İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Anlaşamadık
ama olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz
iyi bordomavili günler diliyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk hocam yedeğindeki kalecinin Onur'dan iyi olduğunu düşünüyormusun, hiç tedirgin olmuyomusun kalede esteban varken, hangi maçında işte bu adam bu takımın kalecisi diyebilirsin
Onur'a bağlılığı abartıyor bizim camia. Gerek yok o kadarına.
Formsuz olduğu zaman, sakat olduğu zaman dinlendirilebilir. O kadar da değil.
Esteban'ın Onur'dan öyle çok fazla arşın arşın eksiği falan yok. İkisinin de birbirine karşı üstün olduğu özellikleri var.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim vardı acaba sahada? Esteban tek başına mı yedi bırakın bu işleri? Onur babanızın oğlu değil savunacağız diye türlü türlü triplere giriyorsunuz. Onur 2 sezondur çok formsuz ve kötü sorun ne bilmiyorum ama eski görüntüsünden çok uzak. Biz Onur ' a kötü kaleci demiyoruz ama şuan çok formsuz ve artık dinlendirilme vakti geldi."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim vardı acaba sahada? Esteban tek başına mı yedi bırakın bu işleri? Onur babanızın oğlu değil savunacağız diye türlü türlü triplere giriyorsunuz. Onur 2 sezondur çok formsuz ve kötü sorun ne bilmiyorum ama eski görüntüsünden çok uzak. Biz Onur ' a kötü kaleci demiyoruz ama şuan çok formsuz ve artık dinlendirilme vakti geldi.
16 sut kalemizi bulan maclar vardi ama onur hic 4 golden fazla yemedi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
11 yıldır Trabzonspor'un kalesini koruyor ve 4 gol yediği mac sayısı BİR ELİN parmaklarını geçmez, kariyeri boyunca Trabzonspor'da çıktığı 215 maçta 213 gol yemiş, 91 maçı gol yemeden tamamlamış. Süper lig performansi ise 168 maç 177 gol. Geçmiş performansi ile olmadi bunlar gecen sene 15 macta gol yememisti. Oynadığı sezonlar icerisinde en fazla 2 kere iyi bir kadro ve defans arkasinda kalecilik yapti.
Çok şaşıracak ve üzülecek belki bazı arkadaşlar ama Galatasarayda 7.sezonunu geçiren Muslera bu zaman diliminde 3 kere şampiyon oldu ve 2 kere de direkt olarak yarışın içinde olmasına, iyi kadrolarda olmasina rağmen super ligde çıktığı 198 maçta 204 gol yemiş. Genel olarak Gs performansi ise 250 maçta 280 gol yemiş.
Estebanin ise kariyer performansina gelirsek... az Alkmaar da 189 maçta 259 gol yedi. Kariyer performansi ise 222 maç 301 gol.
Şu yazdiklarimi aklı başında adam anlar da, anlamayan "şimdiki performansi rerererörö" der. Geçen sene 15 maçta gol yemedi deyince de 'defans iyiydi rerererörö" der. Ben bu arkadaşlara Bein Sportsun geçen sezonun sonunda hazirladigi sezonun en iyi kurtarışları videosunu öneriyorum. Onurun 6 net kurtarisi var ki yanılmıyorsam maçin o anlik durumuna göre 9 ya da 15 puanlik direkt kaleci katkısı oluyor. Önceden yazmıştım ama kafaya zor giriyor maalesef. Girin izleyin bakayim o videoyu 2 senedir formsuz yeaaacilar, oynamadigi macta bile başlığına girip yazan, aşağılayan aklı evveller.
Güzel, seviyeli eleştiri yapanlara ithafen yazmadım elbette.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 20.09.2017, 20:19.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 yıldır Trabzonspor'un kalesini koruyor ve 4 gol yediği mac sayısı BİR ELİN parmaklarını geçmez, kariyeri boyunca Trabzonspor'da çıktığı 215 maçta 213 gol yemiş, 91 maçı gol yemeden tamamlamış. Süper lig performansi ise 168 maç 177 gol. Geçmiş performansi ile olmadi bunlar gecen sene 15 macta gol yememisti. Oynadığı sezonlar icerisinde en fazla 2 kere iyi bir kadro ve defans arkasinda kalecilik yapti.
Çok şaşıracak ve üzülecek belki bazı arkadaşlar ama Galatasarayda 7.sezonunu geçiren Muslera bu zaman diliminde 3 kere şampiyon oldu ve 2 kere de direkt olarak yarışın içinde olmasına, iyi kadrolarda olmasina rağmen super ligde çıktığı 198 maçta 204 gol yemiş. Genel olarak Gs performansi ise 250 maçta 280 gol yemiş.
Estebanin ise kariyer performansina gelirsek... az Alkmaar da 189 maçta 259 gol yedi. Kariyer performansi ise 222 maç 301 gol.
Şu yazdiklarimi aklı başında adam anlar da, anlamayan "şimdiki performansi rerererörö" der. Geçen sene 15 maçta gol yemedi deyince de 'defans iyiydi rerererörö" der. Ben bu arkadaşlara Bein Sportsun geçen sezonun sonunda hazirladigi sezonun en iyi kurtarışları videosunu öneriyorum. Onurun 6 net kurtarisi var ki yanılmıyorsam maçin o anlik durumuna göre 9 ya da 15 puanlik direkt kaleci katkısı oluyor. Önceden yazmıştım ama kafaya zor giriyor maalesef. Girin izleyin bakayim o videoyu 2 senedir formsuz yeaaacilar, oynamadigi macta bile başlığına girip yazan, aşağılayan aklı evveller.
Güzel, seviyeli eleştiri yapanlara ithafen yazmadım elbette.
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 yıldır Trabzonspor'un kalesini koruyor ve 4 gol yediği mac sayısı BİR ELİN parmaklarını geçmez, kariyeri boyunca Trabzonspor'da çıktığı 215 maçta 213 gol yemiş, 91 maçı gol yemeden tamamlamış. Süper lig performansi ise 168 maç 177 gol. Geçmiş performansi ile olmadi bunlar gecen sene 15 macta gol yememisti. Oynadığı sezonlar icerisinde en fazla 2 kere iyi bir kadro ve defans arkasinda kalecilik yapti.
Güzel, seviyeli eleştiri yapanlara ithafen yazmadım elbette.
saygılar
şimdi eleştirecek dostlar Onur geçmişte çok iyi kaleciydi bişey dediğimiz yok diyecek
Ben hala Onur çok iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
-
İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum heryere yazmışsın bi emlak işi gidiyor nereye girsem bu yazı,
Emlak işini biraz açarmısın sana bi mülkmü sattı ne yaptı bu adam
Onur'un ayağı, Onur'un maaşı, Onur'un emlak işi çıktı bide
Abarttıgın kadar eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum.
Yaşıt sayılırız yıllardır takımımı takip ederim kalite seviyemize bakacak olursak hala aşağıda bir kaleci degil
Kıyasladıgın kaleci çok tat vermiyo be dostum bence kıyasladıgın kaleciyi degiştir daha çok ufkumuz açılsın daha genişten bakalım
Kıyasladıgın kalecinin adını bile yazmak gelmiyor içimden çok maçını grödük boş adam
Yorum
-
Bahsettiğimiz adamın geçen yıl ki performansını "kunuba" arkadaş 1 üst mesajda özetlemiş yazmama gerek yok
Yedigi hatalı gol dediğinde performansa bakınca sanki çok da artıları-eksileri Artıalrı daha fazla gibi, hatalı gol yiyebilirde illa her maç çok üst seviye olacak degil ama "Onur bize 5 maç bariz kaybettirdi diyemeyiz"
Eğer Onur bu bahsettiğin (estabanlar, ramazanlar, serkan kırıntılar) kaleciler ile bir tutuluyorsa çok üzücü yani istatistik herşeyine bak onur ile bu adamalrın fotoları yan yana gelemez
Yaşı ilerliyor illa sürekli kendini geliştirecek diye birşey olmuyor hayatta sakatlık vs herşey olabiliyor ama diplere indigini sanmıyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
-
Buffon da yaşli ama kaleci gibi kaleci o yüzden onurun şu anlik savunulacak hiçbir tarafi yok.. Hatta estaban onurdan şu haliyle daha iyi...
İlk olarak zugasi berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebahsettiğimiz adamın geçen yıl ki performansını "kunuba" arkadaş 1 üst mesajda özetlemiş yazmama gerek yok
yedigi hatalı gol dediğinde performansa bakınca sanki çok da artıları-eksileri artıalrı daha fazla gibi, hatalı gol yiyebilirde illa her maç çok üst seviye olacak degil ama "onur bize 5 maç bariz kaybettirdi diyemeyiz"
eğer onur bu bahsettiğin (estabanlar, ramazanlar, serkan kırıntılar) kaleciler ile bir tutuluyorsa çok üzücü yani istatistik herşeyine bak onur ile bu adamalrın fotoları yan yana gelemez
yaşı ilerliyor illa sürekli kendini geliştirecek diye birşey olmuyor hayatta sakatlık vs herşey olabiliyor ama diplere indigini sanmıyorum
Yorum
-
Dostum ilerleyen maçlarda
bu rekabetimizi sahada da bu 2 kaleciden de görmek umudu ile
estebanın ensesindeyimhaberin olsun
kendine iyi bakTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
Yorum