İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Allah'ın adaleti şimdi mi işlemeye başladı. Komik olmayın artık. Tolga'ya saldırı, Onur'u da koruma timi görevinizi nereye kadar devam ettireceksiniz bilmiyorum. Yarın öbür gün Onur'da bu rezalet defans yüzünden hatalar yaparsa o zaman Zeki veya Bora'ya mı sığınacaksınız merak ediyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
''baraj zıplamasın '' helal onur'u ma
inş ardı gelir kaptan artık ruhen ve kafa olark yoruldu malasef senide biraz pohpohlamak lazım malum sözleşme yakın oynatalımda biraz gönlün razı olsn
başarılar
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Umutlanmayın derim ben...Mersin maçında yine kalede olmıcaktır.Defanstaki dökülmeyi,bağıra çağıra duyurmaya çalıştı ama kenarda bunu duymayan bir hoca vardı....Yine yedek kulubesinde battaniyenin altında ısınır....Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
bende tolgaya çok üzülüyorum adamın canı var canı dinlensin artık motivasyon kaybı yaşıyor onur da biraz kendine gelsin kalede dursunİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin maçında kalede görmek istiyorum Onur'u.
hem ne demiş atalarımız işleyen demir paslanmaz...
paslanmasın onurumuzBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum