Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SOn Dakika:

Trabzonspor Analiz ‏@tsanaliz
    FLAŞ! İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Recep Kıvrak için İzmir e özel uçak gönderdi. Uçak şuan İzmir Havalimanında bekletiliyor.

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Uçaklara, helikopterlere ne gerek var anlamıyorum. Sanki çok zengin kulübüz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uçaklara, helikopterlere ne gerek var anlamıyorum. Sanki çok zengin kulübüz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Uçağın benzinini kendi benzinliğinden(var olup olmadığını bilmiyorum farazi) doldurtup fazladan masraf yazmak için bile bütün bu yaygarayı çıkartır o adam

Hatta ben özellikle dün yenilmek için talimat vermiştir diye düşünüyourm, 5 orandan rabotnickiye basmıştır parayı

Not: hepsi kafa açmak için yazılmıştır
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Kırmızı çizgiye dikkat et kaptan

Yorum

• Her zaman arkandayız onur

Yorum

• Bizi bırakma Kaptan...Fatih Tekke'den sonra başka hiçbir oyuncuya bu kadar değer vermedim, vermedik. Yarın öbür gün bu kulüpten kapı dışarı edilecekler için bizi bırakmayacağını makul davranacağını biliyordum.

Yorum

• Herzaman Seninleyim Kaptan!

Yorum

• Aralık ayına kadar sabret kaptan bu insan müsvettelerine Allahın izniyle gidecekler başımızdan sık dişini , bu taraftar seninle (delice para sevenler hariç bkz.trabzonlu gençler delice para yer)
                  En son İbrahim Keleşoğlu tarafından düzenlendi; 01.08.2015, 08:58.
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Kaptan gel, şu şımarık 10 numaralarına ders verelim rakibin, gole boğup öyle gönderelim memleketlerine.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• onur için yaptığım video

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Onur ucak'dan indiginde kendisini karsilayanlar arasinda eski kalecimiz Zeki Ayvaz vardi.
                        Herhlade yakin kankisi.
                        Baktim suan bos'da. Onur'un menejeri felan mi oldu ?
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzonspor'un eski başkan yardımcılarındanSebahattin Çakıroğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun onurunu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e sattığını vurgulayarak,"Trabzonspor'un Onur'unu satamazsın. Onur olayı baştan sona tezgah. TFF seçiminde Demirören'i destekledi. Erken ödeme aldı. Bu para borçlara gitti. Kasa tam takır. Yaprak kımıldamıyor. Ekonomik krizden kurtuluşun tek yolu Onur'u satmak. Yaşananlar, Onur'u Galatasaray'a satmak için hazırlanan planın bir parçası. Gürcistan'da bekleyen kaleci Onur'u satmanın bir hazırlığı'' diye konuştu.

Trabzon'daki olaylı Fenerbahçe maçında içeriye kaçan Hacıosmanoğlu'nun taraftarı sakinleştirmeye Onur'u gönderdiğine dikkati çeken Çakıroğlu,"Keskin nişancılar çatıda. Statta taş yağmuru var. Kendisi odaya saklandı. Taraftarı, Onur'la birlikte biz sakinleştirdik. Taraftarın bu kadar çok sevdiği bir oyuncuyu bu kadar kolay nasıl harcarsın? Adam gibi çıkıp Onur'u satıyorum niye diyemiyorsun? Şike sürecinde Trabzonspor'un onurunu koruyamayan bir adamın, her zaman dik duran Onur'u satmaya çalışması çok normal'' dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gücünün Onur'u satmaya yetmeyeceğini söyleyen Çakıroğlu, camianın ayakta olduğunu belirtti.

Çakıroğlu, "Ali Kemal Denizci satıldığında kulübü yakan taraftar, İskender Günen satıldığında kulübü basan taraftar, Onur satılmaya kalkıldığında gereğini yapar. Sana dünyayı dar eder''ifadelerini kullandı.
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu adam babasının bostanlığını beklerken mi sakatlandı

Onur'a zorla laf edenlerin Trabzonsporluluğunu bırak adamlığından bile şüphe ediyorum
                            katiliyorum renktas.
                            onurun sakatlanmis olmasinda tek sucu TS yönetimidir. zemine bakim yapmadiklarindan onur sakatlandi.

Yorum

• Sabret kaptan, seni yollasalarda gitme ve efsane ol... surda 3-4 ay kaldi

Yorum

• kaptan keşke kaptanlığı kulüp başkanlığı ile karıştırmasaydın. sen kimsin ki takım menajerine "o kim ki özür dileyeceğim" diyorsun. kusura bakma ama önce kulüp.
                                En son Vkgz tarafından düzenlendi; 02.08.2015, 00:38.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X