Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman idolümsün

Yorum

• arkadaslar, maci tamaminin tekrarini izleme imkani varmi? kacirdim.. Colman i tekrar tekrar izlemek istiyorum...

Yorum

• bu ne efor be kardesim....

helal olsun sana...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar, maci tamaminin tekrarini izleme imkani varmi? kacirdim.. Colman i tekrar tekrar izlemek istiyorum...
          Bu gece 00.00 da tekrarı olacak sanırım .

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar, maci tamaminin tekrarini izleme imkani varmi? kacirdim.. Colman i tekrar tekrar izlemek istiyorum...
            LigTv bu gece 00.00 da maçın tekrarını verecekmiş.Forumda bir üye yazmıştı.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• colman koçum benim. helal olsu sana. ayağına sağlık. böyle devam et. mümkünse hüseyinle biraz daha az oyna. daha çok yattara tarafındn oynmaya çalışş.....

Yorum

• Sahanın en iyilerindendi böyle devam Colman

Yorum

• tek kelimeyle mükemmeldi
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Maçın yıldızıydı...ileriye geriye..sürekli mücadele...helal olsun...

(UEFA)

Yorum

• ligtv macin adami secmis colmani mükemmele yakin oynadi tebrikler

Yorum

• Fb macinin ikinci yarisindaki kaliteli futbolunu devam ettirdi ve cok faydali isler yapti.
                        Bazi pozisyonlarda agir kaliyor ama o kadar da olur.
                        Bunu yapabilseydi,yani mükemmel olsaydi muhtemelen real madridde oynardi.
                        A.gücü macinda colman sov bekliyoruz...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Beyaz programına konuk olan bayan gibi.

Kimi oyunucu oynar colmam hem oynuyor hem oynatıyor. attığı paslar harika.

Yorum

• geldiğinde beridir en iyi oyununu oynadı...umut solda oynadı colmanda gerçek yerinde göbekte...koştu ara topu attı ,oyun kurdu..süper oynadı...teşekkürler colman..

Yorum

• SEn bir harikasın colman,hep böyle olman dileğiyle....
                              Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X