Yine yeniden galibiyette parmakları var, kaleciliğini geçtim, ciddiyetine, samimiyetine hastayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Bugün bence iyi bir performans sergiledi her zaman ki gibi
Onur Recep Kıvrak sözleşmesini uzattı bildiğim kadarıyla.Hatta TFF'nin sitesinde bile yazıyor.Oyuncu hareketlerine tıklarsanız görürsünüz
ONUR RECEP KIVRAK - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
Yorum
-
Birazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlhan'ım o bahsettiğin adam bence Tolga değil Sylva.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Bu güveni çoğumuza verdiği için gurur duyuyorum . Nokta . =)İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Hangisi diğerinden farklı? Bunu bir oyuncuyu yüceltirken diğerini küçümseyeyim diye yapmıyorum. Elbette maçta kaleye geçerse destek olurum. Ama bana güven vermiyor. Bora'yı yeğlerim. Hiç izlemedim ama en kötü o kadardır.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan'ım o bahsettiğin adam bence Tolga değil Sylva.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum