Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eşi de geliyorTrabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, eşini Trabzon’a getiriyor.
    Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, eşini Trabzon’a getiriyor. Transfer görüşmelerinde çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle Colman’a Trabzonspor’a gitmemesi yönünde telkinde bulunan bayan Colman’ın gelecek hafta Trabzon’a geleceği belirtildi.

Yorum

• umarım çok başarılı olur...

Yorum

• ayak içini muhteşem kullanan bir topçu
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yakısıklı da usak h abu cocouk
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Arjantinli Colman konuştu
            13 Temmuz 2008 / 11:25
            Trabzonsporlu futbolculardan açıklamalar

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiği Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, takımda kimsenin formasını güvence altına almadığını belirterek, herkesin takıma girmek için mücadele ettiğini söyledi. Arjantinli oyuncu Colman, oyun sitili olarak vatandaşı Matias Delgado'ya benzediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede İlçesi'nde sürdüren Trabzonspor'da takımın Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, çok iyi bir ekip ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Çok iyi bir ekibe sahibiz. Burada olmaktan çok memnunum. Herkes bir birine çok iyi davranıyor. Özellikle bana çok yardımcı oluyorlar. O yüzden Trabzonspor'da yaşanan değişimin bir sorun olacağını düşünmüyorum. "diye konuştu.

Trabzonspor yetkililerinin kendisini bir kaç kez izlediğini belirten Colman, "Özellikle Anderlecht karşısında oynadığımız kupa maçında beni izlediklerini biliyordum. Açıkçası Türkiye'ye gelmeye bir niyetim yoktu. Kulübümle 4 yıllık daha sözleşmem vardı ve keyfim yerindeydi. Hatta Belçika şampiyonu Standart Ligge teklif yapmıştı. Trabzonspor'un yaptığı teklif ona kıyasla çok daha cazip geldi. O yüzden buraya gelme kararı verdim" dedi.
            Orta sahada ikilinin solunda veya sağında serbest adam olarak oynayabildiğini belirten Gustavo Colman, "Stil olarak bir karşılaştırma yapacak olursum. Beşiktaş'ta oynayan vatandaşım Matias Delgado'ya benzediğimi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
            Takımda oynadığı mevkii de benzer bir çok oyuncu bulunduğunu belirten Arjantinli oyuncu, "Benim oynadığım mevkiiler de benzer bir çok oyuncu var. Hiç kimse formasını güvence altına almış değil. Yapılan çalışmalardan sonra bunu kimlerin formayı kapabileceğini görebileceğiz nihayetinde herkes burada forma için bulunuyor. Çok iyi oyunculara sahibiz ve onun için hepimiz mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.
            Trabzon'da ve Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu da belirten Colman, "Başından beri burada ulunmaktan memnunum.Trabzon halkının hareketli yaşam tarzı ve trafikteki kurallara uymayan halleri hoşuma gidiyor. Kulüp içindeki fanatizm beni etkileyen şeylerden bir tanesi" diye konuştu.
            Takım olarak çok iyi bir ekibe sahip olduklarını belirten Arjantinli oyuncu, herkesin bir birine çok iyi davrandığını söyledi. Colman, "Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyorlar. Takımda çok iyi bir kaynaşma var. O yüzden Trabzonspor'da ki bu değişimin bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eşimi ikna etme konusunda ilk başta pek başarılı olduğum söylenemez ama sonunda ikna edebildim. Buraya gelme konusunda ikna oldu ve gelecek hafta Trabzon'a gelecek."dedi.

Takımda en çok etkilendiği isimlerin başında İbrahim Yattara geldiği belirten Colman, Yattara'nın değişik bir takım özelliklere sahip olduğunu söyledi.
            Belçika'da oynadığı dönemde çok fazla sarı kart görmesinin topa çok gitmesinden kaynaklandığını belirten Arjantinli oyuncu, "Türkiye'de olduğu gibi topla mücadele etme çok olduğu için toplara çok gidiyordum. O yüzden çok kart görüyordum. Belçika futbolu ile burayı karşılaştırdığımız zaman oradaki futbol çok sakin ve buraya göre çok düşük düzeyde."dedi
            Arjantin'de Boka Jinyours takımı taraftarı olduğunu söyleyen Colman, elindeki akrep dövmelerinin bir anlam ifade etmediğini belirterek, 13 yaşında yaptırdığını ve öylesine kaldığını söyledi.

Gustavo Colman, Türkiye'de bulunduğu süre içinde öğrendiği Türkçe kelimeleri ise basın mensupları ile paylaştı.

Kaynak:

Boka Jinyours ne Allah aşkına ya sizin gibi basının........
            En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 13:38.
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• daha önce hiç yorumda bulunmamıştım. dün dar alanada oynan maçta izleme imkanı buldum. açıkıçası takımın en iyi 2-3 topçusundan biri. iyide şutlar atıyor. dün kampta en çok colman, cale ve ismail göze battı.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman'in Lig TV'deki röportajini izledim. Direk Merkez'de degil ama yaninda oynarim, sag ve sol kanattada oynayabilirim dedi. Kendisini tanidigimiz hangi futbolcuyla karsilastirirsin sorusuna Delgado diye cevap verdi. Gercekten futbolunu merak ediyorum.
                orta sahainin ikilinin sag veya sol oynarim dedi...sag-sol kanat demedi...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kendisi hakkinda güzel haberler geliyor.
                  taraftarimizin kendisine olan ilgisi ve sevgisi colman in uyum süresini azaltabilir.
                  hakkindaki referanslar cok iyi,umarim bu övgülere layik olur.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yorum

• En çok Colman la foto çekilmek istedim ama olmadı bir türlü
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kaldırılması gerekti sanırım..... /Böylesi daha iyi....
                        En son Tayfun tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 17:43.
                        .

Yorum

• zuhahha
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Colman bu resimde Kemal Sunal'ı andırıyor ççç
                            ALAKASI BILE YOK..!

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ALAKASI BILE YOK..!
                              Göreceli bi resim olduğundan herkese farklı gelir (Colman Fan )
                              .

Yorum

• Yanlış anlaşılmasın ama benimde hoşuma gitmedi benzetme.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X