Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamımsın Colman!

Yorum

• süpersin CoLmaN'ımmmMM sana denilecek söz bulamıyorum helal sanaaaaaaaaaaaa koçuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm koca bir alkışı HAK EDİYORSUUUUNN
      α η т є - ς l
      TRAßZoONnSPoOrRAŞK
      ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• Bir şut bir gol gerisi mi ne önemi var ki...
        Bordomavi.net

Yorum

• Üstteki arkadaşa güldüm. Yanlış anlamayın.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şut bir gol gerisi mi ne önemi var ki...
            Tabi ki önemi yok.

Yorum

• Çok hırslıydı.Golde güzeldi.Tebrikler adamım
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İ.B.B. maçındaki futbolunun 3 de 1 ini oynamadın Colman . Alışık değilim bu oyununa ... Gençlerbirliği maçında seni daha iyi görmek istiyorum .

( Görüldüğü gibi gol atsada '' beğenmiyoruz '' )

Yorum

• Evet, geçen hafta burda Colman'ın skordan aksine futbol olarak hiç bir şey ortaya koymadığını ve futbol şansının yanında olduğunu söylemiştim.
                  Bugun oyunu garantiye altığımız geri pas olayından sonra Colman'ı takip ettim.
                  64. dk dan 90. dk ya kadar tam 8 top kaybı ve 1 top çalma ile oynadı Gustavo Colman.
                  1 top kaybını Tony Sylvanın biraz fazla sert kale vuruşu nedeniyle normal bir kaptırma sayıyorum geri kalan 7 top kaybı 26 dk içinde inanılmaz lükstü. Kontr atak yapamadık şu top kayıpları yüzünden.
                  Geçen hafta söylediğim sözün bugunde arkasındayım. Gustavo Colman bu hafta gol attı. Ama Tayfun'dan sonra bugunun en kötü 2.oyuncusuydu.Neden?

İlk yarıda adeta döküldü diyebilirim. Maça attığı güzel bir şutla başladı ve inşallah devamı gelir dedirtti hepimize. Ancak ilerleyen dk larda ikili mücadelelerde hep havalarda uçtu top sürekli havaya kaldırdı toplan birlikte uçmak ister gibi oynadı Colman. Attığı paslara gelirsek 3 metre yanındaki G.Ünal'a değil rakip defansın ayaklarına attığı pası mı yoksa Gabric ile Serkan bomboş ken ikisinin arasına atıp topu taca yolladığı pası mı görmezden geliyim bilemedim.Ancak ilk yarıda ikili mücadelelerde ikinci yarıdakine göre daha başarılıydı tek artısı buydu ilk yarıda. Birde gelişine şutu var. Koca bir 45 dk böyle geçti.Ayrıca korner kazanamadık ve kullanamadı gördüğüm kadarıyla ilk yarı.
                  2.yarı Colman durgun başladı. Ancak ikili mücadelelerde ilk yarıya göre daha istekliydi. Şayet oyunda döktüren bir Gabric vardı. Ve attığı harika pas ile Colman'ı skora dahil etti. Colman'ın bitirişi de oldukça iyiydi.Bursa maçındaki golünü anımsattı. Devamında Colman daha da oyuna ağırlığını koyar derken. Bu dk dan sonra 53. dk dan itibaren bir Colman fiyaskosu izledik.
                  Topu her ayağına aldığında kaptırdı. 7 tane kendi hatasından 1 tane de sylvanın hızlı bir kale vuruşundan sonra top kaybetti. 53-64. dk lar arasında ise sanki sahada yoktu.
                  İkili her mücadelede topu rakibe bıraktı. Evet herkes gibi bu topların peşinden tekrar koştuğunuda gördüm ancak birşey çıkmadı.Çok kolay kaptırdığı topları kazanamadı.
                  bu maçta kendisine 10 üzerinden 6 puan veriyorum.
                  Colman bu değil. Şayet Engin'in kornerine öyle rezil bir vuruş yapan Colman gerçek Colman değil.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Colman'ın günahlarını yazan melek bazı arkadaşlar kadar sıkı çalışıyorsa yandı çocuk vallahi.

Yorum

• Senin niyetin belli Kaka6191 ; sen maçı izlemiyorsun sen her an Colman'ın yaptığı hataları forum sayfalarında yüzüne vurmaya çalışıyorsun. Yani artniyetli olduğun su götürmez bir gerçek. Büyük bir ihtimalle Colman'ın ayağına top geldimi kaptırmasını istiyorsun. Nasıl olsa geçen haftalardan bu adama kötü dedin , şimdi bana dönek demesinler diye 2'de bir hata arıyorsun. Dediklerim Fatih Küçük içinde geçerlidir.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Colman'ın günahlarını yazan melek bazı arkadaşlar kadar sıkı çalışıyorsa yandı çocuk vallahi.
                        İ.B.B maçına kadar forum istatislikleri çıkarılsa Colman başlığına en az uğrayan üyelerden birisi olurum. Ancak belediye maçı sonrası yapılan fazla övgüler nedeniyle tartıştığımız bazı arkadaşlardan hiç hak etmediğim ithamlarda bulunuldum. Aslında tüm maç kağıt kalem alıp Colman'ı takip edecektim ama ilk yarıda öyle kötü bir oyun vardı ki oyunu garantiye alana kadar bunu yapamadım. Son yarım saat dikkat ettiğim bölümlerde istatisliğim ortada.
                        Futbol sadece skor ise tamam.
                        İşte 4-5 korner attık birini Engin Colmana çıkardı berbat vurdu. Gerisini Colman kullandı 1 tanesini giray dışarı attı. Egemenin attığına benzer bir pozisyondu ancak çok sert olması iyi vuruşunu engelledi. Geri kalan 2 kornerinden birisi ön direkte kaldı. Diğeri ni Egemenin gol attığı bölgeye kesti kaleci çıktı aldı.
                        Acaba Colman'a maçlarda çok dikkat etmiyorum diye bişeyler mi kaçırıyorum dedim.
                        Gustavo Colman gerçekten çok teknik ve yenetekli oyuncu. Ancak şu performansı %40. Colman'ın bu maç Belediye maçı bunlar kendi futbolunun çok aşşağısında. Bu yüzden de bu futbollarını beğenmiyorum.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Çok organize bir goldü.İBB maçındaki oyunu görünce bu hafta beğenmek zor oluyor malesef
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Sut ve pas teknigindeki ustaligin gösterdi yine. Bence biraz tutuktu ama.
                            Daha iyi olman dilegiyle.
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Senin niyetin belli Kaka6191 ; sen maçı izlemiyorsun sen her an Colman'ın yaptığı hataları forum sayfalarında yüzüne vurmaya çalışıyorsun. Yani artniyetli olduğun su götürmez bir gerçek. Büyük bir ihtimalle Colman'ın ayağına top geldimi kaptırmasını istiyorsun. Nasıl olsa geçen haftalardan bu adama kötü dedin , şimdi bana dönek demesinler diye 2'de bir hata arıyorsun. Dediklerim Fatih Küçük içinde geçerlidir.
                              Diyorum ya, İşte Trabzon da futbol kültürü bu kadar zayıf. Art niyetçiler, takım düşmanları herkesi böyle görüyorsunuz. Kabul.
                              Ama eğer forumda böyle bir gözlem istatislik yapılabiliyorsa bakılsın, ben hangi oyuncuların topiclerinde ne kadar aktifim. Şayet en az aktif olduğum 4-5 oyuncudan birisi Colman. Son Belediye maçından beri attığım mesaj sayım daha önce attığım mesajların 2-3 katı.
                              Önce yazılanları düzgünce oku sonra yorum yaz, 64 den sonra oyunu garantiye aldığımızdan sonra Colman'a kamera dönünce dikkatli izledim. Stadda değilim ki kamera her an Colman'ı göstersin.

Nasıl olsa geçen haftalardan bu adama kötü dedin , şimdi bana dönek demesinler diye 2'de bir hata arıyorsun.

Colman keşke bugun 10 gol atsaydı yıldızlaşsaydı da ben dönek olsaydım tamam mı.
                              Geçen haftadan oldukça dolu olduğum için yazıyorum bunları. Burda geçen hafta AntiColman'cı colman düşmanı ilan edildim.
                              Colman topic'ine 4 veya 5. mesajımı atarken herkesin uçurudğu colmanı eleştirdik diye vatan haini ilan edildik.
                              Bugun buraya ben demiştim diye artisliğe değil, geçen hafta bana yapılan haksızlık için girdim.

Şahsen Colman düşmanı olmadığımı avatar yaparak da kanıtlayabilirim.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 23:48.
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman'ın günahlarını yazan melek bazı arkadaşlar kadar sıkı çalışıyorsa yandı çocuk vallahi.
                                Hocam o zaman biz şeytan mı oluyoruz ?

Colman'a gelince, kaliten ortada.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X