Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yediğimiz golde defans oyuncuları en az senin kadar dikkatli olsaydı o golü bile yemezdik.

Tebrikler Onur.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Türkiye'nin en iyi kalecisi.

Yorum

• İkinci yarıda kurtardığı pozisyonda öteki dünyaya gittim geldim yani. Sağol Onur bu seyahatten kurtardın beni

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tartışmasız Türkiye'nin en iyi kalecisi. Allah nazardan saklasın. gerçekten büyük bir yetenek. Şenol Güneş gibi Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük kalecisinin kanatları altında olunca böyle oluyor tabi.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İkinci yarıda kurtardığı pozisyonda öteki dünyaya gittim geldim yani. Sağol Onur bu seyahatten kurtardın beni
            bence Macin kopma ani idi...

tebrikler Onur.,.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Müthis oynadi yedigimiz golüde müthis cikardi ama bizimkiler uyudu
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Özellikle 2. yarıda yaptığı kurtarış çok değerliydi. Tebrikler...

Yorum

• Onur olmasa biz şimdi bu kadar net bir şekilde lider olmazdık.
                  Takımın başarısında çok önemli bir payı var. Bir gün Avrupa'dan talibi
                  çıkarsa ne yaparız bilemiyorum. Bir daha böyle bir kaleci bulamayız.

Yorum

• süper oynadi
                    tek hatasi bir yan topta bosa cikmasiydi

Yorum

• - Dedim ya , senin önünde sadece saygıyla eğiliyorum , canını sevdiğim , saçına kurban olayım emi
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özellikle 2. yarıda yaptığı kurtarış çok değerliydi. Tebrikler...
                        o kurtarıştan sonra bu maçı kazanacağımıza olan inancım bir kat daha artmıştı...
                        Teşekkürler Onur.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar Anket'e sizde biraz yardımcı olursanız, seviniriz.
                          Yılın kalecisi yarışması; Onur Recep KIVRAK
                          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Yine konsantrasyonu üstü düzeyde idi,2 kritik kurtaris yapti birisi ne yazikki güme gitti.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Muazzam ötesiydi..

Reflekslerde nirvanaya ulaşıyor..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ah ah o kurtariŞin sonu golmÜ olacakti Çok ÜzÜldÜm ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim