Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gördüğüm en kötü Colmandı. İLk yarı ben olsam direk çıkartırdım diye düşündüm.

Yorum

• Colman'ın ifadesi şuydu,''Ne bakıyon olum,ne var?''

Yorum

• 2 rezil maç çıkardı. Hiç yakışmadı. Umarım bütün sezonun kredisini kullanmıştır, lige bomba gibi başlar. O kötüyse biz de kötüyüz demektir.
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ikinci yari geriye dogru verdigi bir topuk pasi var ki, hoca islak odunla dovse yeridir...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ikinci yari geriye dogru verdigi bir topuk pasi var ki, hoca islak odunla dovse yeridir...
            ''Alın şu topu,ne yaparsanız yapın''der gibiydi.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ikinci yari geriye dogru verdigi bir topuk pasi var ki, hoca islak odunla dovse yeridir...
              Maç içerisinde hiç dikkatimi çekmemiş nedense. Harbiden anlamak zor...

Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Her zaman diyorum Colman(ve eskiden Selçuk) çok iyi oyuncu ama çok abartıyoruz, çok şişiriyoruz. Adamı sırf imajı sayesinde beğenenler var ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eline saglik renkdas, sacmalamanin daniskasi hakketen. Ama Zokora kadar sacmalamadi, onun kaptirdigi topun gifi de var mi acaba

Yorum

• Geçen seneki Colman'a bile razıyım ben.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Su pozisyon tamamen Aymar ile macin basindan sonuna kendince girdigi mucadelenin sonucudur. Zokora gibi bir adamin yapmamasi gereken seyler. Yatsin kalksin Tolga'ya dua etsin.
                        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 19:55.

Yorum

Bu pasından sonra çıldırdım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Toparlan,kendine gel Colman.
                            En son Sibel tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 20:51.

Yorum

• Laubali oyunu beni fitik ediyor arkadas ya...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kötüydü; takımda Celustka ve oyunda kaldığı sürece Henrique'den başka kim iyiydi ki?
                                O da ayrı mesele, of!

Yorum

Yükleniyor...
                                X