Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu uşakla nedir alıp veremedikleri....

Trabzonspor Başkanı ,

yönetimi ,

şota ,

yardımcıları hepsini toplasanız Onurumuzun eldiveni etmez....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ulan sahada kişiliksizlik abidesi, her saniyesi utanç dolu futbol oynamışsın hala çıkmış Onur bilmemne diyorsun. Arkadaş sen almadın mı Esteban isimli kaleciyi? Şimdi neden Onur'un oynamamış olmasını gündem yapıyorsun? Sezon başında kadro dışı bırakıp pespaye yaptığın adamdan mı medet umuyorsun?

Son söz; Onur kalacak Onur'suzlar gidecek!

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söz konusu Trabzonspor olunca gerçekten haklı çıkmak istemezdim fakat gelinen noktanın neresi olduğuda aşikar. Herşey güllük gülistanalıkkende söylemiştim, o zaman bizatihi tartıştığımız arkadaşlarda hatırlar transfer başlığında. Üstü kapalı söylemiştim, en azından söylemeye çalışmıştım, kötü günler geliyordu (...is coming)

Bu sürecin en temiz yolu Onur'un gitmesiydi. Yine söylüyorumki bu forumda sürekli yazmaya da Onur meselesi yüzünden başlamıştım, Onur gitmeli. Düzelecek birşey yok takım içerisinde. Mevcut yapıda önümüzdeki hafta galibiyet istiyorsak Onur takımdan uzaklaştırılmalı. Onur'u severim fakat Trabzonspor'u daha çok seviyorum. Aklı burada olmayan (haklı veya haksız) ve takımda başkanında (layık veya değil) ötesine geçmeye kalkışan her futbolcu takıma zarar verir.

Futbolcular arasında derin ayrılıklar var. Bu düzelmez. Keşke bir sene kontağı kapatma şansımız olsaydı.

Onur takım kaptanı olarak süreci yönetemedi. En net hususta budur. Ve şahsi kanaatim Shota ve Hurma takımın başında olduğu sürece kolay kolay forma yüzüde göremez.
        Günah keçisi de bulundu oh ne güzel memleket
        Bazı isimler sadece futbolcu değildir kulübün simgelerinden biri olan birine atılan iftiralar çok haksız
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Onur'un en büyük handikapı göz göre göre takımın sabote edilmesine göz yummasıdır. Bazı futbolcuların performanslarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Onur, tüm takımın kaptanıdır sadece bir grubun değil. Bunun idrakine varmak lazım.

Yorum

• Bırakın şu adamın yakasını rahat. Batarken tuttuğunuzu kendinizle birlikte çekiyorsunuz. Kulübü de bırakın, futbolcuyu da
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çık adamın sırtına, yüklen babam yüklen, yetmesin aşağıla, yetmesin yumruk yesin, bir şey yapma, bir de zart zurt et arkasından. Bu zulüm değil de nedir? Sonra da Onur yapmışmış, Onur sebep olmuşmuş, Mehmet küsmesinmiş... Geçiniz yönetim. Bunlar sizin başınızın altından çıktı. Zalimler
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Onur bu misafirlerden biri sensen sana sesleniyorum KAPTAN..
                Aralığa kadar dayanın. Sizi de bizi de kurtaracağız bu iş bilmez yönetimden.
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Valla bunların yöneticilik, idarecilik yaptığı takımda ben taraftar olarak zor duruyorum. İncecik bir bağım kaldı, koptum kopacağım. Onur'un 1 sene içinde zıvanadan çıkması (çıkmış ya, öyle diyorlar) gayet normal.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur bu misafirlerden biri sensen sana sesleniyorum KAPTAN..
                    Aralığa kadar dayanın. Sizi de bizi de kurtaracağız bu iş bilmez yönetimden.
                    senide cok dinlerler zaten.

Yorum

• Ben Onur'a yazdım o mesajı.
                      Ayrıca bir oy hakkım var. Karınca misali elimden ne geliyorsa yapacağım Aralıkta ...
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Onur'un oynamadığı maçta Onur neden gündeme getirilir? Yine gündeme getirilir? Yeniden gündeme getirilir?

Yorum

• Dayan Kaptan!
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur'un oynamadığı maçta Onur neden gündeme getirilir? Yine gündeme getirilir? Yeniden gündeme getirilir?
                            Cevap basit aslında. Kendi çapsızlıklarını örtbas etmek için birilerini yem olarak kullanacaklar ama bu defa boğazlarında kalacak bu yem.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevap basit aslında. Kendi çapsızlıklarını örtbas etmek için birilerini yem olarak kullanacaklar ama bu defa boğazlarında kalacak bu yem.
                              Öksürükle yırtmadan boğulup ölseler.

Yorum

• Sabret kaptan .
                                Bugünler geçicek ve o şampiyonluk kupası senin ellerinde havalanıcak.Ben inanıyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim