Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah'ın adaleti olmasa kalenin yüzünü göremezdin...
    Allah'ın adaleti şimdi mi işlemeye başladı. Komik olmayın artık. Tolga'ya saldırı, Onur'u da koruma timi görevinizi nereye kadar devam ettireceksiniz bilmiyorum. Yarın öbür gün Onur'da bu rezalet defans yüzünden hatalar yaparsa o zaman Zeki veya Bora'ya mı sığınacaksınız merak ediyorum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Haydi Onur devral şu kaleyi.

Birazda kilo ver.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bugün sevindigim tek sey seni yine KALEDE görmek. Artik seni ilk onbirde görme vakti geldi.
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Tolga'ya sallayanlar topu oyuna sokarken Onur'un nasıl hatalar yaptığını görmezden gelmeyi çok iyi biliyorlar...

Yorum

• Onur bundan sonra kalede dursun mümkünse ya.

Yorum

• Hoşgeldin Onur, kötü bir geliş oldu ama nasip böyleymiş.

Yorum

• ''baraj zıplamasın '' helal onur'u ma
                inş ardı gelir kaptan artık ruhen ve kafa olark yoruldu malasef senide biraz pohpohlamak lazım malum sözleşme yakın oynatalımda biraz gönlün razı olsn başarılar
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• günün mutlu haberi...ONUR'un sahalara dönüşü diyebilrim

Yorum

• Mersin maçında kalede görmek istiyorum Onur'u.

Yorum

• Umutlanmayın derim ben...Mersin maçında yine kalede olmıcaktır.Defanstaki dökülmeyi,bağıra çağıra duyurmaya çalıştı ama kenarda bunu duymayan bir hoca vardı....Yine yedek kulubesinde battaniyenin altında ısınır....
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Adam oynamayınca kendini yemeğe vuruyor..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mersin maçında kalede görmek istiyorum Onur'u.
                          bende tolgaya çok üzülüyorum adamın canı var canı dinlensin artık motivasyon kaybı yaşıyor onur da biraz kendine gelsin kalede dursun
                          hem ne demiş atalarımız işleyen demir paslanmaz...
                          paslanmasın onurumuz
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İnanın 2.yarıyı sırf Onur için izledim.Tolga kırmızı gördüğünde ise tek tesellim Onur'u kalede görmek oldu.Net bir pozisyon da çıkardı.Yavaş yavaş oynamalı artık ligde de.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Artık Onur hep kalede durmalı bu takımın 1. kalecisi Onur'dur sakatlığı geçtiğine göre geç bile kalındı.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tolga sakatlanmadıkça(ki İnaşallah sakatlanmaz) Onur'un kaleye geçeceğine ihtimal vermiyorum..Şenol Güneş'in böyle bir tarzın yok çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim