Oo komedi Türk en sevdiğim. Haydi yallah Kostarikali Volkan Demirel başlığına haydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Asıl sorun Esteban fanlarında aslında. "Onur fanları" adamın yıllardır performansını izleyip oynamasından yana. Esteban'ı ayağı ile övdükleri Başakşehir maçında bile ayaklarının arasından yumurtladı adam topu.
Onur kaledeyken o top oraya mı çelinir falan diye konuyu sapının sapına götüren adamlar, Esteban yumurtluyor paslarını gösterip xavi misin beee diyorlar.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur zaten kral anlaşman var, fanlarında var. sen boyle takıl biraz, bu haftalar önemli saçma sapan gol yemememiz lazım.
Her zaman Trabzonspor bende derim,
İnsanları mimlemeye çalışma ben sana kılıf geçirmiyosam sende bana yapma.
SaygılarTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl sorun Esteban fanlarında aslında. "Onur fanları" adamın yıllardır performansını izleyip oynamasından yana. Esteban'ı ayağı ile övdükleri Başakşehir maçında bile ayaklarının arasından yumurtladı adam topu.
Onur kaledeyken o top oraya mı çelinir falan diye konuyu sapının sapına götüren adamlar, Esteban yumurtluyor paslarını gösterip xavi misin beee diyorlar.
Topu çeldiği pozisyon da sapının sapı değildir. Kaleciliğin temellerindendir topu kale önüne çelmezsin.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLol. Öncelikle Esteban fanı değilim iki Trabzonspor kalecisi arasından Esteban'ı tercih etmemin bu kadar yaygaraya yol açıyor olmasının sebebi belli. Onur fanatizmi.
Topu çeldiği pozisyon da sapının sapı değildir. Kaleciliğin temellerindendir topu kale önüne çelmezsin.
Peki hocam sen iki Trabzonspor kalecisinden birini seçerken, köşeye giden topu güç bela kurtarıp, savunmanın uyanık olmadığı için dönen toptan gol yiyen kaleci yerine niye bacaklarının arasından gol yiyen adamı seçiyorsun.
Zaten siz Esteban fanı değilsiniz öyle yazdığımıza bakmayın. Esteban fan toplayacak kadar bi kaleci değil. Siz Onur haterısınız. Yedekte ben olsam Ufuk oynasın diyecekler var. Maksat Onur oynamasın.
Yaygaraya şaşırmanıza gerek yok. Takımda Burak varken damdoy hakettiği yeri almalı, forma damdoyun olmalı derse biri yaygara kopar tabi( ゚д゚)
Yorum
-
Otursun yedekte Esteban oynasin. Kahraman olarak lanse edildigi maclarda bile hatali gol yiyor yeter artik. Burasi kimsenin tapulu mali degil iyi oynayan formayi alsin.
Not: Onur'u seven biriyim adamligina laf yok kaptanligina da laf yok. Ama burasi bir futbol kulübü ve Onur'un performansi yetersiz oglu yetersiz.En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 22.09.2017, 11:22.
Yorum
-
Benim anlamadığım Onur oynasın diyince Trabzonsporlu oluyoruz da Esteban oynasın diyince neden düşman edilip infaz ediliyoruz.Burda girip iki eleştiri yapamıyoruz diye resmime Estebanı koydum.Başakşehir maçında Esteban Onurdan daha iyi bir kaleci olduğunu bana tekrardan ispat etmiştir.Kimse Onurun Trabzonspor sevgisini tartışmıyor ama ortada bir gerçek var bunu dillendirmekten çekinmeye gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım Onur oynasın diyince Trabzonsporlu oluyoruz da Esteban oynasın diyince neden düşman edilip infaz ediliyoruz.Burda girip iki eleştiri yapamıyoruz diye resmime Estebanı koydum.Başakşehir maçında Esteban Onurdan daha iyi bir kaleci olduğunu bana tekrardan ispat etmiştir.Kimse Onurun Trabzonspor sevgisini tartışmıyor ama ortada bir gerçek var bunu dillendirmekten çekinmeye gerek yok.
linci gectik artik infaz oluyorsunuz demek
bir insan paylasdigi konuda ancak bukadar kücülür
ay zavallim, vah vah"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekomik adamsiniz
linci gectik artik infaz oluyorsunuz demek
bir insan paylasdigi konuda ancak bukadar kücülür
ay zavallim, vah vahEn son ÖmürKaradeniz61 tarafından düzenlendi; 22.09.2017, 12:13.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz bence aman Onura laf söyleyenlere cevabı yapıştıralım diye sabah akşam Onur başlığında nöbet tutacağınıza,banyoya gidin elinizi yüzünüzü bir yıkayın aynaya bakın ondan sonra zavallının kim olduğunu görürsünüz,saygılar.
cünkü sonsuz dedigimize güveniyoruz ve dogru oldugunu biliyoruz, ondan fikrimizi yazmadan infaz ve linc gibi acitasyon girmeden yazabiliyoruz
önce yazdiginiza kendiniz inanin, sonra emin ol´ki böyle kalkanlar acmadan gercekleri yazarsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 yıldır Trabzonspor'un kalesini koruyor ve 4 gol yediği mac sayısı BİR ELİN parmaklarını geçmez, kariyeri boyunca Trabzonspor'da çıktığı 215 maçta 213 gol yemiş, 91 maçı gol yemeden tamamlamış. Süper lig performansi ise 168 maç 177 gol. Geçmiş performansi ile olmadi bunlar gecen sene 15 macta gol yememisti. Oynadığı sezonlar icerisinde en fazla 2 kere iyi bir kadro ve defans arkasinda kalecilik yapti.
Çok şaşıracak ve üzülecek belki bazı arkadaşlar ama Galatasarayda 7.sezonunu geçiren Muslera bu zaman diliminde 3 kere şampiyon oldu ve 2 kere de direkt olarak yarışın içinde olmasına, iyi kadrolarda olmasina rağmen super ligde çıktığı 198 maçta 204 gol yemiş. Genel olarak Gs performansi ise 250 maçta 280 gol yemiş.
Estebanin ise kariyer performansina gelirsek... az Alkmaar da 189 maçta 259 gol yedi. Kariyer performansi ise 222 maç 301 gol.
Şu yazdiklarimi aklı başında adam anlar da, anlamayan "şimdiki performansi rerererörö" der. Geçen sene 15 maçta gol yemedi deyince de 'defans iyiydi rerererörö" der. Ben bu arkadaşlara Bein Sportsun geçen sezonun sonunda hazirladigi sezonun en iyi kurtarışları videosunu öneriyorum. Onurun 6 net kurtarisi var ki yanılmıyorsam maçin o anlik durumuna göre 9 ya da 15 puanlik direkt kaleci katkısı oluyor. Önceden yazmıştım ama kafaya zor giriyor maalesef. Girin izleyin bakayim o videoyu 2 senedir formsuz yeaaacilar, oynamadigi macta bile başlığına girip yazan, aşağılayan aklı evveller.
Güzel, seviyeli eleştiri yapanlara ithafen yazmadım elbette.
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıskananlar çatlasın
bu ihtidar acisi, baska bisey degil
bunlarin coguna göre iho basarisizligindan degil sadece onur yüzünden koltugundan oldu
yani yaralari derin
gecen sene 500 dakika gol yemeyen, toplamda ligde 15 mac kalesini temiz tutan, ligde yan toptan en az gol yiyen kaleci onur
zaten istatistikler herseyi anlattigindan güven vermiyor hikayesine basvuruyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Onur'un iyi olduğu zamanlarda bile Onur miadını doldurdu da yok bilmem ne de diyenler oldu.
Esteban yokken de Onur Esteban'dan daha kötüydü
O yüzden dikkate almayın bence . Onur'u biliyoz biz"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım Onur oynasın diyince Trabzonsporlu oluyoruz da Esteban oynasın diyince neden düşman edilip infaz ediliyoruz.Burda girip iki eleştiri yapamıyoruz diye resmime Estebanı koydum.Başakşehir maçında Esteban Onurdan daha iyi bir kaleci olduğunu bana tekrardan ispat etmiştir.Kimse Onurun Trabzonspor sevgisini tartışmıyor ama ortada bir gerçek var bunu dillendirmekten çekinmeye gerek yok.( ゚д゚)
Yorum
-
Rekabet iyidir
Esteban - Onur'dan kalecilik öğrenecek
Onur’da – Esteban’dan ayak ile top nasıl oynanır onu öğrenecek güzel şeylerTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
Yorum