Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay arkadaş! Vay arkadaş!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vay arkadaş! Vay arkadaş!
      Değerimi bulunca beni satar mısın reis var mı teklif
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Değerimi bulunca beni satar mısın reis var mı teklif
        En az 7-8 sıfırlı sayılar olmalı Fatih Tabi ki değerimiz var ama ucuz değil
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolda böyle bir şeye yer yok günümüzde.

Ederi gelen herkes satılabilir. Hele ederinden fazla bir teklif gelirse düşünmeden satılabilir.
          Ondan aldığımız para ile ondan daha iyi üstelik yerli kaleci de alacuk mi
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ondan aldığımız para ile ondan daha iyi üstelik yerli kaleci de alacuk mi
            Volkan Babacan'ın kaleyi koruduğu takım şampiyonluk mücadelesi veriyorsa bence çok da şey yapmamak lazım

8-10 M € veren varsa, hiç düşünmem şahsen.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Volkan Babacan'ın kaleyi koruduğu takım şampiyonluk mücadelesi veriyorsa bence çok da şey yapmamak lazım

Hocam öyle bir yazdın ki, Volkan sanki Metin Aktaş. )) O da iyi kaleci.

Millet Esteban ı açıldı topu aldı diye bile övüyor, adamın o pozisyonda 2 kritik hatası vardı yürekleri ağza getirdi. Kaleciyle hiç uğraşmayalım, çocukluk yıllarım aklıma geliyor neler neler yaşadık, diğer oyuncular tamam ama kaleciyi para için yollamamak lazım, hele hele takım kaptanıysa. Onur sadece kaleci değil, takımın her şeyi.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 25.04.2017, 10:53.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ederini bulan oyuncu satılmalıdır tezine benim bakış açım yabancı futbolcular içindir. Hangi ligde hangi kurallar altında oynadığımızı unutmayalım. Gerçekten dünya üzerindeki sayılı kalecilerden birine sahibiz. Hem kendisi kulübü sahiplenmiş hem de taraftar onu sahiplenmiş bunca zamandır.

Bahsedilen kulüp maksimumu orta sıralara oynayan West Ham, ücret 8-10 milyon euroysa hele ki cevap vermeye tenezzül etmem. Genel ortalamayla şu vasat sezonumuzda orta sahada oynayan Onazi'den bile bu rakamı kazanabileceğimiz bir piyasa var. Kimsenin yıllardır tereddüt etmediği bölgeyi bozmak bize çok şey kaybettirir. Çünkü neredeyse alternatifsiz bir isim satıyor oluruz.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• her oyuncuyu satma gibi bir durumumuz olamaz, takımda kalmaktan mutlu oyuncu var ise kalmalıdır. çünkü şampiyonluk yarışı kadroda süreklilik ister. özellikle defansta, kalede, oyunu yönlendiren oyuncularda, önliberoda süreklilik lazım.

Yorum

• Ospina gelse de yeri dolmuyor yani

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ospina gelse de yeri dolmuyor yani
                      Onur varken Ospina kim?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Cıks olmaz. Onur Monur satılamaz. Seneye BAM BAM BAM kadrosunun içinde olmalı.. Annay misın
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu takımın sefasından çok cefasını çekti bu adam. Önünde Akbaş, Yumlu, Zeki gibileriyle bir ömür geçirdi. Şimdi tam ayaklandığımız ve adam akıllı transferler ile sağlam defans hattına kavuşabileceğimiz bir sezonun arefesinde gitmesi ile birlikte o meşhur keşkelerimiz arasına katılmış olur.

Bir Zurawski, Teofilo, Jaja, Tekke, Engin Baytar, Sercan Kaya hikayesi daha yaşayamam ben. Bir de Onur eklenmesin bu listeye. Hayatımdaki keşkeler hep Trabzonspordan ibaret anasını satayım...
                            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 07:14.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Her takımda Onur gibiler olur. Yani Trabzonspor'da Onur gibiler hep olmuştur diyellim en azından. Onur'dan önce Fatih , Gökdeniz vardı, ondan önce Hami. Bu tip oyuncular kendileri gitmek istemediği sürece takımda kalmalı. Çünkü bu tip oyuncular takıma Ruh getirir. Onu da parayla alamazsın zaten.
                              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Adam bir Totti olma yolunda ilerliyor, ne diye önünü kesmeye çalışmak? Bu yıl ipten aldığı maçlar azımsanmaz. Yabancı olsa eyvallah derim ama, iyi yerli oyuncu hangi mevki olursa olsun , kolay vazgeçilmemeli bence.
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X