Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• felaket tellalları yine iş başında yeneriz topçular eleştirilir
    yeniliriz yine eleştirilir beraberlik hakeza
    colman kadar taş düşsün kafanıza )

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      felaket tellalları yine iş başında yeneriz topçular eleştirilir
      yeniliriz yine eleştirilir beraberlik hakeza
      colman kadar taş düşsün kafanıza )
      ççççççççç Tam Süper Oldi
      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Şu an takımda en güvendiğim oyunculardan birisi Colman..

Yıllardır bu tip bir oyuncunun hayalini kurduk burada yahu..

Hem defansa yardım edecek, ham ofansif ve teknik olacak, hem kanatlara kaçacak, hem de asist yapıp şutlar atacak..

Bunların her birini % 100 performans ile olmasa da yapıyor bu çocuk..

Ben çok memnunum Colman' dan. Hatta umduğumdan daha çabuk alıştı hem takıma hem de lige
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu an takımda en güvendiğim oyunculardan birisi Colman..

Yıllardır bu tip bir oyuncunun hayalini kurduk burada yahu..

Hem defansa yardım edecek, ham ofansif ve teknik olacak, hem kanatlara kaçacak, hem de asist yapıp şutlar atacak..

Bunların her birini % 100 performans ile olmasa da yapıyor bu çocuk..

Ben çok memnunum Colman' dan. Hatta umduğumdan daha çabuk alıştı hem takıma hem de lige
          Ulan Soner dedim şimdi inşallah Colman ı beğenmediğini yazmışsındırda bir güzel dakika dakika yazarım uşağın yaptıklarını... Neyse gerek kalmamış. Bu arada üşenme Denizli maçını tekrar izle Hüseyin e bir daha bak.
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulan Soner dedim şimdi inşallah Colman ı beğenmediğini yazmışsındırda bir güzel dakika dakika yazarım uşağın yaptıklarını... Neyse gerek kalmamış. Bu arada üşenme Denizli maçını tekrar izle Hüseyin e bir daha bak.
            Hocam dikkat ettiysen seninle bir tek Hüseyin konusunda anlaşamıyoruz

Neden acaba? Bence biraz düşün
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• su an en zayıf yabancı transfer
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Colman harika bir futbolcu.

Ancak stilinin bizim ligimiz için uygun olmadığını belirtmiştim.Alışabilir mi alışamaz mı onu bilmiyorum.Bence alışması düşük ihtimal.

Acayip bir sempati duyuyorum bu adama.İnşallah yolunda gider her şey.

Anlayamadığım bir nokta ise biz fiziksel olarak yetersiz, kendine gelemedi diyoruz adam 13 km koşuyor.13 km çok ciddi bir rakam 90 dakikaklık mücadele için ve bunu koşan adamın fiziksel olarak hazır olmadığını söylemek biraz güç.Bence ikili mücadelelerde ağır kalmasının sebebi daha önce oynadığı liglerin futbol stili ile Türkiye liginin şartlarının benzeşmemesi.

Gözlemlediğim olumlu bir nokta ise çalım yapmadan önce rakibinin yüzüne uzunca bir süre bakıp sonra anlamsız şekilde topu rakibine teslim eden Colman, şimdi Kırkpınar'da güreşiyormuşcasına yerlerde mücadele ediyor.Arjantinli estetikliğine yakışmasa bile acaba alışıyor mu ne demekten kendimi alamıyorum.

Gerçek potansiyeli ligimizin ve takımımızın üstünde olan bir oyuncu.Ancak Türkiye liginde ve Trabzonspor takımında potansiyelini tam anlamıyla yansıtma ihtimali zor olan bir oyuncu.Her şeye rağmen yürekten destekliyorum.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yahu Anıl,

Bu aralar hangi başlığa bir şeyler karalamaya girsem benden önce davranıp yazıyorsun. Bana bir şey bırakmıyorsun. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Ligin 2. haftasından sonra demiştim halen iddia ediyorum. Colman'ın oyun zekası bizim takıma 1-2 gömlek üstün geliyor. Attığı nokta pasları herkes sadece izliyor.

Yahu bana göre ofsayt olmayan hakemlere göre ofsayt diye kesilen Umut'un bir pozisyonu var. Colman havadan tam önüne bırakmıştı. O pası bile Szymek gittikten sonra bir daha görmemiştik.

Biraz daha zaman geçsin tadından yenmeyecek.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colman ne sol kanatta verimli olabilir ne de orta sahanın ortasında tek forvetin arkası oynamalı diye düşünüyorum nedenine gelince kanatta oynayınca ne çizgiye inebiliyor ne de orta yapabiliyor orta sahanın ortasında oynadığı zaman çok yoruluyor ikili mücadelelerde zayıf kalıyor forvet arkasında defansın arkasına atacağı paslarla çok daha etkili olacaktır
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman harika bir futbolcu.

Ancak stilinin bizim ligimiz için uygun olmadığını belirtmiştim.Alışabilir mi alışamaz mı onu bilmiyorum.Bence alışması düşük ihtimal.

Acayip bir sempati duyuyorum bu adama.İnşallah yolunda gider her şey.

Anlayamadığım bir nokta ise biz fiziksel olarak yetersiz, kendine gelemedi diyoruz adam 13 km koşuyor.13 km çok ciddi bir rakam 90 dakikaklık mücadele için ve bunu koşan adamın fiziksel olarak hazır olmadığını söylemek biraz güç.Bence ikili mücadelelerde ağır kalmasının sebebi daha önce oynadığı liglerin futbol stili ile Türkiye liginin şartlarının benzeşmemesi.

Gözlemlediğim olumlu bir nokta ise çalım yapmadan önce rakibinin yüzüne uzunca bir süre bakıp sonra anlamsız şekilde topu rakibine teslim eden Colman, şimdi Kırkpınar'da güreşiyormuşcasına yerlerde mücadele ediyor.Arjantinli estetikliğine yakışmasa bile acaba alışıyor mu ne demekten kendimi alamıyorum.

Gerçek potansiyeli ligimizin ve takımımızın üstünde olan bir oyuncu.Ancak Türkiye liginde ve Trabzonspor takımında potansiyelini tam anlamıyla yansıtma ihtimali zor olan bir oyuncu.Her şeye rağmen yürekten destekliyorum.
                      adam gösterişsiz çünkü..mesela denizli amçının 70. dk'sından sonraydı bizim sağ açıktan solbeke doğru öyle bir depar attı ki savunma yapmak için,adeta koştuğu mesafeyi özetleyen bir durumdu..tayfun'a izletmek lazım
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• colman komple topçu..Eğer tek forvete döner sol açığa barış yada isac i monte edersek yada fatihi (ben barış derim)
                        4 lünün önünde hüseyin(bence ceyhun) önünde selçuk-colman sağda yattara solda barış veya isac tek forvet gökhan o zaman izleyin colmanı...

iddia ediyorum türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu olacak..İki yönlü oynayabiliyor güçlü mücadeleci teknik zeki....

Çok çok iyi.........
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu güne kadar gözlemlediğim kadarıyla teknik bir oyuncu ama fiziksel açıdan zayıf . Onun dışında daha hızlı ve rakip kaleye göre dikine gitmesi gerekiyor . Bu benim görüşüm . Çoğu kişinin de katılacağını düşünüyorum zaten . İnşallah ilerleyen maçlarda istediğimiz , güzel oyunu göreceğiz Colman'dan .

Yorum

• O Herşeyi ile Bir Futbolcu....

Gustavo Colman;
                            "Eski Klübünde başkanın kim olduğunu bilmezken burada ilk gün başkanın teknesi ile geziye çıktık bu şehri çok sevdim akçabat köftesini çok seviyorum"
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Serdar Bali ; " ...Colman budur daha fazlasını beklemeyin."
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar Bali ; " ...Colman budur daha fazlasını beklemeyin."
                                aynı zatı muhterem maçta dökülen Hüseyini yerlere göklere sığdıramıyor. Bu adam ne diyorsa tam tersi doğrudur. yazdıklarını tersten okuyun.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X