Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kısa mesafeden çekilen şutları sektiriyor. Liverpool maçında 2. gol en bariz örnek..

Şu şutlara biraz dikkat. Ceza sahası içine bırakma bari ! En basitinden kornere at !
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şu onur'a bir kurşun mu döktürsek ne

Yorum

• ceyhun bugun formasini kurtarmistir onurun

Yorum

• Onur bugün gayet iyiydi. Son dakikalardaki hatası affedilir gibi değil ama maç içerisinde üzerine düşeni gayet iyi yaptı. O hata da nazarlık olur. He bu arada, hatalar elbette olacak. Dünyanın her liginde, her büyük takımında kalecileri sezon içerisinde form düşüklüğü yaşayabiliyor. Ben dünyanın hiçbir yerinde oynadığı tüm maçlarda hatasız olan bir kaleci görmedim. Her kalecinin sezon içerisinde en az 10 formunun düşük olacağı maç olabilir. Normaldir. Bazen kalecileriniz gününde olmayabilir. O zaman futbolcular gününde olmalıdır.

Düşe kalka büyük kaleci olunuyor. Büyük kaleci olma yolunda adımlara devam ediyor. Hatası affedilir gibi değil. Ama bu onun arkasında olmadığımız anlamına gelmemelidir.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Onur iyi heyecan yaptırdın bize.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Son dk'da yaptığın hareket kaleciyim diyene yakışan bir hareket değildi Ceyhun'a ne kadar dua etsen azdır...
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Son zamanlarda uzaktan atılan şutları sektiriyordu zaten. Buda üstüne acı biber oldu.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yan top ve şutları çalışması lazım..

Eksiklikleri bunlar..

Antrenmandan sonra boş vaktinde topçu alsın Hocasını alsın çalışsın ama bunları düzeltsin. Düzeltsin ki büyük kaleci olsun..

Nazar değdiğini düşünmeye başladım

Artık toparlan be Onur..

Yorum

• Yahu ben bu zihniyeti gercektende anlamakta güclük cekiyorum. Onur cok iyi bir kalecidir. Bugün macta bir hata yapmistir, hatta gol bile olabilirdi o hata. Ama bu Onur'u harcamaya yetmez. Bundesliga'da o kadar örnek var. Burda her büyük kalecinin mazisinde bir cok hatali gol vardir. Bu Türkiye'deki özellikle Trabzonspor'daki zihniyeti nereye sigdirilir, nasil bir kalip'a sokulur bilmiyorumki.
                    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Şenol Güneş'in rekorunu Türkiye'de kırabilecek olan tek kaleci. Ama biraz daha dikkatlı olmalı.
                      http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Bugün birşeyi daha öğrendi Onur (:
                        Zamanla çok daha iyi olacaktır...
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu ben bu zihniyeti gercektende anlamakta güclük cekiyorum. Onur cok iyi bir kalecidir. Bugün macta bir hata yapmistir, hatta gol bile olabilirdi o hata. Ama bu Onur'u harcamaya yetmez. Bundesliga'da o kadar örnek var. Burda her büyük kalecinin mazisinde bir cok hatali gol vardir. Bu Türkiye'deki özellikle Trabzonspor'daki zihniyeti nereye sigdirilir, nasil bir kalip'a sokulur bilmiyorumki.
                          Tabiki Onur'u harcamayalım ama hatalarınıda belirtelim. Bu konuda büyük yanlış anlama var. Hatalarını yazınca bile Onur'u harcamayalım oluyor. Tabi ki Onur'u hemen kötü diye nitelendiren arkadaşlarımızda var. Bu sözün onlara gitmesi lazım hatalarını belirtenlere değil... Sözüm sana değil yanlış anlama.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bozma moralini Onur, ikinci kez gol yemeden maci bitirdin....
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hata yaptı ama düşüncesi olumluydu..

Kornere çıkmaması ve bir yan top vermemek içindi o mücadelesi az daha pahalıya patlıyordu..

Yaşayarak öğrenecek.. Tecrübe tecrübedir..

Onur'un kalede olmasından memnunum ben..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• onur bu hatada yapacak illaki. kale onun herzaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim