colman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi..
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman delgado geldiğinde oynadığının kaçta kaçını oynuyor o da var tabi.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yavaş ve çok güçsüz. Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil. Biri şu adama yemek yedirsin
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh bir Hamsi yese
Tam ben de diyecektim biraz hamsi yese düzelir diye" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Bence mantikli olani birtek onu degil yeni gelen herkesi en son ve en basarili dönemimizdeki kadro bireyleri ile karsilastirmak ve o dönemden sonra futbolda neler olup bittigini arastirmak olur.Mesela Ziya hocanin ilk döneminde yanilirsam düzeltin yaklasik 10 mac arka arkaya alarak sampiyonluk potasini girmis ama malesef Istanbul saltanatinin yikilacagindan kusku duyan karanlik gücler ve onlarin piyonlarindan birtanesi olan zamanin karizmatik hakemlerinden cem papilanin saibe ile yönettigi macta yenilerek ligde gene gönüllerin sampiyonu podyumunun en üst basamaginda yer almistik.O günkü kadroyu hatirlayalim Petkovic-Emrah-Tolga-Erdinc-Volkan Bekiroglu-Lee Young-Hüseyin-Ibrahim-Gökdeniz-Yattara-Fatih Tekke.Simdi bu kadro ile bugünkü kadroyu karsilastirip rakiplerin durumlarinida göz önünde bulundurup bizim bu kadro ile nereye kadar gidebilecegimizi ve bazi düslerin hicbir zaman gercege dönüsmeyecegini anlayalim,bence.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence mantikli olani birtek onu degil yeni gelen herkesi en son ve en basarili dönemimizdeki kadro bireyleri ile karsilastirmak ve o dönemden sonra futbolda neler olup bittigini arastirmak olur.Mesela Ziya hocanin ilk döneminde yanilirsam düzeltin yaklasik 10 mac arka arkaya alarak sampiyonluk potasini girmis ama malesef Istanbul saltanatinin yikilacagindan kusku duyan karanlik gücler ve onlarin piyonlarindan birtanesi olan zamanin karizmatik hakemlerinden cem papilanin saibe ile yönettigi macta yenilerek ligde gene gönüllerin sampiyonu podyumunun en üst basamaginda yer almistik.O günkü kadroyu hatirlayalim Petkovic-Emrah-Tolga-Erdinc-Volkan Bekiroglu-Lee Young-Hüseyin-Ibrahim-Gökdeniz-Yattara-Fatih Tekke.Simdi bu kadro ile bugünkü kadroyu karsilastirip rakiplerin durumlarinida göz önünde bulundurup bizim bu kadro ile nereye kadar gidebilecegimizi ve bazi düslerin hicbir zaman gercege dönüsmeyecegini anlayalim,bence.
Yorum
-
İlk olarak ofluselo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın kaliteli olduğunu nasıl anlıyorsunuz biri bana anlatsın......diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
bu adam yetersiz hemde çok yetersiz bi iki maçına aldanmayın bu adam kadar ayagından geç top çıkartan adam görmedim fazla bi şey demeye gerek duymuyorum zaten 10 maç oldu bu adamda hala gelişme yok nasıl olcak bu işbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
Yorum