Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son 3 mactir colman iyi oynuyor dün sansizdi o yüzden onu bisey demiyorum.. hic olmazsa su an en golcü oyuncumuz yanilmiyorsam 3 gol
    Umut'un da 3 golü var.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalecinin sağ köşesini iyice süzdü, sola hiç bakmadı bile. Yer mi kaleci daha uyanık olmalıydı!

Sol gözü de ortaya bakıyor amaBence penaltıyı gayet iyi kullandı sadece kaleci çok iyi kurtardı.Eğer ters köşeye yatsaydı çok da güzel bir penaltı golü olacaktı.Ben bugün Colman'ı iyi bulanlardanım bence bu sene bir standart yakaladı ve son birkaç haftadır o standartta oynuyor.

Yorum

• Bugun Colman gayet iyiydi ve hirsliydi. Kacirdigi pozisyonda bence bir hatasi yok. Kaleci gayet iyi bir kurtaris yapti, ayrica aci cok dardi kaleci o koseyi komple kapamisti. Penalti icin de, sonucta penalti. Bazen girer bazen kacar. Bence gayet iyi bir vurus yapti, kaleci de cok iyi cikardi.

Yorum

• Ah Colman ah!

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı yüzde yüzlük 2 gol pozisyonunu harcadı, penaltıyı kaleciye nişanladı. Gaziantep filelerini havalandıramayan Fırtına, evinde 1 puana razı oldu.

Teknik direktör Hugo Broos’un vazgeçilmezlerinden olan Gustavo Colman, ligde 3 gol, 4 asistle takımının en üretken ismi... Ancak Arjantinli futbolcu, dün ortaya koyduğu performansla hem hocasını yanılttı, hem de taraftarları kahretti. Maça ilk 11’de başlayan Tangocu, ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı, bir de penaltıdan yararlanamadı. 39. dakikada Umut’un şık pasında topla buluşan Colman, müsait pozisyonda Gaziantepspor kalecisi Mahmut’a takıldı. İkinci 45 dakikada da Arjantinli bir türlü bekleneni veremedi. 65’te net bir posizyonda golü bulamayan Arjantinli yıldız, 68’deki penaltı vuruşunda topun başındaydı.

‘Özür dilerim’
          Meşin yuvarlağı sol köşeye gönderen Gustavo Colman, kaleci Mahmut’u geçemeyince, Trabzonspor evinde bir puan kaybı daha yaşadı. Maç sonunda çok üzgün olduğunu dile getiren Arjantinli yıldız, “Bugün takım olarak iyiydik, ancak ben yakaladığım şansları değerlendiremedim. Özür diliyorum” ifadesini kullandı.

www.fanatik.com.tr
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk yarım saat oynadığı futbolu maçın geneline yaysın , gol yada asist istemiyorum O'ndan.Yeter ki takım hücuma çıkarken ipleri eline alsın , oyunun içinde olsun.

Yorum

• Sırf penaltı kaçırdı diye Colman'a yükleniliyor.

Colman dün son vuruşlar haricinde bence cok iyiydi.

Hatta bence bu yıl en iyi maçlarından birini cıkardı..

Yorum

• Penaltıyı kaçırıcağını düşünmüyodum.Girmeyince girmiyor.

Yorum

• Hiç kimse Trabzonspor'un oyuncusuna hakaret edemez Adnankazaz.

Yorum

• Çok top kaybetti çok. Orta sahamızın ortasında Selçuk ve Colman oynarken Colman bu kadar top kaybetmemeli. İkinci yarı çok kötüydü. Olmadı Colman.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• kesinlikle oyun kuracak bir oyuncu değil.
                      orta açar asist yapar topa düzgün vurur top çalar. ama baskı yenildiğinde orta sahada top tutabilecek, top dağıtabilecek bir adam değil.

ona biçtiğimiz kaftan ona uymayınca olmuyor.
                      bence orta sahadaki oyuncularda değişiklik yapılmalı.
                      Şenol Güneş
                      Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Son haftalarda oynadığı futboldan daha iyisini oynadı dün akşam.
                        Top yaparak çıkmaya çalıştı, orta sahada adamları kovalamaktan kaçmadı.
                        Penaltıyı kaçırdıktan sonra ise, moral olarak çöktü.
                        Biraz daha süre olsaydı, kırmızıyı görürdü.

Yorum

• Nasıl kaçtı o penaltı aklım almıyor Colman hep yukarıya vururdu?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Doğrusunu söylemek gerekirse şu an takımdan herkesi göndericez sadece 1-2 futbolcu kalacak derslerse onlardan birinin Colman olmasını isterdim.
                            ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• colmani elestirenler cok yine nedense. eger penaltiyi gole cevirebilseydi burda eller üstünde tutulurdu vay colman, iste bu, süpersin colman vs vs diye

Yorum

• colman bu takımın (tarihin becerilerini kullanamayan tek takımı) en iyi futbolcularından biri..ona gelene kadar neleri var bu takımda
                                _biz nufuz kagidinda TRABZON yazipta istanbulun özenti takimlarini tutanlardan degiliz...biz atadan
                                TRABZONLUYUZ ve TRABZONSPORLUYUZ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X