Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine yeniden galibiyette parmakları var, kaleciliğini geçtim, ciddiyetine, samimiyetine hastayım.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Geçmiş yıllardaki şampiyonluk yarışına girdiğimiz takım kadrolarımız içerisindeki en önemli farkı meydana getiren oyuncu.

Sayesinde sürekli maç içerisinde ayakta kalıyoruz.

Mevcut kadronun en önemli parçası...

Yorum

• Yazacak şey kalmadı be sana Onur.
        Més Que Un Club

Yorum

• Büyüksün sen Onur.Yine kritik müdahaleyle belki de maçı çevirdin gerçekten.Nazar değmesin.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Bugün bence iyi bir performans sergiledi her zaman ki gibi

Onur Recep Kıvrak sözleşmesini uzattı bildiğim kadarıyla.Hatta TFF'nin sitesinde bile yazıyor.Oyuncu hareketlerine tıklarsanız görürsünüz

ONUR RECEP KIVRAK - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Birazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum.
                İlhan'ım o bahsettiğin adam bence Tolga değil Sylva.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birazcık "dikkatsiz" olsa (Tolga gibi) bugün inanılmaz goller yerdi. Adamların gelişi güzel şutları öyle noktalara gittiki Onur kendi kendine dışarı çıkar diye düşünse top kaleye girerdi. Ama o kendinden emin bir şekilde her topu tuttu ya da tokatladı. Müthiş bir isim. İnanılmaz güven veriyor. Top geldikçe "yemez bizim deli oğlan" diyorum. Bu güveni bana verdiği için gurur duyuyorum.
                  Bu güveni çoğumuza verdiği için gurur duyuyorum . Nokta . =)
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Şaka maka atak yediğimiz zaman hiç korkmuyorum nasıl olsa birşey yapar ve topu tutar Onur'um diyorum.Teşekkürler Onur Recep KIVRAK
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• büyük güven veriyor takıma takımın kafası rahat o varken ... savunma ona oda savunmaya güvenveriyor...
                      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Harikaydın yine Onur hele o kurtarışın maçın kader anlarından biriydi.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• muhteşemdi yine...

Yorum

• Kalemizin ne kadar gücende olduğunu tekrar gösterdi bize...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlhan'ım o bahsettiğin adam bence Tolga değil Sylva.
                              Hangisi diğerinden farklı? Bunu bir oyuncuyu yüceltirken diğerini küçümseyeyim diye yapmıyorum. Elbette maçta kaleye geçerse destek olurum. Ama bana güven vermiyor. Bora'yı yeğlerim. Hiç izlemedim ama en kötü o kadardır.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• macin gizli kahramani kurtarislarini izlemeyi ozlemistik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim