Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig başladıktan sonra 2-3 hafta olmuştu sanırım o zaman çekilmiş bir foto.
    *
    Ayrıca Markus Merk daha yeni Maraton programında çıkmaya başlamıştı. 2-3 hafta olmuştu söylediği şuydu; "Türkiye'nin en iyi kalecisi Onur".
    Bu bilgilere 204. sayfadan sonra okuyarak gelince ulaşabilirsiniz.
    Nostaljik takıldım bu akşam.
    Forumda da olağanüstü bir yas var gibi sanki. Hiçbir başlık keyif vermiyor bugün.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gelişimine zarar verecek bir sakatlık olmaz umarım. Geçmiş olsun Onur. Seviyoruz seni.

Yorum

• Onur'a BMN olarak bir çiçek göndermek iyi olur diye düşünüyorum. Ben bireysel olarak yapmayı düşünüyordum fakat BMN olarak göndermeyi teklif edeyim dedim.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Tekerlekli sandalyede görünce içi burkuluyor insanın.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• geçmiş olsun Onur'umuz...ALLAH yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda sağlına kavuş inşallah...
            Bu kadar karakterli futbolculardan bir araya gelmiş bir takım ben yakın zamanda hatırlamıyorum ve sen bu takımın en önemli isimlerinin başında geliyorsun benim için...seviyorum seni kardeşim umarım TRABZONSPORdan sonra dünyanın en büyük takımlarında oynarsın..gerçekten bunu hak ediyorsun....
            Umut BULUT

Yorum

• Onca takıma yenildik ama hepsini topla, senin sakatlığına üzüldüğüm kadar üzülmedim...
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur'a BMN olarak bir çiçek göndermek iyi olur diye düşünüyorum. Ben bireysel olarak yapmayı düşünüyordum fakat BMN olarak göndermeyi teklif edeyim dedim.
                Yürekten katılıyorum.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

• Esasında ameliyatını yurt içinde olacaksa, ziyaret edebiliriz. Takip etmek lazım.
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• olabilecek en kötü sakatlık, hem de en olmaması gereken oyuncumuz.. Hem takım için hem kendi için.. Çok kötü oldu bu.. Büyük geçmiş olsun, buraları okuyorsan Onur, moralini yüksek tut hep... Seneye oynayacağın şampiyonlar ligi maçlarına hazırla kendini..
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Bütün futbolcularımızın anlaşması maç başı para
                      Yönetimimiz umarım Onur'a kalan maçlarda oynamış gibi hem primlerden hem maaşından kısmadan vermesi lazım. Onur bu güzel jestin kıymetini bilecek kadar efendi ve vefa sahibi bir çocuk
                      Umarım yönetim bir aptallık yapmaz, ne olmuşki ne şerefsiz menejerlere çuvallarla para veriyorsunuz, en ONUR lu topçunuzdan mı esirgeyeceksiniz, birde yönetimin sık sık arayıp halini hatrını sorması lazım

Yorum

• Takımın şampiyonluk yarışında yara almasından çok Onur gibi klas, son yıllarda ülkemizde nadir yetişen yıldızlardan birinin kariyerinin başında böylesine riskli bir sakatlık yaşamasına üzüldüm. Umarım eskisi kadar sağlıklı ve cesur olarak döner.

Biz şampiyon olacaksak öyle böyle oluruz, ama bir Onur kolay yetişmiyor.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Karşıyaka Kulübü Açıklama Yaptı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, sakatlanarak sezonu kapatan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, en kısa zamanda iyileşmesi ve kalesini devralması dileğinde bulundu.

Hüseyin Çalışkan, yazılı açıklamasında, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın kulüplerinde profesyonel olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Yetişip gelişmesinde, Türk futboluna armağan edilmesinde büyük emeklerimiz olan Trabzonspor'un ve Milli Takımımızın file bekçisi, futbolumuzun son dönemdeki parlayan yıldızı eski kalecimiz Onur Recep Kıvrak'ın uzun süre sahalardan ayrı kalacağının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sakatlığının en kısa zamanda iyileşmesini ve gerçek yeri olan kalesini tekrar devralmasını Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi ve Karşıyaka camiası olarak yürekten diliyoruz.''
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Lig yarışını geçtim,İnşallah bu sakatlık Futbol hayatını etkilemez...

Bu sene olmazsa Seneye şampiyon oluruz önemli değil,Ama Onur gibi kaleci bir daha ne Trabzonspor bulabilir ne Türk futbolu...

Yorum

• Uçuk kaçacak belki ama, şampiyonluk gözümde yok Onur eskisi gibi aramıza katılsın yeter..

Yavuz Sultan Selim'in Mısır fethinde şehit olan ordu komutanı Sinan Paşa için söylediği bir söz geldi aklıma " Mısır'ı kazandım ama, Sinan'ı kaybettim Sinan'ı... Bin tane Mısır'a değerdi "

Keşke Kasımpaşa maçında son pozisyon penaltı olsaydı da, Onur sakatlanmasaydı...
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Onur kardeşim çok büyük geçmişler olsun. Senin için bol bol dua ediyoruz. inşallah en kısa zamanda takıma döneceksin. Seni çok seviyoruz koçum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim