Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayır tekrar tekrar 3. golü izledim de anlayamadım. Onur'un goldeki hatası ne ?

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır tekrar tekrar 3. golü izledim de anlayamadım. Onur'un goldeki hatası ne ?
      Yakın mesafe olmasına karşılık Onur gibi refleksleriyle zirve yapmış bir kalecinin o topu çıkarması lazım. Ha maçı çıkaramadı diye kaybetmedik bu zamana kadar zaten bizi taşıyan Onur'du ama eminim ki o golü Zeki falan yese yerin dibine sokmuştuk...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 3. golü çıkartabilirdi talihsizlik top içeri doğru döndü

onurun yarısı kadar formanın hakkını veren var mı yok arada nazarlık olur diyelim
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yakın mesafe olmasına karşılık Onur gibi refleksleriyle zirve yapmış bir kalecinin o topu çıkarması lazım. Ha maçı çıkaramadı diye kaybetmedik bu zamana kadar zaten bizi taşıyan Onur'du ama eminim ki o golü Zeki falan yese yerin dibine sokmuştuk...
          Bu dediğine göre hata mata yok. Hata Onur'un Lazio maçındaki hatalı çıkışıdır, Erciyes maçında yediği goldür. 6 pastan 1.70'lik adama kafa vurdurursan hatalı kaleci denmez.

Yorum

• onur iyi kaleci zaman zaman şansız goller yiyor ama yediğinden çok tutuyorsa sıkıntı değil....aslında hiç yemese daha da iyi olur da bu defansla nasıl olacak bu iş....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Aslinda bizim buyuk maclarda onur farkiyla mac almamiz lazim ama malesef a2 kalecisiyle cikip alacagimiz kucuk! maclari onur farkiyla almaya basladik gulermisin aglarmisin bu captaki takimlara karsi bizim kalecilere eskiden top gelmezdi):

Yorum

• Onur Recep Kıvrak

Şu an Trabzonspor ile kopmak üzere olan bağımın tek engelleyen unsuru ONUR'dur.
                En son Erdem Koltuk tarafından düzenlendi; 10.12.2013, 00:37.
                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

• Goal.com Türkiye'de 2013 yılının futbolcusunu seçiyor.

Adayları görünce oyu kime vereceğinizi anlarsınız zaten.

Yorum

• takımı için tek başına savaşan aday olarak Onur Recep KIVRAK için oyumu kullandım http://www.goal.com/tr/news/232/spor...utbolcusu-2013

Yorum

• Goal.com.tr anketine katılsın herkes lütfen BordoMavi.net facebook sayfasındada yayınlanırsa iyi olur aslında baya oy gelir.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Goal.com.tr anketine katılsın herkes lütfen BordoMavi.net facebook sayfasındada yayınlanırsa iyi olur aslında baya oy gelir.
                        Ay boyu süreceği için anket paylaşmadık.

Şuanda Onur önde, olurda geri düşer yada fark kapanırsa veririrz coşkuyu BMN Facebook'tan daha etkili olur.

Yorum

• Dün kendisine fazla iş düşmedi.
                          uzun bir aradan sonra böyle bir maçı da hak etmişti.

Yorum

• İlk defa onun yıldızı olmadığı bir maçta güldük
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fazla iş düşmedi ama, yinede adamın hasını oynadı.

Yorum

• Sana mükemmel bir insan olduğunu söylediler mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X