapında oyuncu gibiydi.
            Valla Ligte böyle oynarsa para cezası verilmeli, öyle lakayt tavırlardaki maçta, 1 m yanından geçen topu uzanıp almaktan aciz, MAÇ SEÇİYOR
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ah colmannnn ahhhhh o pozisyon nasıl kacar. Bitirecektin işiiii !!!!
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne kadar cabuk alip yolluyoruz kendi oyuncularimizi. Kendinize gelin allahinizi severseniz. Colman bence cok iyi degil ama kesinlikle kötü de oynamadi.
                Hem hangi lakayit hareketinden bahsediyrsunuz anlamadim? Gol kacirdi evet ama orda kalecenin mükemmel refleksi vardi, yoksa bu top kesin girmisti.
                Ceza sahasinin icinde adama karate yapti diyorsunuz. Rakip futbolcu arkadan geliyor, Colman onu görmedi bile.
                Yani lütfen kendi oyunuclarimiza sahip cikalim. Bu takim 2 günde bi mac oynuyor biraz anlayis gösterin lütfen. Artik yavas yavas sIkIlmaya basladim burda bazi yorumlari okuyunca....
                Ben, bu yazdığımı dün akşam ki sonuca göre yazmadım.. kendi futbolcuma sahip çıkmasını iyi bilirim.. colman'ın kalitesi oyun zekası üst seviyede ama bunu kullanmasınıda bilecek.. fakat colman'a bize geldiği yıldan beri dikkat ediyorum özellikle son yıllarda bir sorumsuz ve lakayit hareketleri var..

rakibi geçtiği halde, geri dönerek çalım atmayı deneyip topu kaptırması çok sorumsuz bir davranış.. rakip oyuncu yanından topla ilerlerken müdahalede bulunmaması akıl almaz bir durum.. çok yavaş hareket ediyor, ortasaha oyuncusu bu kadar yavaş olmamalı.. oyunu ciddiye almakta problemi var bana göre..

Yorum

• Istikrarli bir sekilde iyi oynamaya devam edioyr...

Böyle devam...Zokora-Colman iyi uydu...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Orda senin gibi bir futbolcu nasıl kaçırır onu be Colman.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• 3 gunde bir mac yap, her mac 10 km ustunde kos, forvetlerin rakibi seyretsin sen onlarin yerine de kos. hic pozisyon yokken rakipten topu alip direge nisanladigin icin suclu ol.

Yorum

• O an o golü atsaydın var ya...
                        Ben hâlâ seni tam çözemedim. Emeklerine diyecek sözüm asla yok. Senin yokluğunda takımın nasıl döküldüğünü de gördük biz.
                        Kaliteni de tartışmam.
                        Ama şu umursamaz halin var ya beni deli ediyor.
                        Bastımı gaza, gider mi? Gider...
                        Malesef ruhu yok, onun için hiç mi hiç şansı yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O an o golü atsaydın var ya...
                          Ben hâlâ seni tam çözemedim. Emeklerine diyecek sözüm asla yok. Senin yokluğunda takımın nasıl döküldüğünü de gördük biz.
                          Kaliteni de tartışmam.
                          Ama şu umursamaz halin var ya beni deli ediyor.
                          Bastımı gaza, gider mi? Gider...
                          Malesef ruhu yok, onun için hiç mi hiç şansı yok.
                          Mustafa Sandal...

Cocukken en sevdigim ve en cok dinledigim sarki...

Colman herzamanki gibi. Onsuz bir orta saha düsünemiyorum.

Uzaktan sut atmaya nedense korkuyor. Insallah düzeltecek.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Teknik bir futbolcunun en son yapacağı iş, 3 metreden topu direğe vurmaktır..

Yorum

• Bu sezona zokara ile colman takımın en iyileri, gol pozisyonunda çok şansızdı tıpkı 3 haftadır atamadıklarımızla şansız olan Trabzonspor gibi.
                              Her yıl gol sıkıntısı çekiyoruz pozisyon var gol yok.
                              Ama o da gelecek..
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• iyi adam iyi kimse birşey demesin colman'ıma

Yorum

Çalışıyor...
                                X