Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o kadar benziyoki bi elinde powerade'i eksik
    hehee
    pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orta sahainin ikilinin sag veya sol oynarim dedi...sag-sol kanat demedi...
      'Orta sahada ikilinin solunda veya sağında serbest adam olarak oynayabildiğini belirten Gustavo Colman'. Belkide ben yanlis anlamisimdir ama dedigine göre ben kanatta oynayabilir diye anladim.

Bu arada koc, Yildiray nerede?? Millete cay icirtip duruyordun? O kadar büyük konusuyordun, ne oldu???
      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o kadar benziyoki bi elinde powerade'i eksik
        hehee
        Bi paylaşım yapıp ortamı yumuşatalım dedik daha beter gerdiiz ... Azcık size yakışanı yapın...
        .

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bi paylaşım yapıp ortamı yumuşatalım dedik daha beter gerdiiz ... Azcık size yakışanı yapın...
          emeğine sağlık renkdaş da benzetmeden rahatsız oldum bunda bişi yok
          bi trabzonsporlu futbolcusunu böyle bi tabloda görmek istemez
          buda saten bana yakışan
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak a.yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            emeğine sağlık renkdaş da benzetmeden rahatsız oldum bunda bişi yok
            bi trabzonsporlu futbolcusunu böyle bi tabloda görmek istemez
            buda saten bana yakışan
            sana yakısan da buyud zaten

Yorum

• çok insancıl güler yüzlü bir insan arjantinli olması taraftar olayının onlarda çok iyi olması yani bizim gibi taraftarlara alışkın onun için çok iyi davrandı bize birde çok iyi oyuncu şutlara harika vuruyor
              En son macka61 tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 17:00.

Yorum

• tipik arjantinli bir futbolcu kıvrak teknik topu iyi kullanıyo hem sağ hem sol ayağıyla şut çekebiliyo kalitesini hemen belli etti daha iyi olacak inş.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Colman bu resimde Kemal Sunal'ı andırıyor ççç
                  ne varmış kemal sunal da. hem kemal sunal ın "inek şaban" filimindeki kaleciliğini çok biliyoruz. hani yaşasaydı belkide bizim colman o mu deseler düşünürdüm biraz. hiç olmazsa inek şabanın kim olduğunu biliyor olurduk.
                  En son temeltepe tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 17:35.

Yorum

• Hiç hoş değil..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ortegaya çok benziyor
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gerede kampında Colman'ı foto çektirirken ilk kez gördüm..

kampı bastılar diye gizlendi mi acaba

Yorum

• maçlarda çok beğendim, tekniği süper, dar alanda inanılmaz paslar atıyor, adam kaçırma şutlar, iyi bir transfer oldu. Dünkü idmanın en iyilerindendi.
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İdmanda göze çarpan oyunculardan biriydi.İdmanda izlediğim kadarıyla süper bir oyuncu.Kendinden çok söz ettirecek.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Umarım faydalı olur.

Yorum

• Trabzon’daki fanatizm kanımı kaynatıyor!Bordo-Mavililer’in Arjantinli yıldızI Gustavo Colman’dan çarpıcı açıklamalar
                                Colman, “Taraftarın futbol fanatik derecedeki tutkusu, hoşuma gidiyor ve beni kamçılıyor. Aykırı Trabzon’a bayıldım. Formayı almak için takımda savaş var”
                                HİÇ AKLIMDA YOKTU
                                Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Gustavo Colman, Türkiye’ye gelmenin hiç aklında olmadığını ancak Trabzonspor’un cazip teklifi ve ısrarının her şeyi değiştirdiği söyledi. Colman, Belçika’da keyfinin yerinde olduğunu ve 4 yıllık anlaşması bulunduğunu ifade ederek, “Hatta Belçika şampiyonu S.Liege’de bana teklif yaptı ama Trabzonspor’unki ile ölçülmezdi. O nedenle buradayım. Eşim ilk iki kez konuştuğumda ikna olmamıştı ancak sonra bunu başardım ve buradayım” dedi.
                                GERÇEK BİR SAVAŞ
                                Arjantinli oyuncu, Trabzonspor’da topyekün değişimin takım içindeki güzel hava nedeniyle sorun olacağını düşünmediğini ifade ederek, “Takımda herkes birbirine yardımcı oluyor. Ben de hiç yabancılık çekmedim. Şu bir gerçek ki takımda forma için gerçek anlamda bir savaş var. Benim mevkiimde benzer çok oyuncu var. Hiç kimsenin forması garanti altına alınmış değil. Herkes forma için mücadele ediyor. İyi oyunculara sahibiz. Hak eden formayı giyer. Ben de bunun için çalışıyorum” dedi.
                                YATTARA’YA BAYILDIM
                                Futbol tarzının Beşiktaş’ın ’10 numarası’ Delgado ile aynı olduğunu ifade eden Colman, “Bunun yanında orta sahanın sağında veya solunda serbest adam olarak oynayabilirim. Belçika Ligi’nde fazla kart görmemin nedeni topla mücadele etme fazla olmasından. O yüzden çok kart görüyordum. Ancak şu bir gerçek ki Türkiye Ligi, Belçika’nın oldukça üzerinde” dedi. Arjantinli oyuncu, takımda kendisini en fazla etkileyen oyuncunun Yattara olduğunu belirterek, “Çok değişik bir oyuncu” dedi.
                                AYKIRI OLMASI HOŞ
                                Trabzon'da ve Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu da belirten Colman, "Trabzon halkının hareketli yaşam tarzı ve trafikteki kurallara uymayan halleri hoşuma gidiyor. Aykırılık beni inanılmaz etkiledi ve hoşuma gitti. Ayrıca futbola tutku derecesinde bağlı fanatizm de çok güzel. Bu beni etkiliyor ve kamçılıyor. Her açıdan Trabzon’da ve Trabzonspor’da olmak çok güzel. Umut ediyorum ki bu güzel havada takım olarak herkesi mutlu edecek başarılar elde ederiz” dedi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X