Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bamba ile kucaklaşmaları maçın benim açımdan önüne geçen enstantaneydi. Mutlu oldum.
    *
    Maçı izlemedim. Pek iş düşmemiş. Sadece Ömer'in pozisyonu var. Twitterda onlarca kişi tam zamanında çıktı derken onlarca kişi hatalı çıktı vs. yazınca pozisyonu izledim. Bence çıkmasa Ömer çok daha net vuruş yapabilirdi. Çıkması isabet olmuş. Onun dışında da dediğim gibi Bamba ile kucaklaşması maçın önündeydi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ne olur git Barcelona'ya Valdes eziyetinden kurtar milleti hem de gururlanalım biz de kalecimiz dünyanın en iyi 2-3 takımından birisinde oynuyor diye

Eminim bir yere gideceksin ne olur yurt içi olmasın o
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Kendinizi hazirlayin bence, bu senin sonu cok kotu olacak
        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Anladığım kadarıyla kimse gitmesi ya da kalması ile ilgili net birşey bilmiyor ve çoğu insan da varsayımlar üzerine konuşuyor. Herşeyi zaman gösterecek.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anladığım kadarıyla kimse gitmesi ya da kalması ile ilgili net birşey bilmiyor ve çoğu insan da varsayımlar üzerine konuşuyor. Herşeyi zaman gösterecek.
            Ben cok onemli yerden duyum aldim
            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben cok onemli yerden duyum aldim
              İyi o zaman adamlar parayı yatırsınlar Onur'la anlaşmaya baksınlar.

Peki o duyum aldıklarınız Muslera'nın da satıldığını söylüyor mu ?

Ayrıca Onur Muslera'nın arkasında oynamayı kabul edecek mi ?
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Burada söz hakkı Onur'da. Sezon sonunda x bir kulüp 7.5 milyonu bankaya yatırır ve Onur'la anlaşırsa Onur gider. Onur şayet o kulüple anlaşmazsa da Onur kalır. Yönetimin bu transferde söz hakkı yok. Yönetimin söz hakkı o madde konulana kadardı. O yüzden bizim muhatabımız burada yönetim değil Onur olmalı. Bu Onur'un seçimi. Gs olayına gelince kaleci sorunu yaşayan çok kulüp var dünyada. Gs'ye transfer haberleri inandırıcı gelmiyor, yabancı kalecileri var zaten.

Yorum

• Onur, "Sıradan bir takıma gitmem." dedi.
                  Dikkatinizi çekerim.

Yorum

• AW: Onur Recep Kıvrak

Copy+Paste (konu aynı)

Onur "fahri Trabzonluyum" dediği an iş yönetimden çıktı benim için. Ya adam gibi lafında duracak hakkını verecek Trabzonluluğun/Trabzonsporluluğun, yada iki üç kuruş için şerefsizce lafını yiye yiye terkedip gidecek bu şehri.

Kim ne derse desin tüm kozlar kendi elinde. Ya kalır yedek oynarsın, yada istediğimiz kulübe gidersin deme gibi bir durumuda yok yönetimin. Herkes eline bakıyor çünkü. gsye gittiği an kendi isteğiyle gitmiş olacak. (zaten maddede bu şekilde koyulmuş)

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne olur git Barcelona'ya Valdes eziyetinden kurtar milleti hem de gururlanalım biz de kalecimiz dünyanın en iyi 2-3 takımından birisinde oynuyor diye

Eminim bir yere gideceksin ne olur yurt içi olmasın o
                      Onur'u bedava versen Barcelona almaz. Onur'un kötü kaleci olduğundan değil, adamlar ayağı düzgün pas yapabilen bir kaleci arıyor. Onur'un yaptığı aut atışlarının yarısı taça gidiyor. Ayağına hakim değil. Akıbeti Rüştü gibi olur.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Senide harcayacaklar.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Onur, sözlesmene neden o maddeyi koydurttun?

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben de yönetimde isem ve hatırı sayılır biriysem veririm 7,5 milyon euro yu bakalım gs lisi veya şikebahçesi veya bjklisi gelsin benden alsın hadi bakalım hodri meydan derim ama nerde o yürek işte burak işinde de böyle yapacaktın alacaklardı neyse yönetim tecrübesiz bence biraz kendini geliştirmeli sözleşmelerde
                            https://www.saltanatmt2.com.tr/
                            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Takım Onur,Bamba,Soner ve Volkan üzerine kurulmalı.

Yorum

• Çifkef ğsliler seneye için kurdukları kadroda kaleye seni koyuyor, koydurtma Onur! Bize bu kabusu yaşatma!
                                Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X