Oyunu yönlendirmesi, ters kanada açması, oyun zekası, pas yeteneği hepsi çok iyi. Mücadele de ediyor, artık bu takımın vazgeçilmezlerinden Colman.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
her hafta yazıyoruz yine iyiydi takımı toparlıyo rahatlatıyo akıllıca paslarıyla da işi bitiriyo devam colmanMustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Özellikle Alanzinho girdikten sonra oyunun her yerindeydi. Pas trafiği ondaydı, bir komutan gibi takımı yönlendirdi. Maçı bizimle beraber izleyen Galatasaraylı arkadaşım ve çayları dağıtan Fenerbahçeli arkadaşımın ağzını açık bıraktığın için ayrıca teşekkür ediyorum.
Oyun zekana hayranım Colman.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
her maç böyle iki üç tane pas atsın daha birşey istemiyorum.adam zaten herşeyi yapıyor.Allah nazarlardan saklasınKazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
Colman oyun açıldığı zaman etkili. Sıkıştığı zaman ilk hamleleri ağır olduğundan çok top kaptırıyor. Pasları etkili, oyunu yönlendirişi, oyun görüşü iyiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum