Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Kirmizi cigi nedir, etik kurulaini cignedir, saygisizlik etti deniliyor ??
Bilen biri aciklasin bu adam ne yapti ???
.
Söylemekten bu kadar kaçındıklarına hep aynı ya da benzeri şeyleri söylediklerine göre sakın Onur bunlara parmak atmış olmasın.
Atmışsa da parmağına sağlık.
En son poetricus tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 16:02.
Onur aleyhine soyleyebilecegim ancak su olur. Onur cok hirsli ve basarili bir futbolcu.belki de icten ice potansiyelini bosuna harcadigini dusunuyordur. Ozellikle arda barcelona'ya transfer olmusken trabzonspor'un surekli geri gitmesi, surekli basarisizlik germistir adami.o yuzden sinirlidir. Belki gitmek istemistir zamaninda ama trabzonspor'dan ayrilmayi kendine yediremiyordur.bunlar son derece insani durumlar.yonetici denen zevatin bu durumlari sezmesi ve oyuncuyu rahatlatmasi ve ikna etmesi gerekir.onlar ise daha beter ustune gidiyorlar adamin, aldigi paraya goz dikiyorlar.kesinlikle buyuk takima yakismayan dusuncedeler. Hizmet etmeye degil, trabzonspor'dan yararlanmaya gelmisler. Bu isin asil unsuru oyuncular ve hocadir.bunu kavrayaman yoneticiler trabzonsporu zarara sokmaya devam edecekler.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
sözleşmede yazılan parayı alır, bizim sorunumuz parayı alanla değil, aldığı parayı haketmeyenlerle, eğer onur bu takımda kalıp trabzon'un temizlenmesine vesile olacaksa varsın constant'ın aldığı parayı da alsın.
Onur çok zeki bir kardeşimiz.Konuşma tarzı ,uslubundan da belli.Bu yüzden yönetim bu çocuğu çekemiyor.Fazla zeki insanları sevmezler çünkü akıllı yönetmek zordur ama aptalları herkes yönetir.Konuş koçum yönetim herkes gider sen kalırsın.Böyle oyuncular lazım bize!
hiç takım yönetmeden üzerine tonla para alıp giden teknik direktörlere....
sadece 20 milyon tl ilk yatırım maliyeti olup takıma top toplayıcı kadar fayda vermeyen Warise....
9.000.000 milyon tl bonservis verip toplam 5 maç oynayan deniz serdar gürler ikilisine.....
kimse bir şey söylemiyor...
takımdaki 3-4 yıldızdan birisini harcayanlara dolaylıda olsa destek oluyorsunuz.....
tebrikler....
hasta annesine bakmayan bir adamın "ama diğer kardeşlerimde bir su dahi vermemiştir kadına .. hepiniz bana niye yükleniyorsunuz " denmesi gibi birsey senın dediğin . Çok mu seviyorsun anneni ? o zaman kimse kadının yüzüne bakmazken sen fedakarlık göstereceksin .
demekki 2015 in dozer cemilleri pek yanaşmıyor boyle şeylere.
keşke şu muhabbeti önceden bir kişi açsaydıda o zaman yazsaydım . şimdi yazınca ihocu oluyorum bi anda .
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 11:56.
Yorum