Senol Hocanin nasil kaleci oldugunu bilmiyorum izleyen bir abimiz soyleyebilir mi Onur'la aralarinda fark var miydi?Top kaleye gitse de Onur cikarsa diye izliyoruz maclari.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
22 yaşındasınız. Anfield Road'a bir maça çıkıyorsunuz, rakibiniz Liverpool. Joe Cole'un penaltısını kurtarıyorsunuz ve yüzünüzde mimik oynamıyor. Normal bir şekilde herzamanki işinizi yapıyormuşsunuz gibi pozisyon almaya devam ediyorsunuz. Ya bu kaleci ne yaptığının farkında değildi, ya da çok büyük kaleci .."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
İngiliz Gazeteci Phill Thomas 'ın Onur Hakkındaki Cümleleri..
'22 yaşındasınız. Anfield Road'a bir maça çıkıyorsunuz, rakibiniz Liverpool. Joe Cole'un penaltısını kurtarıyorsunuz ve yüzünüzde mimik oynamıyor. Normal bir şekilde herzamanki işinizi yapıyormuşsunuz gibi pozisyon almaya devam ediyorsunuz. Ya bu kaleci ne yaptığının farkında değildi, ya da çok büyük kaleci...''I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Barcelona kalesinde ben de oynarım, önümde puyol gibi adam varken.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'da rahat oynar..
Yorum
-
bende barcelonun teknik direktörü olsam ben de şampiyon yaparım gibi oldu bu hocamİlk olarak A.Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona kalesinde ben de oynarım, önümde puyol gibi adam varken.
Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum