Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herşey güzel,takımı yönlendiriyor,onun iyi olduğu maçlarda takımda iyi oluyor kabülümdür...
    Ama bu anlamsız top kayıpları neden....Anlamsız yerlerde top kayıpları yüzünden her maç kontra yiyoruz...Yapma gözünü seveyim..
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şapka çıkartmak lazım Colman'a. Yanında Selçuk olsa bugün maçı kaybetmezdik.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ne yapsan yaranamazsın sen Colman!

Ve şimdide reklamlar: Ama anne/baba burası Trabzon! (bkz: mavi jeans)
        Giresunlu Trabzonsporlular
        Osman Ağa Torunu!
        Mês que un clup!
        25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Ülkenin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu kör göze parmak sokarcasına kanıtladı. Attığı ilk gol bile kalitesini cümle aleme gösterdi. Ölü noktaya vurduğu top dönmedi bile. Mücadelesi takdire şayan. Rakip takım kalecisi oyunu başlatmayınca baskı yapanda Colman, son dakika Baros zaman geçirince baskı yapanda Colman. Daha ne denilebilir ki aldığın para helalı hoş olsun.

Yorum

• bazen kız gibi oynasa da şu takımda ayağına top yakışan tek adam o ve bu takımda yalnız kalıyor. etrafında bir kaç kaliteli adam olsa performansı çok artar. şık gollerine yenilerini ekler inşallah
            ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• Güzel oyunun için teşekkürler Gustavo
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ülkenin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu kör göze parmak sokarcasına kanıtladı. Attığı ilk gol bile kalitesini cümle aleme gösterdi. Ölü noktaya vurduğu top dönmedi bile. Mücadelesi takdire şayan. Rakip takım kalecisi oyunu başlatmayınca baskı yapanda Colman, son dakika Baros zaman geçirince baskı yapanda Colman. Daha ne denilebilir ki aldığın para helalı hoş olsun.
                bu yorumlar güzel ama nedense size özel söylemiyorum Colman gol atınca bu yorumlar geliyor, ben açıkçası gs nin defans arkasına ince toplar bekledim bugün, top ezmesi bütün topların onda toplanması ve oyunu onun kurmaya çalışmasından geldi o kadar topla oynayan adamın top ezmesi kaptırması da normal zaten, Umut ve Colman varmı daha hırslısı
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Abartmıyorum 2. yarıdaki Colman şu anki Arjantin milli takımında çok rahat bir şekilde oynar.Bu ligin en komple orta saha futbolcusu.Bunu artık rakipler bile kabullenmişken bizim kabullenmemiz nedendir bilemiyorum doğrusu.
                  Colmandante

Yorum

• İlk yarı kötüydü. İkinci yarı iyiydi.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abartmıyorum 2. yarıdaki Colman şu anki Arjantin milli takımında çok rahat bir şekilde oynar.Bu ligin en komple orta saha futbolcusu.Bunu artık rakipler bile kabullenmişken bizim kabullenmemiz nedendir bilemiyorum doğrusu.
                      Osman , çünkü bizde ağızdan çıkan ilk laf önemlidir veya halk diliğiyle ; laf ağazdan bir kere çıkar . Misal ; İlk maçta kötü oynadıysa ve '' kötü '' dendiyse öldür Allah bir daha o futbolcuyu iyi yapamassın o adamın gözünde . Buraya girer kendini '' tatmin '' eder ve çıkar . Belkide kendini böyle rahatlatıyordur bir şey diyemeyeceğim . Futbolu iyi takip ettiğini düşündüğüm senden böyle bir yorum gelmeside beni ayrıca mutlu etti .

Not : Bahsettiğim durum eleştiriyle ilgisizdir . Her futbolcu eleştirilebilir .

Bu vesileyle ; Tekrar Teşekkürler * Ekselansları *
                      En son firidin61 tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 00:50.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Osman , çünkü bizde ağızdan çıkan ilk laf önemlidir . Misal ; İlk maçta kötü oynadıysa ve '' kötü '' dendiyse öldür Allah bir daha o futbolcuyu iyi yapamassın o adamın gözünde . Buraya girer kendi kendini '' tatmin '' eder ve çıkar . Belkide kendini böyle rahatlatıyordur bir şey diyemeyeceğim . Futbolu iyi takip ettiğini düşündüğüm senden böyle bir yorum gelmeside beni ayrıca mutlu etti .

Not : Bahsettiğim durum eleştiriyle ilgisizdir . Her futbolcu eleştirilebilir .

Bu vesileyle ; Tekrar Teşekkürler * Ekselansları *
                        O sizin büyüklüğünüz üstadım.İlk dediklerinize aynen katılıyorum.Bizim insanımızda yanlıştan doğruya dönebilmek diye bir şey yok zaten.
                        Colmandante

Yorum

• Maç bitti...Arkadaşım aradı...'Ya sizin o colman ne bela adam arkadaş... bütün maç haşat etti bizi!'
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Böyle kısır ve pasif bir takımda Colman'ı eleştirmek doğru değil.

Bende topu ayağından doğru zamanda çıkarmamasında sinir oluyorum mesela.

Ama oda(colmanda) olmasa?

Yorum

• Rıdvan Dilmen " Trabzonspor düz bir takımla sahaya çıktı ama 1 tane çok iyi oyuncu vardı Colman."

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle kısır ve pasif bir takımda Colman'ı eleştirmek doğru değil.

Bende topu ayağından doğru zamanda çıkarmamasında sinir oluyorum mesela.

Ama oda(colmanda) olmasa?
                                Barcelona'da Xavi'nin, Real Madrid'de Diarra'nın, İnter'de Cambiasso'nun yanında oynardı be abi.
                                Colmandante

Yorum

Çalışıyor...
                                X