Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi..
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      colman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi..
      Delgado ilk geldiğinde,Ülkerin parasını çarçur ettiler denmişti..Günlerce bumu yıldız yazıları yazmıştı köşe yazarları

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi..
        TV lere cikip bas bas bagriyordu BJK lilar bu delgado deplasmanalara gelmyior BJK nin futbolcusu olamaz satilsin gönderilmeli BJK nin lideri olamaz gibi yorumlar yapiyorlardi basta sinan engin....
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bizi Serkana muhtaç ediyorsunya yazıklar olsun sana.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Çok iyi olucak bu Colman 1 maç var bi maç yok şimdilik.Düzelir inşallah.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Çok yavaş ve çok güçsüz. Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Biri şu adama yemek yedirsin
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok yavaş ve çok güçsüz. Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Biri şu adama yemek yedirsin
                Ah bir Hamsi yese

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ah bir Hamsi yese

Tam ben de diyecektim biraz hamsi yese düzelir diye
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Hamsi adamı kıvrak yapar abi

Şöyle bol bol döner ekmek, kebap yemesi lazım.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Ben kalitesinden şüphe etmiyorum birtek o kötü olsa tamam diyecem ama bütün takım kötüydü
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bence mantikli olani birtek onu degil yeni gelen herkesi en son ve en basarili dönemimizdeki kadro bireyleri ile karsilastirmak ve o dönemden sonra futbolda neler olup bittigini arastirmak olur.Mesela Ziya hocanin ilk döneminde yanilirsam düzeltin yaklasik 10 mac arka arkaya alarak sampiyonluk potasini girmis ama malesef Istanbul saltanatinin yikilacagindan kusku duyan karanlik gücler ve onlarin piyonlarindan birtanesi olan zamanin karizmatik hakemlerinden cem papilanin saibe ile yönettigi macta yenilerek ligde gene gönüllerin sampiyonu podyumunun en üst basamaginda yer almistik.O günkü kadroyu hatirlayalim Petkovic-Emrah-Tolga-Erdinc-Volkan Bekiroglu-Lee Young-Hüseyin-Ibrahim-Gökdeniz-Yattara-Fatih Tekke.Simdi bu kadro ile bugünkü kadroyu karsilastirip rakiplerin durumlarinida göz önünde bulundurup bizim bu kadro ile nereye kadar gidebilecegimizi ve bazi düslerin hicbir zaman gercege dönüsmeyecegini anlayalim,bence.
                        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence mantikli olani birtek onu degil yeni gelen herkesi en son ve en basarili dönemimizdeki kadro bireyleri ile karsilastirmak ve o dönemden sonra futbolda neler olup bittigini arastirmak olur.Mesela Ziya hocanin ilk döneminde yanilirsam düzeltin yaklasik 10 mac arka arkaya alarak sampiyonluk potasini girmis ama malesef Istanbul saltanatinin yikilacagindan kusku duyan karanlik gücler ve onlarin piyonlarindan birtanesi olan zamanin karizmatik hakemlerinden cem papilanin saibe ile yönettigi macta yenilerek ligde gene gönüllerin sampiyonu podyumunun en üst basamaginda yer almistik.O günkü kadroyu hatirlayalim Petkovic-Emrah-Tolga-Erdinc-Volkan Bekiroglu-Lee Young-Hüseyin-Ibrahim-Gökdeniz-Yattara-Fatih Tekke.Simdi bu kadro ile bugünkü kadroyu karsilastirip rakiplerin durumlarinida göz önünde bulundurup bizim bu kadro ile nereye kadar gidebilecegimizi ve bazi düslerin hicbir zaman gercege dönüsmeyecegini anlayalim,bence.
                          O sezon galibiyet ve beraberlikler dahil 20 veya 25 maç üst üste yenilmedik.Ve sezon arasında Syzmek gibi TS'a gelmiş geçmiş en iyi orta sahalardan birini almıştık.Hey gidi günler

Yorum

• Bu adamın kaliteli olduğunu nasıl anlıyorsunuz biri bana anlatsın......

Yorum

• İlk olarak ofluselo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adamın kaliteli olduğunu nasıl anlıyorsunuz biri bana anlatsın......
                              bizim taraftarlarımızın resimden kişilik ve kalite kontrol tahlili yapmakta üzerine yok
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• bu adam yetersiz hemde çok yetersiz bi iki maçına aldanmayın bu adam kadar ayagından geç top çıkartan adam görmedim fazla bi şey demeye gerek duymuyorum zaten 10 maç oldu bu adamda hala gelişme yok nasıl olcak bu iş
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Çalışıyor...
                                X