Kaptan içiin artık buyuk bir pankart yaptırıp statta acılmalı zamanı geldi artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
İlk olarak deliadam61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetici arkadaşlardan ricam bu sayfada kimse aklına geldiği gibi konuşamasın.düşünce özgürlüğü fikir özgürlüğü bu sayfa da olmayıversin kardeşim..
Uğrunda her kavgaya girilecek adam şu adam. Adam gibi adam!!
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Konuşmayı bir çok sefer dinledim dikkatimi çeken bir yer var.
Onur diyor ki; Ben Allah'ın adaletine inanırım sadece o adaleti bekleyeceğim başka bir adalete inanmıyorum sadece Allah'ın adaleti. Allah'ın adaletini de son 3 maçtan sonra görmek istiyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
Altını çizdiğim yere dikkat edin kesin bir şeyler dönüyor kapalı kapılar ardında bunların hepsi o yüzden biz adalete yaklaştıkça baskı artıyor.
Not: Bizi mi koparıyorsun Ekrem abi?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Kaptana o kadar üzülüyorum ki.. bir gün bu şehirden değeri kıymeti bilinmeden def edip gönderilecek.. efsanelere saygı falan o dozer cemillerde kaldı..
Dozer Cemil meselesi de ayrı konu zaten Trabzonsporun popüler kültür ürünü haline geldi de herkes bilip saygı duyuyor.. adama sorsan o kadrodan başka bir isim dahi sayamıyor ama laf sırası gelince ooo Dozer Cemil efsane gardaşım. ula bi araştır bari efsane dediğin adamları kimdir ne yapmışlar diye..
Neyse onur dan girdik dozer Cemilden çıktık.. niye oraya girdim en azından bi hatıra ormanı falan biz göremeyiz ama bizim çocuklarımız kaptan onur için böyle bişey görebilseler..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşmayı bir çok sefer dinledim dikkatimi çeken bir yer var.
Onur diyor ki; Ben Allah'ın adaletine inanırım sadece o adaleti bekleyeceğim başka bir adalete inanmıyorum sadece Allah'ın adaleti. Allah'ın adaletini de son 3 maçtan sonra görmek istiyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
Altını çizdiğim yere dikkat edin kesin bir şeyler dönüyor kapalı kapılar ardında bunların hepsi o yüzden biz adalete yaklaştıkça baskı artıyor.
Not: Bizi mi koparıyorsun Ekrem abi?O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Açıklamaları için teşekkür ediyorum kaptana kendisi birçok trabzonludan daha Trabzonsporlu. Ayrıca duygusal bi insan dikkat ederseniz konuşurken sesi titriyor olanları hala içine sindiremeyen bir insan. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine kaleciliğini pek beğenmesem de adamlığına laf ettirmem.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Neredeyse ağlıyordu.
Böyle biri hakkında değil küfür etmek kötü düşünmek bile insanlık suçu.
Kötü dönemleri, formsuz dönemleri oldu, birçok hatalı gol yedi.
Ama geçirdiği 9 seneden hangimiz iddia edebilir bizden daha aşağı kalır Trabzonspor sevdalısı olduğunu.
Oğlum olursa inşallah adını Onur koyacağım.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
Yorum