Sen bu takımın sahibisin Onur. Bu takımın gerçek sahibi taraftarlarıdır, bizden birisin. Ağabeyimiz, kardeşimizsin. Ailemizden birisin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Süleyman abiyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman abi ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız.
Onur Recep Kıvrak
Takım KaptanıEn son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:01.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptan burayı okuyorsa yazdığım mesajlar için 2 kat daha fazla sevindim
Gerçek ve en büyük Trabzonsporlu kim ? ONUR RECEP KIVRAK...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni kaale almaz emin olabilirsin.
Gerçek ve en büyük Trabzonsporlu kim ? ONUR RECEP KIVRAK...61
Yorum
-
Alın size yaşayan oynayan,kaptan gibi kaptan,efsanemiz,pırıl pırılsın Onur Recek Kıvrak,o yeşil formanı giyip izleyeceğim maçları
Gördüğüm tek efsane
2011 de şampiyonum diyen tek adam,tek efsane
Şampiyon olmadım ben diyenlerden değil,tebrikler kaptan,takımını,taraftarını düşündüğün içinOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
Benim için tek efsane Onur Recep Kıvrakdır.Çok şükür ki Allah bize böyle bir adam,karakter,kaleci ve kaptan nasip eyledi.
İnşallah futboluda burada bırakacak ve onunla birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağız.
Gerçekten onu tarif etmek imkansız.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğlamamak elde değil bir insan böyle bir değere nasıl ihanet eder.
https://www.youtube.com/watch?v=c2xoK1Iq4D4
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum