Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gel Artık....
    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Şuan Şenol Güneş doğru olanı yapıyor.Geçen seneki defans olsa eyvallah ama aynı golleri Onur'da yer bu defans hattıyla

Anlayış

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Psv maçından sonra kaleye geçsin bence. Tolga ile değişmeli oynasın. Onur un yedekte olmasına dayanamıyorum.

Yorum

• Şu durumda Tolgayı kesmek,onu tamamen bitirmek olur,bencede Onur Tolgadan iyi ama napalım,hemen linç etmeyelim Tolgayı kaldıki ben yediği gollerde bir hata göremiyorum.

Yorum

• Onur'un oynamasını istemeyecek kimseyi tanımıyorum ama bunun çözümü Tolga'yı tamamen yedek kulübesine çekerek olmamalı. Evet genelde takımların kalecisi sabit olur ama elinde iki kaleci varsa mecburen değişmeli oynatacaksın. Ama Tolga'nın yediği her golde Onur bayraklarını açan ama kurtardığı maçlarda köşelerine çekilen arkadaşlar da çok ayıp ediyor. Yarın öbür gün Onur kaledeyken de yediği gollerden sonra yine Tolga mı suçlanacak yoksa bir stoper almaktan aciz yönetim mi?
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur'un oynamasını istemeyecek kimseyi tanımıyorum ama bunun çözümü Tolga'yı tamamen yedek kulübesine çekerek olmamalı. Evet genelde takımların kalecisi sabit olur ama elinde iki kaleci varsa mecburen değişmeli oynatacaksın. Ama Tolga'nın yediği her golde Onur bayraklarını açan ama kurtardığı maçlarda köşelerine çekilen arkadaşlar da çok ayıp ediyor. Yarın öbür gün Onur kaledeyken de yediği gollerden sonra yine Tolga mı suçlanacak yoksa bir stoper almaktan aciz yönetim mi?
              Bende onu diyorum. Onur'da oynasın. Sadece Tolga değil Onur'un da formayı giymesi lazım.

Tolga yı her maç suçlamak doğru değil ama yediği golleri de hatasız yapmak doğru değil. Bence Tolga son haftalarda hatalı gol yiyor. Tabi yediğinden çokta tutuyor.

Yorum

• Zamanı geldiğini düşünüyorum .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• gene bir fb maçında sahada olur mu acaba??
                  belkide uğurumuz sensin

Yorum

• Özledik seni usta.

Yorum

• Daha imzalamadı mı?

Yorum

• 10 gün içerisinde imza atacağını duyuran Facebook sayfasında duyuran o muydu başkası mıydı bilemiyorum ama o açıklamanın üzerinden 20 gün geçti...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İmzayı atıp kaleye geçse keşke.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• ikinci yarı gol yeme adamım başka bişey istemiyorum

Yorum

• Allah'ın adaleti olmasa kalenin yüzünü göremezdin...

Yorum

• Allah cc yar ve yardimcin olsun Onur....

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim