Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman Bugünkü maçta asist yada gol yada iiyi oyun...

Yap Bişiler yahu...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• gustavo hem yetenekli hemde mücadeleci bir oyuncu tam bir ortasaha oyuncusu.Tek sorun kanatta oynamak zorunda kaldığında bocalaması.
      Eğer tek forvete döner ve sol-sağ kanatlarda iki oyuncu ortalarındada colman olursa colmanı kimse tutamaz.İddia ediyorum delgado kadar hünerli ve ondan çok daha mücadeleci komple bir oyuncu tek sorun kanatta oynamak zorunda kalması..

------------------------------------------

Bu söylediklerimde son derece iddialıyım.Eğer arkasında selçuk-serkan veya selçuk-ceyhun oynar tek forvete döner sağda yattara solda barış veya isacle desteklenirse colman oyun kurma görevini mükemmel yapar.Ayrıca klasik 10 numaralardan daha çok koşuyor.Oyun kurucularda aranması gereken en önemli özellik oyun zekasıdır.Hız değil.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• süper bi oyuncu paslar müthiş
        Umut Bulut

Yorum

• İŞTE COLMAN BU

“Aynı şeyleri Colman içinde söyleyeceğim. G.Antep maçında Colman’ın sol kenar da değil içerde oynaması hem kendi hem de takımı adına önemli şeyler yapmasına neden oldu. Colman Antep maçında bana göre müthiş oynadı. Rakibinden hem top çaldı, hem iyi asitler yaptı hem de oyunu iyi yönlendirdi. Colman tekniği ile topa adeta hükmediyor. Doğru yerde oynatıldığı zaman iyi şeyler yapıyor. Ben Colman’ı Antep maçında çok beğendim.”
          İskender Günen

Yorum

• Colman çok ince paslar atıyor.Takıma biraz daha alışsın o Syzmek gibi paslar ve goller atıcakdır.

Yorum

• evet ersun yanal görmedi. tony serkan egemen song cale__ısaac selçuk hüseyin colman yattara_gökhan ünal ilk onbir bu olmalı colman forvet arkası gibi serbest olmalı sezon boyunca hiç rotasyon taktik değişiklik yapmadık hep aynı düzen denemek lazım bişeyleri

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onun icin avni akerdeki maclarda yabanci oyuncularimiza ekstra tezahürat yapilmali bence.... bunlar bizim icin kücük seyler olabilir ama bir oyuncunun moralini fena sekilde yükseltir.....

"COLMAN, YOU ARE OUR GOALMAN"
                avni akerde sen hiç tezahürat duydun muki yabancılara yapılsın en dandik taraftar grubları bizim hiç ses çıkmıyo bi taraf bordo diyo bi taraf lay lay lay
                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• ah bide fatih tekke olsa

kantlarda yattara ısaac ortada selçuk hüseyin colman

Yorum

• evet ya atmosfer yok taraftar bağırmıyor 61.dakikada biraz bide gol olursa gol olunca bağırmanın anlamı kalmıyo ..kusura bakmayın gerçek seviyoruz ts yi ama ???

Yorum

• Bugün colman kötü oynayabilir.Deplasmanlara kötü oynuyor nedense
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Colman'dan bu gün artı bir performans beklemiyorum. Kapasitesi belli Trabzon'un yükünü kaldıracak bir kapasite yok bence...
                        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Her şey var çabukluk yok. rew x2 tuşuna basılmış gibi. Umarım çabukluk denen şey sonradan kazanılabilen bir şeydir.

Yorum

• İsaac'e asist yapsa iyi olur

Yorum

• Bu maç içerisinde de anladık ki Colman performansı açısından orta seviyesi olmayan futbolculardan. Bazı maçlar olumlu işler yapıp klasını konuşturuyor ki son oynanan lig maçında gayet iyiydi. Bazı maçlarda spikerden adını bile duymuyoruz. 3 gün sonra aynı rakibe karşı tek bir olumlu yanını göremiyorsak, ortada bir sıkıntı var demektir. Zaten oynadığı 10 maçın 6'sında hoca bile onu 90 dakika sahada tutmadı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bugün sahada yoktu fakat bugün bu orta sahada szymek bile olsa oda verimziz olurdu...takimin genelinde bozukluk vardi
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X