Gel Artık....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Şuan Şenol Güneş doğru olanı yapıyor.Geçen seneki defans olsa eyvallah ama aynı golleri Onur'da yer bu defans hattıyla
Anlayış
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Onur'un oynamasını istemeyecek kimseyi tanımıyorum ama bunun çözümü Tolga'yı tamamen yedek kulübesine çekerek olmamalı. Evet genelde takımların kalecisi sabit olur ama elinde iki kaleci varsa mecburen değişmeli oynatacaksın. Ama Tolga'nın yediği her golde Onur bayraklarını açan ama kurtardığı maçlarda köşelerine çekilen arkadaşlar da çok ayıp ediyor. Yarın öbür gün Onur kaledeyken de yediği gollerden sonra yine Tolga mı suçlanacak yoksa bir stoper almaktan aciz yönetim mi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
.....
Bende onu diyorum. Onur'da oynasın. Sadece Tolga değil Onur'un da formayı giymesi lazım.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un oynamasını istemeyecek kimseyi tanımıyorum ama bunun çözümü Tolga'yı tamamen yedek kulübesine çekerek olmamalı. Evet genelde takımların kalecisi sabit olur ama elinde iki kaleci varsa mecburen değişmeli oynatacaksın. Ama Tolga'nın yediği her golde Onur bayraklarını açan ama kurtardığı maçlarda köşelerine çekilen arkadaşlar da çok ayıp ediyor. Yarın öbür gün Onur kaledeyken de yediği gollerden sonra yine Tolga mı suçlanacak yoksa bir stoper almaktan aciz yönetim mi?
Tolga yı her maç suçlamak doğru değil ama yediği golleri de hatasız yapmak doğru değil. Bence Tolga son haftalarda hatalı gol yiyor. Tabi yediğinden çokta tutuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum