Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RaİSTLİN610 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ta adam guzel oynuyor oyunu okuyor ama fiziki gucu yetersiz omuz omuza giremiyor
    katılıyorum....
    topu alınca arkasından gelen adam, topu kendisinden alabiliyor. fiziksel olarak demeyelim o özelliği pek yok gibi. zaten o da olsa arjantin milli takımda oynar diye düşünüyorum....
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• İyi mücadele etti bugün, helal olsun.

(UEFA)

Yorum

• Takımın iyileri arasında görüldü.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• cok iyi bir futbolcu ama hocam birak su abartili calimlari ya...ve tempoyu biraz yükselt kocum...orta sahamiz hep ayni tempoda gidiyor yükseltmen lazim
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Daha iyi kesinlikle olucaktır ama şu haline kötü demek de saygısızlık olur...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bugün vasat bir görüntü çizdi...Açıkça fazla ortalıkta görünmedi...
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Cok top ezdi ve kötü bir günündeydi.

Colman yetenekli bir futbolcu ama istikrarli bir performans su ana kadar gösteremedi.

Bunu da bu sezon icin normal karsiliyorum,seneye asama kaydetmeli.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sen bu değilsin, hemen hemen herkes hemfikir bu konuda ...

Daha iyi olacağindan eminim...

Seviyoruz seni Colman'ım
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                  Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Seni canlı görmek bile beni heyecanlandırdı. Maçta yine çok estetik paslar attın. Daha da iyi olacaksın buna inanıyorum.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Cok zekısın ama az daha gayret et da
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• elbette senin de bir maçta iyi oynamama hakkın var colmanım

Yorum

• Çok top eziyorsun be Colman. Biraz dikkat
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• senin gibisi yok be colmanim. hayranim sana. seni her seferinde zevkle izliyorum. ama bazen gercektende abartiyor calimlarini. ama olsun onlarida duzeltecektir ilerde insallah. egemen ve colman bu sene herzaman favorilerim sizdiniz. oylede kalacaksiniz.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                            Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Mükemmel bir topçu Trabzonspor'da oynamasını Sağlayan Herkese Çok teşekkürler.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• neydi o colmanım kaleciye dönmeler ama kaliteni biliyoruz bundan çok daha iyi maçlar çıkaracaksın daha sonraki maçlarda eminim
                                Bordo Mavi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X