Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam sütten ağzımız yandı da biz şu an dolaptan çıkmış yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyoruz.

Ne bu acelecilik daha 1,5 yıl var sözleşmenin bitmesine. Sezon sonu atılır imzalar..

Yorum

• İlk olarak gurcan_altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1. Onur her zaman Tolga ağabey der,
      2. Onur Recep Kıvrak'ın sözleşme bitiş tarihi 31.05.2013'dür.
      Bende aynı şeyleri yazacaktım. Kesinlikle hayal gücüyle yazılmış...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yani abi yazmadı diye yalancı çıkardınız
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Adamlar atıyor olta, biz de üşüşüyoruz.

Sezon sonu sözleşmesinin bittiğini iddia eden bir haber hakkında biraz fazla uzun konuşmamış mıyız sizce?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Onur'u da pazalama moduna geçtik sanırım ne de olsa Sadri Şener'e göre herkesin bir fiyatı vardır...
            Bordomavi.net

Yorum

• Onur satılmayacak!
              7

Yorum

• Yalnız arka sayfadaki Onur haberi yasaklı site tarafından yapılmış...Yani haber61 değil...Bu yeter sanırım...

Edit: haber61 de vermiş şimdi gördüm...

yazık çok yazık, bu yerellerin verdiği zararlar...
                En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 19:24.

Yorum

• onuru vermeyiz başka takıma diye düşünüyorum..bu yönetimin futbolcu verme lüksü kalmadı, ancak hiç güvenmiyorum başkana...
                  şu fiyat meselesi mide bulandırmadan hal olursa iyi olur...

bizim yönetim bakkal kafasıyla iş yapıyor ...

trendi yükselen bir topçuyla sözleşme uzatacakken tabiki profesyonelce pazarlık süreci işler,ancak futbolcu çok kasarsa fiyat için bence yönetim uyanık davranıp orta yolu bulmalı fakat bu futbolcunun üzerine de bir çentik atmalıdır..
                  yönetim futbolcuya sözleşme uzattıktan sonra ,,takımın durumu dengeler ve ileriki sezon planlaması çerçevesinde iyi fiyata şutlamayı düşünmelidir..bu çentik bu anlama gelmelidir..
                  ama fayda -fiyat dengesi çerçevesinde
                  mesela selçuk karaktersizinde bile bu yapılabilirdi
                  önce imzalarsın
                  sonra da satınca tavrını açıklar taraftara durumu izah edersin gerekirse..

şimdi onurun ve yönetimin fiyat konusunda kendisini çok kasmamasını dilerim..

sonuçta kaybeden sadece ts oluyor malesef...başka kimse değil

Yorum

• Yönetim adam ol adam!!! Attır imzayı uzatmadan!!!! Onur dediğin adam dünyada eşi benzeri bulunmayacak bir nimettir!!!

Yorum

• tamam sözleşmesi 2013 yılında bitiyor ama son iki yılı ceyhun gibi opsiyonlu olmasın
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Onur imzayi atar sikinti olmaz her yazilana inanmamak lazim.

Yorum

• onur da imza atması gerekse şimdiye kadar atardı. 2 şık var. ya sözleşmesi 2013 yılına kadar diye görüşme falan olmadı, ya da onur gidecek. selçuk ve egemen de yaşadığımız durumun aynısı gündeme geliyor gibi. sanırım onur u da kaybediyoruz...

Yorum

• Onur da "şerefsiz" olmaya hazır olsun.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Ne galatasarayı? Onur mu? Selçuk nere, Egemen nere Onur nere.

Bu arada Adem abi evet.

Selçuk da Egemen de şerefsizin önde gidenidir.

Onur'un sözleşmesi 2013'ün sonuna kadar ayrıca. En yakın zamanda da uzatılır.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ben artik kimseye inanmiyorum ve guvenmiyorum, engin ve egemenden sonra onurda gidebilir, tabiiki oda onlar gibi serefsizse. Ama genede onurun oyle insan olmadigini dusundugum icin imzayi atacakdir. Onuru Onur yapan senol günes yani trabzonspordur. Dunyanin en iyi doktoruna ameliyat yaptirdik. Onurun boyle vefasiz olacgini tahmin etmiyorum.
                                Gercekten selcuk ve egemen gibi giderse onunda oteki serefsizlerden farki olmayacak.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X