Bugüne kadar ki en kötü performansıydı.İnanılmaz kötüydü bugün.İnşallah en kısa zamanda toparlanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar ki en kötü performansıydı.İnanılmaz kötüydü bugün.İnşallah en kısa zamanda toparlanır.
Yorum
-
classic Colman,isler iyi gidince takimin yildizi kötü gidince eksik yönleri ile göze batan ilk futbolculardan.top kayiplari ve gereksiz lakayt seklinde yaptigi hareketler neden Trabzonspor da oynadigini gösteriyor.benim tuttugum bu takimda disiplinli bir teknik heyet ve adam gibi adam bir baskan olsaydi Colman gibi niceleri sahada kiviramazdi.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim maç izlediğim yerde herkes Colman'ı takımın en iyisi olarak değerlendirdi. Futbol böyle bir şey...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık kimseyle ikili diyaloğa girmeyeceğim bizim taraftarımız gerçekten futboldan anlamıyor
Yorum
-
Hepinizin aksine ben bugün iyi buldum. Son vuruslar ve penalti haric iyi bir oyun cikardi bana kalirsa."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinizin aksine ben bugün iyi buldum. Son vuruslar ve penalti haric iyi bir oyun cikardi bana kalirsa.
Bence de bu akşam çok kötü değildi . Bir standardı var ve her hafta o aralığın içinde kalmayı başarıyor .
Colman'a gelene kadar eleştirilmesi gereken başka futbolcularda var . ( Bu akşam oynanan oyun için )
Yorum
Yorum