Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu adam Trabzonspor'dan gittiğinde önce orta sahamız rahatlayacak sonra da ben...
    Aynen Katılıyorum Abi Beni'de Ekle Rahatlayacaklar Listesine

Yorum

Bu adam Trabzonspor'dan gittiğinde önce orta sahamız rahatlayacak sonra da ben...
      İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen Katılıyorum Abi Beni'de Ekle Rahatlayacaklar Listesine
      Colman karşıtları sizi..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır kardeşim..Mesajım gayet açık
        Verme O Zaman Abi ..

Yorum

Şaka olsa gerek..

Hüseyin - Ayman - Hasan'dan sonra Colman - Selçuk - Tji üçlüsünden birisine nasıl laf söylenir anlamıyorum ve susuyorum .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka olsa gerek..

Hüseyin - Ayman - Hasan'dan sonra Colman - Selçuk - Tji üçlüsünden birisine nasıl laf söylenir anlamıyorum ve susuyorum .
            Cio , Selçuk Ve Tji'den Bi Derdimiz Yok

Yorum

• Sizin derdiniz başka.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin derdiniz başka.
                Ne Olabilir Abi Mesela ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne Olabilir Abi Mesela ?
                  Karizmasını kıskanıyor olabilirsiniz mesela

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karizmasını kıskanıyor olabilirsiniz mesela
                    Ona Laf Yok ..

Ama Gabric Daha Karizma

Yorum

• Başlığı iyice zıvanadan çıkardınız siz.

Bu arada Adem'e Koray konusunda katılıyorum. Askere gitsin rahatlayalım. Birazda askeriye çeksin şu adamın kahrını. ççç Hem o zaman Colman'ın ve Yattara'nın değerini anlar.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam askere gittiğinde ilk önce forum rahatlayacak sonra da ben...
                        İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlığı iyice zıvanadan çıkardınız siz.

Bu arada Adem'e Koray konusunda katılıyorum. Askere gitsin rahatlayalım. Birazda askeriye çeksin şu adamın kahrını. ççç Hem o zaman Colman'ın ve Yattara'nın değerini anlar.

Ne kadar zevzeksiniz olm :P
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Colman'ı ileride kullanmak hataydı. Colman, takımı rahatlatan ve atağın yönünü değiştiren pasları iyi atıyor. Mesela sağ kanatta Serkan boşta, Tjikuzu olsun veya herhangi bir oyuncumuz onun boş olduğunu görene kadar Colman kaymak gibi pası atar adamın ayağına. Diyarbakır maçında forvet arkası gibi oynadı, kayboldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hüseyin gitsin, Ayman gitsin, Hasan gitsin, Musampa gitsin... Olmadı Colman da gitsin. Ne istediğinizin farkında mısınız siz yoksa şaka mı bu ?
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Colman senden binlerce kez özür diliyorum . Seni hak etmiyoruz .

Yorum

• Bencede haketmiyoruz...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X