Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    önce volkan kovasını bir kaleden alsalar efsane olacakta adam milli takım kalesine kombine almış fatirh terimin kimi tercih edeceğini çok merak ediyorum

Fatih Terim başarıyı çok fazla istiyor bu nedenle Onur'u artık ilk 11 oynatacaktır. Eğer oynatmazsa Hollandalı, izlandalı, irlandalı olmaya devam
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Terim başarıyı çok fazla istiyor bu nedenle Onur'u artık ilk 11 oynatacaktır. Eğer oynatmazsa Hollandalı, izlandalı, irlandalı olmaya devam
      herşeyi beklerim üstadım ben bunlardan ama umarım dediğin gibi olur

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herşeyi beklerim üstadım ben bunlardan ama umarım dediğin gibi olur

Açıkcası bende herşeyi beklerim. Gökdeniz'in, Fatih'in milli takıma çağrılmadığı yıllardan beri Milli Takım'ı desteklemiyorum. Ağız tadı ile oturup bir milli maç izleyemiyorum. Onur ve Tolga formlarının zirvesindeyken, Volkan'ın yokluğunda kaleyi Mert'e teslim edenleri gördük biz. Egemen harika bir sezon geçirirken milli takıma İstanbul takımlarının yedek defans oyuncularının çağrıldığını gördük hep birlikte.

Ama bu sefer bir umudum var nedendir bilmiyorum ama sanki Fatih Terim bu sefer adaletli davranacak gibi geliyor. Belki de her transfer döneminde bu defa mutlaka iyi bir forvet alınacak umudumuz gibi bir şeydir bu bilemiyorum.
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Sen olmasan bu takım bir hiç hiç hiç!
          Conte işi biliyorsa seni bırakmaz burada Buffon'un veliahtı yapar umarım yabancı dil falan çalışıyorsundur.

Yorum

• okuyosundur belki burayı, allah razı olsun.

Yorum

• Nesin la sen? Hayır sen insansan diğerleri ne? Ya da biz neyiz?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bakalım takımda nasıl tutacağız...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İnşallah gidersin iyi bir takıma yazık oluyor sana
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Muhteşem Yüzyıl'da evliya rolünde falan oynatın şu adamı şaşırırsam silkeleyin beni.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Başkanın tek olumlu icraatı, o melun maddeyi kaldırması...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Onur Recep Kıvrak

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanın tek olumlu icraatı, o melun maddeyi kaldırması...

İnan bana Onur belki de kendi maddeyi kaldırtmıştır, çünkü adam Trabzonspor'a aşık.

Ayrıca Avrupa'da yaşattığın heyecan için teşekkürler ve tebrikler.

Yorum

• 25 milyona falan Manchester ya da Arsenal'e satarız diye düşünüyorum sezon sonunda.
                          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İnanılmaz bir mahluk...

(mahluk kelimesi kötü anlamda kullanılmamıştır, sahadaki diğer insanlara bakınca insan olmadığı belli adamın)

Yorum

• Bu Yönetim bu adamı tutamaz..

Adam akıllı bir yönetimle doğru bir yapılanma olmadıkça tutamayız tutmayalım da..

Yorum

• Yüreğine kurban be kaptan
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X