Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://ktunnel.com/index.php/1110110...9ca48ba4216176
    delgadoya benzetiyolar ama duran top kullanırken ben robert pires'e cok benzettim ben, klas topcu lige damgasını vuracak!!

insallah dedigin gibidir,, oyle bir orta saha oyuncumuz baya bir zaman aradik!!
    szymkowiak tipi oyuncu demekki.??
    TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• Pirlo'nun klibi. Pardon ya bizim Colman'mis

Yorum

• artık sabrımız kalmadı bir an önce şu lig başlasada dağıtsak ortalığı
        BAŞKENT

Yorum

• İlk olarak aksamcı_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://ktunnel.com/index.php/1110110...9ca48ba4216176
          delgadoya benzetiyolar ama duran top kullanırken ben robert pires'e cok benzettim ben, klas topcu lige damgasını vuracak!!
          valla çok değişik serbest vuruş kullanıyo raket gibi ayağı var adamın
          Rock is life...

Yorum

• babam hiçbir oyuncunun isminin yazılı olduğu formayı giymek istemez eğer oyuncunun kendisinden almamışsa ama bana habire diyor Colman forması alacağız diyeVideolardan gördüğüm kadarı ile gayet iyi bir oyuncu tam bir futbolcu tipi var GOLMAN da
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• pek tanımıyodum videolar yardımcı oldu çok iyi bir transfer.
              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Colman Şov
                Bordo-mavili takımın Arjantinli yıldızı antrenmanda adeta gol olup yağdı...
                Gerede’de her geçen gün sivrilen ve takımın vazgeçilmezi olacağını her hareketinde gösteren Gustavo Colman, dünkü antrenmanda izleyenlere futbol dersi verdi. Hemen hemen her şutunu gole çeviren Arjantinli yıldız, arkadaşlarından ve Teknik Direktör Ersun Yanal’dan alkış aldı. Teknİk direktör Ersun Yanal günün ilk antrenmanında taktik çalışmalara devam etti. Sık sık oyunu durdurarak futbolcuları uyaran Yanal’ın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Sakatlığı süren Tayfun Cora ve belinde ağrı bulunan Egemen antrenmana katılmadı. Tayfun’un durumu ise iyiye gidiyor.
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Gerede’de her geçen gün sivrilen ve takımın vazgeçilmezi olacağını her hareketinde gösteren Gustavo Colman, dünkü antrenmanda izleyenlere futbol dersi verdi. Hemen hemen her şutunu gole çeviren Arjantinli yıldız, arkadaşlarından ve Teknik Direktör Ersun Yanal’dan alkış aldı

kalede kimlerin olduğunu düşününce üzülesi geliyor insanın.

Yorum

• Valla benim de ilk aklıma gelen kaleciler oldu her nedense
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• AraPas Ustası Gustavo Colman...
                      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 17.07.2008, 10:53.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.metacafe.com/watch/1479587//

Pirlo'nun klibi. Pardon ya bizim Colman'mis
                        Klas adam olduğu her halinden belli
                        .

Yorum

• İnş. smek gibi estirir. Seni canlı gözlerle seyredeceğim günü iple çekiyorum.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yanliz bu adam gol attiktan sora formasini cikarmayi cok seviyo,basimiz dertte yani
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• nemsadze ve cemaluri gibi olmasında..

Yorum

• Arkadaşlar videolarında yaptığı hareketler çok iyi ama bunlara fazla kapılmamak lazım, yani istesem aymanında süper bir videosunu hazırlayabilirim. Delgado gibi çıksa valla bayram ederim ama sanki bizimkisi biraz daha defansif, yani çok şeyler bekleyip sonra futbolcuyu baskı altında bırakmayalım.
                                Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X