Hayır tekrar tekrar 3. golü izledim de anlayamadım. Onur'un goldeki hatası ne ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır tekrar tekrar 3. golü izledim de anlayamadım. Onur'un goldeki hatası ne ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakın mesafe olmasına karşılık Onur gibi refleksleriyle zirve yapmış bir kalecinin o topu çıkarması lazım. Ha maçı çıkaramadı diye kaybetmedik bu zamana kadar zaten bizi taşıyan Onur'du ama eminim ki o golü Zeki falan yese yerin dibine sokmuştuk...
Yorum
-
Aslinda bizim buyuk maclarda onur farkiyla mac almamiz lazim ama malesef a2 kalecisiyle cikip alacagimiz kucuk! maclari onur farkiyla almaya basladik gulermisin aglarmisin bu captaki takimlara karsi bizim kalecilere eskiden top gelmezdi):
Yorum
-
Onur Recep Kıvrak
Şu an Trabzonspor ile kopmak üzere olan bağımın tek engelleyen unsuru ONUR'dur.En son Erdem Koltuk tarafından düzenlendi; 10.12.2013, 00:37.
Yorum
-
takımı için tek başına savaşan aday olarak Onur Recep KIVRAK için oyumu kullandım http://www.goal.com/tr/news/232/spor...utbolcusu-2013
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoal.com.tr anketine katılsın herkes lütfen BordoMavi.net facebook sayfasındada yayınlanırsa iyi olur aslında baya oy gelir.
Şuanda Onur önde, olurda geri düşer yada fark kapanırsa veririrz coşkuyu BMN Facebook'tan daha etkili olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum